• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

sql 8.31

Status
Zamknięty.

Legolas II

User
Liczba reakcji
0
Mam Taki Problem jestem zielony i jak w poradniku czyta?em ze wchodze na localhost ze wchodzimy w zakladke phpmyadnim i tam mamy wpisa? nazwe bazy danych ja da?em the forgotten server potem naciskamy utwurz i dajemy sql i co dalej?? w poradniku pisze ze tam trzeba cos wkleic jakies database Moze mi ktos powiedzie? gdzie jest to database..?? Prosze o szybko odpowiedz

Odp: sql 8.31

Mam Taki Problem jestem zielony i jak w poradniku czyta?em ze wchodze na localhost ze wchodzimy w zakladke phpmyadnim i tam mamy wpisa? nazwe bazy danych ja da?em the forgotten server potem naciskamy utwurz i dajemy sql i co dalej?? w poradniku pisze ze tam trzeba cos wkleic jakies database Moze mi ktos powiedzie? gdzie jest to database..?? Prosze o szybko odpowiedz
to tak zacznijmy od tego ze jak chcesz potem utworzyc database musisz importowac pliki z tamtad gdzie masz swojego ots potem w confing ustawiasz nazwe databasy tak jak dales - the forgotten server ustawiasz haslo w confing tak jak masz ustawione na xamppie czy webservie w zabezpieczeniach i jak wszystko zrobisz to powinno all dobze chodzic , [mysle ?e pomog?em]:D

Status
Zamknięty.
Do góry