Steam source code

Status
Zamknięty.

zolaczek

Advanced User
Październik 14, 2010
Liczba reakcji
11
yo,
planuje zrobic sprzedaz gier typu diablo , klucze do wowa itd.
chcialbym zrobic strone i klienta typu steam(jesli z klientem bedzie klopot to sama stronka)
Daje reputy!!
P.S JESLI TO BEDZIE SUPER BOMBA BEDE W STANIE ZAPLACIC SPORA KASKE!!!

Odp: Steam source code

Nie dok?adnie cie zrozumia?em .
Chodzi ci o co? w stylu allegro "tzn. opcje kup teraz" , ?e naciskasz dodaj do koszyka i skrypt forum po przes?aniu pieni?dzy automatycznie podaje klucz do gry?

Nie dok?adnie cie zrozumia?em .
Chodzi ci o co? w stylu allegro "tzn. opcje kup teraz" , ?e naciskasz dodaj do koszyka i skrypt forum po przes?aniu pieni?dzy automatycznie podaje klucz do gry?
w sumie to tak ;d
#topic
jesli dostalbym ze skryptem to by bylo super ;d
jakby bylo bez tego skryptu to tez bym sie nieobrazil ;d

refreszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Mog? ci zrobi? profesjonaln? stron? z autorskim szablonem i pe?nym oskryptowaniem PHP za 800z?. Wszystko w pe?ni zautomatyzowane (obs?ugiwane np. przez Dotpay). Chcesz?

Ostatnia edycja:

za 800zl to moge kupic gotowca od zaufanego resellera ,ktory ma w h*j tego
pozatym juz latwiej dla mnie bedzie przerobic sms shopa z otsow -.-'
max 200zl ale to musi byc pro bez bugow bledow i innych haczykow...

A co masz tych cd key'ow tak du?o ?e a? chcesz za?o?y? pro... Stronk??
?al...Kradniesz koleg? cd'keje ehe
Powodzenia, ci ?ycz?...
Takie stronki nikogo prawie nie interesuj?, wol? kupi? w normalnych sklepach za taniej lub dro?ej ale maj? ubezpieczenie (Jak nie dzia?a to od dadz?, lub wymieni?. A u cb nie da si? pewno hehe()

A co masz tych cd key'ow tak du?o ?e a? chcesz za?o?y? pro... Stronk??
?al...Kradniesz koleg? cd'keje ehe
Powodzenia, ci ?ycz?...
Takie stronki nikogo prawie nie interesuj?, wol? kupi? w normalnych sklepach za taniej lub dro?ej ale maj? ubezpieczenie (Jak nie dzia?a to od dadz?, lub wymieni?. A u cb nie da si? pewno hehe()
gdyby tak bylo , to po co ludzie zalozyli by stronke steam?
czemu jest stronka onepay , gamecodes.pl?
wyjasnisz mi? -.-'
pozatym jak moge okradac skoro legalnie bede kupowac? hmm?
a tak na marginesie na innych stronach masz taka sama pewnosc jak u mnie...

NADAL SZUKAM!!!!

Tak ?atwo i tanio w?tpi? ?e znajdziesz co? dobrego, lepiej od?o?y? wi?ksz? sum? i jak robi? to perfekcyjnie i w?o?y? w to prawdziwe pieni?dze bo za darmo nikt ci w tych czasach nic takiego nie zrobi a tym bardziej za ?mieszne 200 z? je?li chcesz mog? ci obliczy? w normalnych kosztach co ile kosztuj? i zapewniam ci? ?e to nie b?d? ma?e pieni?dze.

Projekt strony internetowej mog? wykona? dla Ciebie ja za bagatela 200-600z? (w zale?no?ci od z?o?ono?ci strony). Ca?e kodowanie mo?e wykona? m?j dobry kolega, ale on na pewno sobie policzy wi?cej ni? ja. No i na koniec zostaje op?acenie hostingu i domeny, co te? nie jest tak? tani? spraw?...

dobra mozna zamknac.
kupilem stronke za 39euro.
Japierdole ze tak powiem jacy polacy to skurwysyny -.-' tylko w huj kasy zula za 7 min kodowania japierdole...
a tak dla waszej ciekawosci
na stronie jest miedzy innymi: system sms shopa , obsluga paypala , automat , system kont , logowania , automatyczny auto respond na maile , dodatkowo bot do skype i gadu gadu.
teraz zbieram kase na dedyka.
powiem krotko PIERDOLCIE SIE POLACY JEBANI LESZCZE KURWA pierdolone szczochy -.-'
600 zl? ahaahhaha pojebalo was pojebalo
jak tam sie sracie po 600 zl to ja wam sprzedam za 400 pasi kurwa? japierdole -.-'
i huj mnie to ze jakas szmata da mi warna lub bana znalazlem co chcialem i mam was w dupie jebane lamusy kurwa 600 zl aahahhahahahahahahaahha

7 minut kodowania? No chyba ci? pojeba?o, dziewczynko... samo stworzenie szablonu zabiera dzie?, jak nie wi?cej. Potem kilka dni pisania skrypt?w. To nie jest takie proste, jak ci si? wydaje, panie spec.
Notka moderatorska:
Podpisuje si? pod tym postem w ca?o?ci i zamykam temat.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry