• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[Sterowniki do karty graficznej]

Status
Zamknięty.

danielos54

Senior User
Styczeń 7, 2009
Liczba reakcji
43
Z g?ry m?wi?, je?eli wybra?em z?y dzia?, to prosz? o przeniesienie, bo jako? inne dzia?y nie pasowa?y mi do napisania tego postu.

Witam, ot?? tak, ju? od dw?ch dni poszukuj? sterowniki do karty graficznej, lecz nigdzie nie znalaz?em :/, jak znalaz?em jakie? to nie dzia?a?y, nie da?o si? zainstalowa? >.< .
Tak wi?c, karta graficzna to :
NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) - wiem ?e dziwna karta i taka staro?wiecka, ale niestety tak? mi wjebali, bo piorun mi w kompa jebn?? i wszystko musieli wymienia? -.- .
Za pomoc w odnalezieniu dzia?aj?cych sterownik?w rep++ .
Pozdrawiam,
Danioo.

Odp: [Sterowniki do karty graficznej]

Nvidia Riva TNT2 - model popularnej karty graficznej, wprowadzonej na rynek w 1999 roku przez firm? NVIDIA Corporation.

nawet nie szukam sterownik?w na tym w mario mo?e pograsz
sterowniki wystarcz? ci systemowe, i tak nowszych nie znajdziesz

No tak wszystkie gry mi dzia?aj?, tylko ?e jak w tibie pogra? chc? to mam lekkie lagi, i czarne kropy -.-, i to jest w?a?nie wkurzaj?ce xd .

Direct x 9 masz , a w jaka tibie jak grasz to tak masz?

W ka?dej Tibii tak mam, mam DirectX 9.0 c, i problem w tym, ?e nie moge wybra? ani DirectX 9.0 chocia? mam go zainstalowanego, ani OpenGL .

Pobra?em to, zainstalowa?em, i podczas instalacji wyskoczy? b??d "Program instalacyjny NVIDIA nie mo?e znale?? sterownik?w zgodnych z aktualnym sprz?tem. Program instalacyjny zako?czy prac?."
OK​
Jak wida? nie da si? tego zainstalowa?, nie wiem dlaczego -.-, kiedy? ju? to bodaj?e instalowa?em i te? nie dzia?a?o :/.
Poszukuj? nadal pomocy ^^.

Od?wie?am .. <dlkaczegomusiby?to15literekjakietojestg?upieomg>

Pojdz do servisu komputerowego tam ci pomoga np do vobisu ^^

Radze ci lepiej dolozyc na karte graficzna , lub odrazu kupic nowego kompa :D Bo watpie ze cos znajdziesz. Jak tamte co podalem nie dzialaja to kicha ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry