Stare czasy

Status
Zamknięty.

Awesome Asimov

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
106
Jak my?licie gdyby cipsoft zrobi? nowy ?wiat w kt?ry sk?ad wchodzi?by stary system tibi ?:) bazuj?cy na client 7.6. Wg mnie to good pomys? ;D Wielu wysoko lvlowych graczy wola?o client 7.6 albo i poni?ej. Z ss?w ktore ogl?da?em to by?a spora moc czar?w np ue typo w dema zajeba? 1k+. Sam bym wola? gra? pod takiego client.​

Odp: Stare czasy

Rozmy?laj?c nad tym stwierdzi?em niech?? do Tibii 7.6, rozumiem, ?e dla Wielu os?b to najlepsze klimaty, b?d? dla mnie takow? Tibi? jest 7-8-8.1.

Powinni zrobic jeden server np. klient 8.6 7.6 7.8 8.54. Pamietam stare dobre czasy z 8.6:D Ale w to watpie ?eby zrobili taki server;(
Albo jak by dali exp x3 lub x4 by by?o te? fajnie:D

Ostatnia edycja:

Jak dla mnie takowy serwer zrobi? by furor?, lecz nie utrzyma?by si? d?ugo, szybko by si? znudzi?o, tak naprawd? kolejne update zmieni?y tibi? na lepsze, nie tylko ze strony wizualnej, ale tak?e grywalnej, nie ma co wraca? do przesz?o?ci, obecna tibia jest jak najbardziej okej, wi?c nie pierdolcie, tylko grajcie ;D Je?li chodzi o mnie, ch?tnie bym zajrza? na takowy serwer, ale nie s?dz?, ?ebym si? tam na sta?e zadomowi?, kwestia gustu.

Ostatni normalny klient wed?ug mnie to 8.6 p??niej to ju? nie Tibia.

Ostatni normalny klient wed?ug mnie to 8.6 p??niej to ju? nie Tibia.

Uwa?asz tak zapewne poniewa?, wtedy zako?czy?a si? produkcja elf bota..tak?

@topic
ja uwa?am ?e dobr? tibi? by?a wersja 8.10 jeszcze za czas?w bota NG :) teraz ta aktualna to jest bez sensu te wszystkie 9.00+ to takie troche lipne sa moim zdaniem:D

Je?li chodzi o mnie to wersja 7.60 nie by?a dla mnie najlepsza mimo i? wiele os?b twierdzi ?e by? wtedy najlepszy klimat.
Osobi?cie najbardziej podoba?o mi si? w wersjach od 8.00 do 8.6

ja wole 7.6 bo nie bylo tych g?upich hot?w potion?w itd.. mia?e? uhy i tyle. a teraz co? .. nawet client 8.6 nie by? dobry. i te nowsze te? nowe potworki itd.. wszystko si? mno?y ale nie wygl?da to fajnie. Jestem pewien ?e serwer pod 7.6 sta?by d?ugo i to bardzo. Tak samo apo by?a masa ludzi ale spieprzyli to przez jakies g?wna jak cipsoft.

Gdyby i tak by?o to bym wszed? pierwszy raz na RL od .. 2 lat :)
Ch?tnie bym pogra?, lecz no c??. Kasa, kasa, kasa.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry