Strona OTSa

zasada22

User
Maj 22, 2009
Liczba reakcji
0
Mam pewien problem ze stron? OTSa. Mam wewn?trzne ip oraz wykupion? domen? w OVH. Wymy?li?em sobie co? takiego, ?e zarejestruj? si? w no-ip.pl, zrobi? tak, aby po wpisaniu example.no-ip.pl mo?na by?o w?a?nie wej?? na t? moj? stronk?. W panelu zarz?dzania OVH ustawi?em tak, aby po wpisaniu example.pl przekierowywa?o na example.no-ip.pl. Podaj? kumplowi adres example.pl i... dzia?a! Ucieszony jestem, ju? tego, tamtego, jest dobrze. Nie min??o p?? godziny i wszystko si? spier... Nie mam poj?cia co si? mog?o sta?. Wina rutera? Wszystkie porty jakie kto? rzuci? nawet, ?e musz? by? odblokowane - odblokowa?em. Mo?e kto? wie co zrobi?em ?le?

Odp: Strona OTSa

To mo?e by? problem przez Avasta lub Baza danych nawali?a. Jak Avast to go wy??cz.

Dobra mam kilka pyta?.
1. Z jakiej firmy internet
2. Jaki pakiet na OVH?
3. Czy baza danych dobrze dzia?a?
4. Firma rutera?

Gdy odpowiesz mi na te pytania b?d? w stanie pom?c ci.

Dobra mam kilka pyta?.
1. Z jakiej firmy internet
2. Jaki pakiet na OVH?
3. Czy baza danych dobrze dzia?a?
4. Firma rutera?
Gdy odpowiesz mi na te pytania b?d? w stanie pom?c ci.
1. Kabl?wka, tylko u mnie w mie?cie.
2. Start 1M
3. Do tej pory mog?em j? testowa? tylko u siebie i wszystko by?o w porz?dku.
4. D-Link DIR-300

azami napisał:
To mo?e by? problem przez Avasta lub Baza danych nawali?a. Jak Avast to go wy??cz.
Nie, Avast nic nie przeszkadza.

Ale jak brzmi problem? Bo go nie okre?li?e?. Bez podania nazwy domeny to mo?emy sobie pogdyba?. Mo?e masz dynamiczne ip? I si? zmieni?o? Jak skonfigurowa?e? domene? Jakim rekordem przekierowanie zrobi?e??

Od?wie?am. Mo?e kto? jednak poradzi co? na problem.

Back
Do góry