-Tibia 7.92 Start serwera globera.net

Status
Zamknięty.

simone

New User
Luty 6, 2019
Liczba reakcji
0

Witajcie,
Niezmiernie mi?o jest nam przedstawi? serwer, nad kt?rym pracowa?a kilkuosobowa ekipa, aby stworzy? co?, czego jeszcze nie by?o.
01.png

Po d?ugiej i ci??kiej pracy w ko?cu nadszed? ten czas gdy b?dziecie mogli pierwszy raz do?wiadczy? najbardziej dopracowanego i stabilnego serwera w historii [7.92] jakim jest serwer GLOBERA.NET.
Nasz serwer posiada wiele nowych funkcji oraz modyfikacji, kt?rych z pewno?ci? nigdy nikt nie do?wiadczy? graj?c na tej wersji klienta.
W trakcie trwania pracy nad silnikiem gry najwa?niejsz? rzecz?, na kt?r? zwracali?my uwage to by?a p?ynno?? gry. Nawet podczas zapisu serwera nie utrudnia to chodzenia po mapie.
02.png

Dla maksymalnej wydajno?ci podczas grania, zalecamy korzystanie z dedykowanego klienta gry, kt?ry jest na bierz?co aktualizowany i ka?dy zg?oszony problem jest natychmiastowo eliminowany.
Link do pobrania znajduje si?: TUTAJ

03.png

*Wszystkie edytacje, oraz nowo?ci na serwerze s? zawsze opisywane na naszej oficjalnej stronie GLOBERA.NET.
*System Frags: zliczane s? tylko fragi za zabicie gracza bez bia?ej czaszki.
*Mapa, nad nasz? map? pracowa?o dw?ch technik?w, kt?rzy dbali o szczeg??y oraz aby na mapie nie by?o jakichkolwiek niedoko?cze?.
*Strona zosta?a napisana na nowo, przez co jest szybka i bogata w wiele ciekawych funkcji oraz najwa?niejsze bezpieczna przed niepowo?anym dost?pem.
*Czary, kt?re s? u?ywane przez gracza s? wy?wietlane w grze na pomara?czowo, przez co nie jest za?miecany g??wny chat gry.
*Balans postaci zosta? zaprojektowany tak, aby ka?da profesja by?a sobie r?wna. Postarali?my si? takrze o r??norodno?? w kwestii PvP, aby walki pomi?dzy graczami sta?y si? bardziej atrakcyjne!
Chcia?by? zagra? na tym serwerze? Gra na globera.net jest darmowa. Wystarczy ,?e za?orzysz konto na stronie i pobierzesz klienta gry.​

Odp: Start serwera globera.net

"Wystarczy ,?e za?orzysz konto"⁷
+brak daty startu w zapowiedzi
A tak to niema sie do czego przywalic ^^
Jako, ze 7.92 to jeszcze moje klimaty to zawitam na start wiec szykujcie topke ;p

Generalnie nie polecam. Na ostatniej edycji pod inn? nazwa OTS "war-gaming.pl" (BTW jeszcze tamta domena podpi?ta jest) wbi?em TOP 1 lvl.
Po czym nie gra?em z tydzie? czasu bo praca itd.
Po tygodniu wbijam na serwer i okaza?o si? ?e sobie Admin zalogowa? na moj? posta? i da? si? zabi? 3x graczowi z top2. Po tygodniu NIE GRANIA TAM postanowili si? zabawi?
Tak ?e podsumowuj?c nie wchod?cie na ten serwer!!! strata czasu!!!!!
TESTOWA?EM i z ca?ego serca NIE POLECAM
I nie pr?buj si? t?umacz ?e pewnie za?o?y?em takie same PASSY jak na innych OTS, nie mam 13-nastu lat wiem co robi?.

---------- Tre?? dodana o 00:31 ----------

Dodam z 2 SS ?eby si? zaraz nie wykpi? war-gaming to nie ten serwer, po pewnie po moim po?cie usunie domen?, ?e to nie ten sam serwer tylko pod inna nazw?

Generalnie nie polecam. Na ostatniej edycji pod inn? nazwa OTS "war-gaming.pl" (BTW jeszcze tamta domena podpi?ta jest) wbi?em TOP 1 lvl.
Po czym nie gra?em z tydzie? czasu bo praca itd.
Po tygodniu wbijam na serwer i okaza?o si? ?e sobie Admin zalogowa? na moj? posta? i da? si? zabi? 3x graczowi z top2. Po tygodniu NIE GRANIA TAM postanowili si? zabawi?
Tak ?e podsumowuj?c nie wchod?cie na ten serwer!!! strata czasu!!!!!
TESTOWA?EM i z ca?ego serca NIE POLECAM
I nie pr?buj si? t?umacz ?e pewnie za?o?y?em takie same PASSY jak na innych OTS, nie mam 13-nastu lat wiem co robi?.

---------- Tre?? dodana o 00:31 ----------

Dodam z 2 SS ?eby si? zaraz nie wykpi? war-gaming to nie ten serwer, po pewnie po moim po?cie usunie domen?, ?e to nie ten sam serwer tylko pod inna nazw?

[URL=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54e641dc9a6b.png]Kliknij, aby zobaczy? obrazek[/url]
[URL=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c22e4bb6a9bf.png]Kliknij, aby zobaczy? obrazek[/url]

Skoro jest jak m?wisz nie ma co tam wchodzi?. !
A wydaje mi si? ?e wiem czyj to serwer(bo mia?em okazje z nim kiedy? wsp??pracowa?) i je?eli jest jak my?l?, to r?wnie? nie polecam. Strata czasu.
On ?rednio co 2 tygodnie startuje z nowymi OTS-ami, nikt tam nie gra bo rozdawane itemy znajomym, i r??ne takie dzieci?ce zachowania. Dodawanie LVL, nawet jak w Twoim przypadki rokowanie postaci heheh
NIE POLECAM
Ale mi si? zem?ci zaraz nasy?aj?c gwardie do mojego tematu z serwerem hehe.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry