Odp: Strona z bilbiotek? skrypt?w? NAPISZ COS O TYM
Bardzo dobry pomys? , wiele os?b , chocia?by na tym forum poszukuje skrypt?w czy r??nych kod?w xml php czy lua .
Osobi?cie jestem za , w zasadzie z przyjemno?ci? pomog? je?li chcesz .
Odezwij sie PW
Pomys? dobry ale jest problem.
Wi?kszo?? dobrych skrypt?w siedzi na komputerach skrypter?w. My?l?, ?e nie b?d? tak ch?tnie wstawiali ich na strony. Zawsze mo?na wkleja? jakie? z neta ale cz?sto s? zbugowane, lub po prostu tak popularne, ?e nie ma sensu dalej rozprzestrzenia?. Musia?by? mie? zaplecze skrypter?w, kt?rzy zapocz?tkowaliby te dodawanie.
Mam na PC pare notatnik?w i mase plik?w ze skryptami ktore gromadze juz pare m/c. S wygrzebywane z neta te ktorych wg. mnie zawsze brakuje
Zombie event? metin stones? To tez posiadam

Bez problemu wszystkiego mozna sie doszukac
Albo przynajmniej tester?w kt?rzy testowali by je na tfsie.
Ale pomys? niez?y.
Swietna propozycja co do testowania, rowniez moge zatrudnic grupe ktora by sie tym zajmowala. W miare rozwoju i angazowania sie w ten serwis mysle ze bardzo szybko zdobyl by popularnosc
Chetny do rang na testy? PW!
Dziekuje za komentarze, pracuje nadal nad forum, skryptami i grafikami

Zapraszam do komentowania, bo pomysl jest na prawde wazny napewno dla kazdego maniaka OTS
PS. Myslalem rowniez nad konsultacja z administracja wszystkich lepszych for o ots i wymiana bannerami czy na inny sposob aby ta strona nowo tworzona byla badziej popularna

A oni mieli rowniez reklame w odwrotna strone
-=UWAGA!=-
Oficjalny adres forum zostal utworzony, czesciowo zostalo zrobione. Wyglad forum powoli zaczyna nabierac wymarzonych kolor?w

Chcialbym zaprosic cie [you] do
rejestracji kt?ra trwa na prawde
chwile! i pisania do mnie PW oraz propozycji w specjalnym do tego dziale. Aktualnie sa tylko 3dzialy a dokladniej:
[*]Aktualnosci
sub: Rekrutacja
[*]Wasze propozycje
Za pare dni po zebraniu odpowiednich os?b i uzyskania pewnej ilosci zarejestrowanych zaczniemy dalsze prace

Dlaczego nie juz? Musze zebrac jeszcze wiecej skrypt?w i forum musi zyskac chociaz znikoma popularnosc
Polecany adres: zawieszone! - prace na stylem i trescia 
Domena kt?ra skraca adres do minimum