• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Skrypty & Kody Stale pojawiaj?cy si? b??d

Damian955

Active User
Kwiecień 20, 2009
Liczba reakcji
0
Witam, Mam problem. Szukam sobie skrypt?w do otsa i jak wklejam jaki? do pliku lua to wyskakuje mi b??d unexpected symbol near 'T'. B??d ten ma ka?dy skrypt nawet z tej strony. Chyba tylko jeden skrypt nie mia? tego b??du. Nie mog? tworzy? npc i innych r??no?ci w?a?nie przez to. Ten symbol pojawia si? w postaci pustego znaku. Niekt?re skrypty naprawi?em, ale s? takie co maj? 160 linii i nie ma sensu tego naprawia?. R?cznie to zajmie 10x d?u?ej czasu ni? potrzeba. A czasami jak ju? wywale wszystkie unexpected symbole to pojawia si? inny symbol na?o?ony chyba na inny i nie da si? z tym nic zrobi?.

Teraz pytanie: Jak to omin??. Jest jaki? debugger/spos?b ?eby si? z tym nie bawi??

[Error - LuaScriptInterface::loadFile] data/npc/scripts/guard.lua:7: unexpected symbol near '┬'
[Warning - NpcScript::NpcScript] Cannot load script: data/npc/scripts/guard.lua
data/npc/scripts/guard.lua:7: unexpected symbol near '┬'

B??d ze skryptu ze owej strony. Skrypt na guarda. Prawie ka?dy skrypt ma takie co?. HELP!

Odp: Stale pojawiaj?cy si? b??d

Dodaj ten skrypt na wklej.org i poka? go

wdg mnie wina TFSa, lepiej zmien :P

Jakim programem zapisujesz te pliki?

Notepadem ++
Dobra, macie ten skrypt.
http://wklej.org/id/3258763/
Pokasowa?em r?cznie te ukryte znaczki i dzia?a normalnie, ale nie ka?dy skrypt potrafi? naprawi? kasuj?c te znaczki ukryte, bo czasami w jednym znaku jest ukryty drugi i musz? ca?y skrypt przepisywa? r?cznie a i tak nie jestem pewny czy to pomo?e, bo czasami jest sam skrypt do anusa. Chodzi mi o to, ?eby si? dowiedzie? jak wkleja? skrypty, aby nie musie? ich przepisywa? i szuka? ukrytych znaczk?w.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry