Stigma OTS

azami

User
Kwiecień 22, 2009
Liczba reakcji
0
Taaak. Kupi?em stigma ots i go skonfigurowalem.
Ludzie normalnie wchodz? i graj? tylko ze mam problem taki ze nie moga wejsc na stronke otsa. Tam gdzie jest acc maker. nie wiem co mam zrobic

Odp: Stigma OTS

Rozwi? sw?j problem bo nikt nie zrozumie!Jest tysi?c powod?w dlaczego nie mo?na wej??.Doda?e? go wgl do bazy danych?

Mo?e spr?buj uruchomi? stronk? przez program webserv znajd? sobie jaki? poradnik i poczytaj co i jak trzeba zrobi? aby wszystko gra?o.

w og?le to Stigma jaki ma silnik SQl czy Xml ? i ten acc maker pod jaki jest snilnik ?
I jakim programem stara?e? si? uruchomi? acc makera??

Stigma ma pod SQL i tak w ogole to stigma ma all zrobione trzeba tylko zainstalowac. maja takie trzy instalatory i jest poradnik co najpierw trzeba zrobic (zo zainstalowac), ja mialem Stigme i wiem, ze wszystko dziala, maja wszystko ladnie opisane (jak co zrobic) i na 100% to nie jest wina ac makera, silnika i configu.lua, tylko z Twojej strony "azami" . poradzie Ci kilka propozycji w ktorym moze zadzialac, ale nie jestem pewien czy bedzie :D.
A wiec tak:

1) Wejdz w swoj config.lua i masz tam linijke:
url = "http://twoje IP"
czyli takie IP jakie masz do strony :)

2)Jezeli masz zmienne IP, przekieruj porty, pewnie cos zle zrobiles, moze przekierowales port na 7171 a nie zrobiles portu 80 .

Jezeli bedzie dzialac, bardzo sie ciesze :), pozdrawiam .

Back
Do góry