Startowanie clienta - bledy

Status
Zamknięty.

Nerius

New User
Marzec 18, 2010
Liczba reakcji
0
Witam!
Posiadam serwer TFS 0.3.6 i przy odpalaniu silnika mam b?edy:
PHP:
[27/03/2010 11:41:18] [Error - LuaScriptInterface::loadFile] data/actions/scripts/quests/annihilator.lua:5: '}' expected (to close '{' at line 1) near 'entry'
[27/03/2010 11:41:18] [Warning - Event::loadScript] Cannot load script (data/actions/scripts/quests/annihilator.lua)
[27/03/2010 11:41:18] data/actions/scripts/quests/annihilator.lua:5: '}' expected (to close '{' at line 1) near 'entry'
[27/03/2010 11:41:18] [Warning - Event::loadScript] Event onSay not found (data/talkactions/scripts/auctionsystem.lua)

[27/03/2010 11:41:26] [Warning - Npc::loadFromXml] Cannot load npc file (data/npc/Soft Boots Seller.xml).
[27/03/2010 11:41:26] Info: failed to load external entity "data/npc/Soft Boots Seller.xml"

Odp: Startowanie clienta - bledy

Te b??dy wyskakiwa?y ju? od pocz?tku jak pobra?e? silnik, czy w nim co? edytowa?e??

Wklej skrypt tego npc ... o ile go masz w silniku, a nie tylko postawionego na mapie ;)

Nie pamietam wlasciwie ;p Serwer robilem w nocy ,bylem troche zmeczony ale chyba
-blad anni od poczatku
-a soft boots seller po zmianie mapy na evolution i nigdzie nie moge znalezc na niego skryptu ;/ Chyba sam wlasny napisze ,no chyba ze macie go?

Najwidoczniej skryptowanie tego evo jest inne ni? w tym TFS (stare). Musisz poszuka? aktualnych skrypt?w, lub napisa? je sam :)

:) Ok Thx za pomoc
Mam problem z mapa - w niektorych miejsca gdy stane czesc ekaru z tibii robi sie niebieska i zaslania O co chodzi?

Ostatnia edycja:

@up az tak trudno samemu na to wpa??? ?le zrobiona mapa, pokazuje terrain kt?ry jest wy?ej.

Aha ,sry ale nie robilem mapy tylko gotowa mam , jak naprawic taki blad?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry