Sprzedaz Kont [Pandoria,Morgana,Aurora,Valoria] tylko ALLEGRO.

Status
Zamknięty.

kudlaczov1

Active User
Październik 20, 2010
Liczba reakcji
0
Witam . jak w temacie.

1.84 Knight skille 86/85 Aurora z 17 postaciami z podobnymi skilami (paladyn,najty) 3 magowie 45mlvl+ -> JEDNO KONTO Cena mysle ze sie dogadamy , oraz wystawiam allegro i tylko przelew ( nie posiadam rkeya - lecz ty dostajesz email i acc jest twoje )
2. 77 knight Pandoria 74/70 nie chcialo mi sie skillowac :P ( postac posiadala pacc 2 addony wizard i citizen , nie posiadam do niego rkeya tak jak wyzej daje email) Cena :dogadamy sie ;] i przelew.
3.44knight 74/68 skill & 42 sorc 41mlvl / 3 noby 20+ Aurora || CELESTA 31 knight z 110k w depo CC moge sprzedac osobno. ||| cena do uzgondnienia i o3ywiscie tylko przelew
4.KOONTO w kultowej grze COUNTER STRIKE 1.6! KOnto te jest z 2007roku i ma przegrane za ledwie 1000godzin. [ANTHOLOGY; cs 1.6 ;cz , deatmatch classic ,DOD , Riochet ]
Cena do uzgodnienia
konto czyste wiadomo i oczywiscie wystawiam allegro !
5.49 Knight Valoria 63/63 + 19 sorcer i inne . ( nie posiadam rkeya , po kupnie dostajesz all passy , i wszystko co z tym zwiazane)
6.28 Palladyn Pandoria | 28 knight Aurora (podst eq jest na obu charach)
7.22 knight || 21 Pall Morgana ( podst.eq jest )
8.25 knight Pandoria (podst eq , I ten nick <3 hehe. )

Ceny : Do uzgodnienia

Zainteresowanych prosze o kontakt w temacie. gg: 799139
Pozdrawiam Szymon

WYSTAWIAM ALLEGRO! , 100% pozytywnej transakcji.

Odp: Sprzedaz Kont [Pandoria,Morgana,Aurora,Valoria] tylko ALLEGRO.

co sie dzieje z wami zero kupcow ? masakra , tibia schodzi na psy :/

odswiezam dam upusty na kazda postac -20% , nie ukrywajac potrzebuje $.

Napisa?em Ci na pw na allegro.

"Witam mam pytanie czy masz jakie? inne konto na aurorze z rk i +20 lvl a o cen? si? dogadamy."

.44knight 74/68 skill & 42 sorc 41mlvl bardzo dobre postacie wedlug mnie , r-keya zostal wyrobiony ale nie posiadam zadnych r-keyi do postaci powyzej - (mialem kiedys , dawno , lecz robilem formaty na dwoch lapkach na jednym z nich sie znajdowaly , nie potrzebowalem )

28 knight Aurora + 30 Pall Pandoria

Do kazdego poszczegolnego k?ta mam uosobnionego emaila dzieki ktoremu postac ma swoj wlasny , rozumiesz ? zasada jest prosta Kupujesz ode mnie postac placisz oczywiscie wszystko przez allegro, dostajesz hasla razem z email , dalej haslo do email sobie zmieniasz wszystko co chcesz , twoja postac :) tak ze zapraszam!

-84 Knight co wystawiony jest na allegro. z tych wszystkich na twoim miejscu wybralbym go :) -najlepszy acc.

Informacja : koles z gg Robert (qlimax) to uszust , pokazuje falszywe potwierdzenie przelewu , zeby dostac passy zas potem bierze wszystko zjedzie lvl i jeszcze chamsko pisze ze mial formata i kim jestes ? hehe co za dziecko neo . ale Karma i tak cie dopadnie gnoju ! :)

Taki refresh : mozliwosc platnosci sms ! , doladowanie ! :) Pozdro i zapraszam do kupna

1.64 Knight skille 86/85 Aurora z 17 postaciami z podobnymi skilami (paladyn,najty) 3 magowie 45mlvl+ -> JEDNO KONTO Cena mysle ze sie dogadamy , oraz wystawiam allegro i tylko przelew ( nie posiadam rkeya - lecz ty dostajesz email i acc jest twoje )
2. 77 knight Pandoria 74/70 nie chcialo mi sie skillowac :P ( postac posiadala pacc 2 addony wizard i citizen , nie posiadam do niego rkeya tak jak wyzej daje email) Cena :dogadamy sie ;] i przelew.
3.44knight 74/68 skill & 42 sorc 41mlvl / 3 noby 20+ Aurora || CELESTA 31 knight z 110k w depo CC moge sprzedac osobno. ||| cena do uzgondnienia i o3ywiscie tylko przelew
4.KOONTO w kultowej grze COUNTER STRIKE 1.6! KOnto te jest z 2007roku i ma przegrane za ledwie 1000godzin. [ANTHOLOGY; cs 1.6 ;cz , deatmatch classic ,DOD , Riochet ]
Cena do uzgodnienia
konto czyste wiadomo i oczywiscie wystawiam allegro !
5.49 Knight Valoria 63/63 + 19 sorcer i inne . ( nie posiadam rkeya , po kupnie dostajesz all passy , i wszystko co z tym zwiazane)
6.28 Palladyn Pandoria | 28 knight Aurora (podst eq jest na obu charach)
7.22 knight || 21 Pall Morgana ( podst.eq jest )
8.25 knight Pandoria (podst eq , I ten nick <3 hehe. )

Ceny : 0-20 - 10 zl

20-40 - 20 zl

40-60 - 30 zl

Zainteresowanych prosze o kontakt w temacie. gg: 799139
Pozdrawiam Szymon

WYSTAWIAM ALLEGRO! , 100% pozytywnej transakcji.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry