• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Starzy zapale?cy

• Thread starter Thread starter Raa
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

Raa

Senior User
Liczba reakcji
50
Bawi si? tu kto? jeszcze w tworzenie ots?w pod 76?

Odp: Starzy zapale?cy

[MENTION=157748]Raa[/MENTION] ja, wlasnie szukam teamu do otsa 7.6 xd

Z Uszmenem wsp??pracujesz? bo co? gdzie? widzia?em, ?e mieli?cie si? kontaktowa? :P
A co do ludzi kt?rzy w tym siedz?, to chyba Jakes siedzi w tym najd?u?ej, z nim si? warto skontaktowa?

W skr?cie chc? odda? ca?y dorobek mojego ?ycia, zwi?zanego z tibi? 7.6
Silnik, mapa, skrypty etc.

Dlatego szukam kogo?, komu warto to odda?.

Jak masz jeszcze cos innego do oddania w dobre rece, na przyklad takie 130 tys usd to ja jestem chetna i odpowiednia osoba. Pamietaj! :)
A te stare smieci mozesz usunac bo nie przydadza sie nikomu ;p

Ja te? je?li mam gra?, to preferuje klienta 7.6 chcia?em wystartowa? z jakim? projektem, ale samemu niestety nie ogarn? wszystkiego :)

W skr?cie chc? odda? ca?y dorobek mojego ?ycia, zwi?zanego z tibi? 7.6
Silnik, mapa, skrypty etc.

Dlatego szukam kogo?, komu warto to odda?.
Tylko oddaj na prawd? komu? kto chocia? b?dzie wiedzia? jak skompilowa? silnik.
Jakes jeszcze co? robi chyba na tym kliencie, ale on ma Batory wi?c nie wiem czy b?dzie chcia?..

Zreszt?, nawet je?li by chcia?, to nie dawaj mu, pracuje nad tym Batorym x czasu, a otsa nie wida?, mo?e z 3 lata temu by?..

Dlatego w?a?nie ci??ko mi znale?? kogo? kto by by? "wart" tego wszystkiego.

etc. etc.

Jest te? oczywi?cie sporo skrypt?w, urozmaice? w kodzie itd.

#Refresh.
Nikt nie chce?
W sk?ad wchodzi oczywi?cie w pe?ni sprawny, bez bug?w, silnik[SQL]. Skrypty na naprawd? wysokim poziomie itd.

[MENTION=157748]Raa[/MENTION]
mi by si? przyda?o do tworzenia projektu.

Spoko mo?esz podes?a?, mo?e co? ogarn? :P

Rabbciu, nie warto nikomu tego przekazywa? we w?asne r?ce, lepiej po prostu udost?pni? wszystko na ca?y ?wiat :D Tak zostaniesz bardziej zapami?tany :P
Ja tego nie zrobi?em i ca?y m?j dobytek map poszed? w pi?dziec i komu to co? da?o? ;D

Mog?e? mi da?.

No i jak oddam to wszystkim to nic i tak nikt z tego nie zrobi. :/

Mog?e? mi da?.

No i jak oddam to wszystkim to nic i tak nikt z tego nie zrobi. :/

Jak udost?pnisz 1 osobie to dam si? za?o?y? ?e sko?czy si? tak:

• nigdy nie doko?czy projektu i wszystko przepadnie
  • udost?pni za free w necie

PS. Jest to silnik z wy?szych client?w przepisany do 7.6? (m.in zawiera globalevents itd.) ?

Silnik TFS, po sporych zmianach dokonanych przeze mnie.

No ja mam np. zamiar odpali? "skromny" serwer pod 7.6 tak?e mo?esz podes?a?. Przyda si? :P

A m?wi?em ci r?b co innego a ty ci?gle te 7.6 i teraz nie masz co z tym zrobi? :p

Og?lnie mapa nie prezentuje si? najgorzej, cho? nie ukrywam, ?e jest wyj?tkowa i czym? si? wyr??nia. Tibia jako sama gra upada, a wersja 7.6 nie uzyskuje nawet 100 regularnych aktywnych graczy na jakimkolwiek serwerze. Tak naprawd? wersje 7.1-7.6 szczytowa?y popularno?ci? grywalno?ci, g??wnie dlatego, ?e jak na tamte czasy Tibia by?a jedn? z nielicznych dost?pnych gier MMO za darmo, jak i g??wnie za spraw? specyfiki tej gry. Ma?o ludzi teraz zaczyna co? tworzy? swojego i nawet nie chodzi o wersje gry, tylko to, ?e gra w tibie nie jest ju? modna i nie jest op?acalna. Nie ukrywaj?c Tibia upada, i b?dzie upada?a, co dowodzi nawet realna Tibia, gdzie z ka?dym dniem gra coraz mniej os?b, liczba graczy ju? prawie nie osi?ga 16 ty? graczy, gdzie w wersji 7.6 uzyska?a rekord z tego co pami?tam oko?o 90 ty?, a ka?dy serwer by? zaj?ty. Prawda jest taka, ?e je?li cipsoft nie b?dzie s?ucha? dalej graczy, i dalej b?d? uproszcza? gr? Tibia umrze. Sam tworz? serwer 7.6 ale tylko g??wnie z sentymentu i te? nie licz?, ?e liczba graczy osi?gnie nawet te 50 os?b, cho? w jakim? stopniu by?o by to pozytywnym zaskoczeniem. Jestem za Tym by? sw?j czas w?o?ony w serwer, podarowa? innym osobom, kt?re aktualnie co? tworz?, b?d? b?d? tworzyli, albo po prostu b?d? go sobie chcieli pobra?, bo raczej osoby odpowiedniej nie znajdziesz, a starzy wyjadacze ju? odeszli...

Do góry