• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Stigma2 Ju? Do ?ci?gni?cia!, Dzieki Przemox5!

Status
Zamknięty.
Odp: [8.10]Stigma2 Ju? Do ?ci?gni?cia!, Dzieki Przemox5!

Wy?mia?em ci? przed chwil?, ?ci?gn??e? z eTibia.pl tak? aaa to bardzo dziwne, bo tam nie mo?na pobra? tylko kupi?, ja kupi?em, i przeszkadza mi to ?e rozpowszechniasz ten silnik po prawej i po lewej... nie wiem jak inni ale jestem za tym ?eby ten cz?owiek zosta? zbanowany, i temat zosta? usuni?ty... przecie? ten cz?owiek pope?ni? zbrodni?... autentycznie dopu?ci? si? kradzie?y!
Zr?bmy mu przynajmniej przys?ug? za dobre ch?ci, i czy?my nasz? powinno??, usu?my go z forum, a temat usu?my! (jak m?wi?em powy?ej)...

ci?gn??e? z eTibia.pl tak? aaa to bardzo dziwne, bo tam nie mo?na pobra? tylko
Przeczytaj pierw Co napisa?em na g?ownej stronie a potem pisz... a nie nabijasaz Posty jak Idiota.
a po 2. Jak cos nie pasuje, ?e udost?pniam SIlnik o kt?ry wiele os?b prosi?o i za to mi dziekuje, to zg?o? to moderatorom lub administratorom Forum. (Watpie, ?e ci? wys?uchaj?).

Serio fajny ots sciongnelem NOD32 nic nie wykryl a to nowosc!!! ots czysty !!! ale acc manger zepsuty xDD
POMOG?EM??? DAJ REPUTA!!!

f791bd5c65c51269.gif

Ostatnia edycja:

Bardzo fajny silnik, nie ma jak dla mnie b??d?w, podoba mi si? styl czar?w itp. :)
9/10 bo nic nie jest doskona?e. xd

Dozuc Jescze Map Editor :D

Ostatnia edycja:

Prosze. Tutaj masz map Editor:

Pozdrwiam:)

Bardzo fajny silnik, nie ma jak dla mnie b??d?w, podoba mi si? styl czar?w itp. :)
9/10 bo nic nie jest doskona?e. xd

widzia?e? czar exori flam?

wiec jak nie ?ci?gn??e? silniku to po co nabijasz posty? ..

Esh... Kiedy? si? tego czepiali?my, ?e kto? rozpowszechnia nasz? prac? za free ale z zarobku spokojnie utrzymujemy serwer i domen? a nawet na flaszk? zostanie co miesi?c xD Bardziej robimy to dla zabawy.

A teraz do tej bandy jo?op?w co im co? w OTSie nie pasuje...

AccMaker dzia?a!!! Tylko potwierdzaj?c tworzenie konta trzeba napisa? "Tak" przez du?e T, napisali?my o tym ale kto by tam czyta? to co my piszemy... lepiej od razu narzeka?...

Mapa - esh... my bierzemy siano za poradniki, filmy i sam silnik. Mapa nie jest nasza, troch? ponaprawiali?my i tyle, jak si? nie podoba to sobie zmie?cie no ku?wa, czemu wszyscy si? zawsze mapy czepiaj?... Informowali?my, ?e mapa nie nasza ale przecie? nikt tego nie czyta bo lepiej ponarzeka?...

Du?o zaj??a nam robota w kodzie. ?eby Oracle dzia?a?, ?eby antywiry nie j?cza?y, ograniczenie lvlowe itp. Ka?dy uwa?a to sa ma?e poprawki i si? czepia jaki? skrypt?w np od czar?w kt?re samemu mo?na sobie zmieni? w 5 minut... Zamiast patrze? na to, ?e robota nad tym co zmienili?my od poprzedniej Stigmy by?a duuuuu?a... No ale przecie? ka?dy lubi j?cze?...

Do autora tematu: usu? chocia? linki do poradnik?w i film?w... Cho? w ten spos?b uszanuj prac? innych... Bo to nie sztuka okrada? innych.

a Avast wykrywa ze to jest blad taki niby wir??:p

Przykro mi, ale nie jeste? pierwszy na tym forum Sam kupi?em ten silnik i umie?cia?em tutaj przed tob? xD Link do tematu
We? nie oszukuj sam siebie, zobacz na date twoich postow a moich. Toje sa jezcze z 26 Grudnia (czyli 2 dni) ja mam jeszcze z listopada....
Esh... Kiedy? si? tego czepiali?my, ?e kto? rozpowszechnia nasz? prac? za free ale z zarobku spokojnie utrzymujemy serwer i domen? a nawet na flaszk? zostanie co miesi?c xD Bardziej robimy to dla zabawy.
Cieszy mnie to bardzo, ?e nie macie nic do tego:), rozpowszechni?em go poniewa? du?o os?b prosi?o na forum o ten ots... (Moim zdaniem nie mieli pieniedzy na niego i poprosili:)
Nast?pna Sprawa:
Odi Ma racje!:
Czepiacie si? o byle G**no, patrzcie na skrypty i na wykonanie calego ots, a nie na sama mapke.... Tutaj nie chodzi o to, mapke zawsz? mo?na sobie wkleic inna, nie ma ?adnego problemu.
Du?o zaj??a nam robota w kodzie. ?eby Oracle dzia?a?, ?eby antywiry nie j?cza?y, ograniczenie lvlowe itp. Ka?dy uwa?a to sa ma?e poprawki i si? czepia jaki? skrypt?w np od czar?w kt?re samemu mo?na sobie zmieni? w 5 minut... Zamiast patrze? na to, ?e robota nad tym co zmienili?my od poprzedniej Stigmy by?a duuuuu?a... No ale przecie? ka?dy lubi j?cze?...
Nikt nie docenia tej pracy. Najlepiej ?ci?gn?? gotowca, odpalic i jak jakisz szczeg?? nie dzia?a to plu? si? na forum... Te? macie podej?cie do tego.
Oczywi?cie dalej zach?cam do sci?gania Tego Ots!
Kryss013 Ta wiadomo?c Kierowana do Ciebie!
Silnik Nie jest tw?j- WIEC PISZE SIE AUTORA!
P.S. - Podoba si???? Daj Reputa!!! To nic nie kosztuje!!!
Za to powiniene? dosta? bana...
SKAN: Virustotal. MD5: 8947e3696a059adc6a0f6feb91dffa22 Trojan-GameThief.Win32.Tibia!IK Trojan-GameThief.Win32.Tibia
NIE DZIA?A!, wiec powiniene? dosta? ostrze?enie.
Prosz? tylko nie pisa? czego? takiego, jak:
UWAGA! TROJAN!!! NIE ?CI?GA?!!! WIRUS!!!
Poprostu Daj Skana do Silnika ;/
Next Sprawa:
Wogole nie opisa?e? silnika. Wrzuci?e? 3 zdj?cia na krzy? i Link z Downloadem.
Wiadomo, ?e nikt ci tego nie ?ci?gnie jak nie wie nawed co ?ci?ga. W ciemno si? nikomu nawed nie chce.
Wi?c moim zdaniem tw?j post jest do wyrzucenia;)
P.s (link z postem :http://tibia.net.pl/silniki/48081-8-1-xml-kupiony-silnik-stigma-8-1-a.html)
Pozdrawiam i ?ycz? Szcz??liwego Nowego Roku!

Ostatnia edycja:

Jak odpalic otsa na radi?wce pisa? a gg 10022056:rolleyes:

MI sie ogolnie ots podoba ale malo ro?nicy w porownaniu ze Stigma1 i ze stigma rownierz by etibie na 7.81 Dawniej byly lepsze3 poradniki

Fajna Mapka , DObry Silnik ale sa B?edy -.-

1.Exori Frigo i Exori Tera Nie sa na Odleg?osc -.-

Jesli powie ktos jak naprawic to dziekuje :)

To najlepszy Ots jaki widzia?em . Avast nic niewykrywa .Scan virustotal 2/38 .!
Pobiera?

?wietny silnik...
Daje za to reputa. Przyda si? wielu hoster? kt?rzy szukali wymarzonego ots'a.

Pozdrawiam.:)

Dzieki za sliniczek bardzo fajny i czysty :) Szukalem go oddawna repucik dla ciebie :D

Ots nawet spoko daje 5/10 ;)

Ej wiecie mo?e jak po??czy? t? mapke z evo ??

Normalnie widzia?em tego ots na allegro, chcia?em kupi?, ale patrze tu i jest. My?l? sobie, ?e kolejne dziecko neo wstawia "brudny" silnik, a? tu nagle nic all pi?knie cacy ;p.
Moim zdaniem silnik rox do tego te poradniki i w og?le all. Powiem ci jedno "Kocham ci?".
?ebym m?g? dawa? reputy by? ju? go mia?.:D Normalnie w g?owie mi si?, a? zakr?ci?o z wra?enia. ;]

Jednynm S?owem jestes wielki :D;)

Status
Zamknięty.
Do góry