-Silnik Stare Dobre Czasy . . .

Status
Zamknięty.

Mr ImaGu?

Advanced User
Grudzień 13, 2014
Liczba reakcji
10
Witam ,
Poszukuje silnik?w
- Kamikadze2 ( Kami2 )
- Shiva-World

Kto? ma , co s?ysza? ? Prosze m?wi? .
Mo?e stare dobre czasy powr?c? . . .
:hah:

Odp: Stare Dobre Czasy . . .

A wiesz chocia?by co to by?y za silniki???. Kamikadze nie smiga?o czasem na Evolution 0.7.8 ?? Troch? wi?cej info poprosz? ;p

Ostatnia edycja:

A wiesz chocia?by co to by?y za silniki???.
Ostatni raz gra?em w to jak by?em ma?y i przegrali?my to z kolegami ponad ca?? edycje gdybym to pami?ta? to sam bym do tego doszed? :D .
Poza tym wtedy nie zajmowa?em si? niczym opr?cz gry wi?c trudno mi powiedzie? :/

Na Kamikadze2 sam bym ch?tnie pogra?.
Wtedy to si? fajnie w to pyka?o ;d

Zrobie dla mnie mapy kami2 scullera to jest 30 minut pracy. Mam mape scullandu, mam r?wnie? kilka innych map na kt?rych sa tamte expowiska z dost?pem za pacc co by?y.
Ale robienie tego nie ma sensu.
Niedawno odpali?em ots 100% sculland bo tak bardzo ludzie chcieli i co sie okaza?o ?e gra?o 5 os?b. Wiec czuj? ?e z kami b?dzie tak samo. tak ze szkoda zachodu

Ale ?ycze powodzenia, jak odpalisz z przyjemno?ci? zajrz?

Takiej Edycji jak Kamikadze2 co wcze?niej by?a to ju? tego nie b?dzie .
Niech spr?buje,mo?e si? uda ;p

Te kamikadze i mape sculland to jest taka sama mapa co na mattots.pl??

To jest to samo z tym ?e na matt Bartek doda? nowe expowiska te FERU INFERNO, 375 ENIGMA ITD.
Mape matt ots mam ;p
M?wie zrobienie mapy Kamii to jest chwila ale to nie ma sensu bo b?dzie gra? max 5 os?b.
Teraz na 7.92 jest tak ze ka?dy by chcia? wszystko za darmo, nie b?d? kur*a gra? bo za ma?y exp, jak zwi?kszysz exp to b?dzie kur*a narzekanie ?e exp za du?y.
P?acz ?e kur*a pacc nie jest za darmo. Teraz temu pokoleniu gimbazy to pasowa?o by ka?demu z osobna da? GM to mo?e by byli zadowoleni!!!!!!!!!!!!!

heh. co racja to racja. nie gra?em (chyba na kamikadze) ale pogra? bym se na iceroad. szwedzki stary server na 7.6 .. te? gra?o si? gra?o :D
@edit. PS: jak nie pu?cisz ots to po co ci silnik z tego?

No przysiad?em na chwil? i zrobi?em co? na wz?r ostatniej edycji kamikadze prowadzonej przez Scullera ;p "kami.ots24.net" z tego co pamietam.
Dla tych co nie czaj? mapa 100% sculland.ots24.net i dodatkowe expy z kami.
I co mi teraz zosta?o doda? hitlery, faszyst?w i ots mo?na odpala?. Z tym ze tego nie zrobi? poniewa? by?a by to kompletna klapa. 7.92 ju? przemin??o.
A co do silnika na kt?rym sta? OTS kamikadze to Evolutions 0.7.8, przynajmniej sculler korzysta? z tego silnika

a oto co posiadam kr?tki materia?:

http://moje.kamii.patrz.pl

Kilka drobnych poprawek i jest idealnie ;p

---------- Tre?? dodana o 18:52 ----------

Jka ma kto? czyste evo 0.7.8 z ?r?d?ami to niech wrzuci ;p Zaraz si? przerobi pod kami scullera ;p

---------- Tre?? dodana o 22:45 ----------

Ankieta na temat KAMIKADZE

http://otserver.net/index.php?id=download

Sie zobaczy czy kto? w og?le b?dzie zainteresowany.
Dodam ?e map? uko?czyli?my i ?mia?o mo?na powiedzie? ?e mamy co? na wz?r ostatniej edycji kami prowadzonej przez scullera, oczywi?cie co? tam troszk? pozmieniali?my mowa tutaj o wygl?dzie, co nieco od?wie?yli?my.

mo?esz wrzuci? silnik :d // By?bym wdzi?czny :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry