Strona o Mappingu

Status
Zamknięty.

DraxY

Advanced User
Maj 4, 2008
Liczba reakcji
14
Witam, szukam ludzi do stworzenia takiej strony.
Niema z tego co wiem ?adnej powa?nej stronie o Mappingu.
Wi?c tak:
Odrazu, na start kupie domene .pl lub eu :)
Strona b?dzie prawdopodobnie sta?a na MyBB ##Na vB mnie nie stac ;/
Aby Projekt ruszy? potrzebuje kilka ludzi:

G?owny Admin, Organizator strony i owner : Arkam Shadow 1/1
Wsp?lnik, musi posiada? przynajmniej 18 lat :) 1/1 Muphet
Grafik, nie interesuje mnie tu wiek ale zdolno?ci 0/2
Skrypter PHP 0/1
Skrypter Ots/Pomocnik PHP: 1/1 Gelio
Mapper < b?dzie mia? specjalna range na forum , tytu? u?ytkownika, i b?dzie uznawany jaki Support. Tych osob potrzebuje dosc duzo, jednak musza miec spor? wiedz? o Mappingu :)
0/11

Zg?oszenia pisa? tylko i wy??cznie tutaj :)
Pozdrawiam , Arkam Shadow
@All down.
Nauczcie sie czytac wpierw , nim cos napiszecie.. pisze z konta siostry bo sam mam bana do 30 o-0
mam tu nick Arkam Shadow
a jak mowilem forum bedzie powaznym projektem... a nie dla Newbie..

Odp: Strona o Mappingu

Zacznijmy od tego, ?e forum wsad? sobie w du... sze. Jak ju? chcesz to zrobi? szanowny kolego to zr?b stron? a nie forum! Na stronie wrzucaj porady, nagrywaj filmy jak tworzysz mape i w og?le. Po drugie szeryfie naucz si? sam robi? mapy no bo jak to kto? bez do?wiadczenia zajmowa? mia?by si? takim projektem. Thanks for voting. "L. Kaczy?ski"

@maska1991

Te Forum Chyba B?dzie Dla pocz?tkuj?cych [Newbie] Mapper?w Poradniki maperskie B?d? oni robi? mapy na zam?wienie i Chyba tak ... Moim zdaniem to Nawet Fajnie ?e B?dzie takie forum :D Ale i Tak Tnet Rlz :D

Pozdrawia
XaNadu

Masz racj? nie ma ?adnego, porz?dnego forum o mappingu. Ale dosz?y mnie plotki, ?e ponownie ruszy OTmapping z ca?? baz? danych, dlatego nie ma co zak?ada? takowego forum, poniewa? OTm bij? wszystkie te projekty na ?by.

Wymagasz 18 lat, a nawet nie powiedzia?e?, ?e jeste? dziewczyn?. je?eli ty to DraxY bo po podpisie widz? co? innego.

#down
Profesjonalny serwis, autorstwa s?abego mappera?

~middle~

Ostatnia edycja:

@Up
Za przeproszeniem , ale kurwa we?cie wy jacy? jebni?ci jeste?cie ? Chyba pisze ze ma bana... We? pewnie spojrza?e? tylko na to grubym drukiem no nie? ...Zreszt? nie bd dyskutowa? z debilem...
@maska1991
Chyba napisa? ze to bd dla profesjonalist?w -.- Dzieciaku naucz sie czyta? i znoby przeczytajcie x5 zanim co? napiszecie -.-...
@topic
Forum jest dobrym pomys?em... Mo?e bd korzysta? xD (bo by mi sie przyda?o xD)
A i jeszcze mo?na pobra? lewego vB z neta ;] Pozdro xD

@Up
Za przeproszeniem , ale kurwa we?cie wy jacy? jebni?ci jeste?cie ? Chyba pisze ze ma bana... We? pewnie spojrza?e? tylko na to grubym drukiem no nie? ...Zreszt? nie bd dyskutowa? z debilem...
@maska1991
Chyba napisa? ze to bd dla profesjonalist?w -.- Dzieciaku naucz sie czyta? i znoby przeczytajcie x5 zanim co? napiszecie -.-...
@topic
Forum jest dobrym pomys?em... Mo?e bd korzysta? xD (bo by mi sie przyda?o xD)
A i jeszcze mo?na pobra? lewego vB z neta ;] Pozdro xD

Ogarnij si? cz?owieku! On edytowa? swojego pierwszego posta po tym jak napis alem swojego. "Znobie"
I gratuluje nak?aniania do piratctwa. Je?li to ma by? powa?ny projekt to kto? go podjebie, ?e nie ma licki i wjazd na chate tak jak si? sta?o z crackers-team.net

Je?li szukasz sponsora, skontaktuj si? ze mn?. Mowa tu w "wsp?lniku".

Rifresz!!!
PILNIE POSZUKIWANI MAPPERZY!!! PISAC NA FORUM http://ots-mapping.pl
LUB GG 7537327
!!!
Trwaj? prace wyko?czeniowe na forum!!!
Need Mapper's And Grafik!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry