Strona zarobkowa w pe?ni wyp?acalna

Status
Zamknięty.

PokeManiko

New User
Styczeń 12, 2013
Liczba reakcji
0
Witam wszystkich, chcia?bym wam zaprezentowa? stron? zarobkow? z kt?rej aktualnie si? utrzymuj?!! Pieni?dze jakie potrafi? z niej wyci?gn?? to ok. 600 dolar?w miesi?cznie (ok. 1700 z?). Strona jest w pe?ni wyp?acalna, nie trzeba inwestowa? w ni? swoich pieni?dzy! Wszystko co wystarczy by osi?gn?? taki wynik to by? cierpliwym i oczywi?cie trzeba codziennie klika? w reklamy.

1.Aby zacz?? zarabia? online musimy za?o?y? konto na stronie www.neobux.com/?r=Mrzolyek1 lub bez refferala www.neobux.com (Bardzo prosz? o rejestracj? z mojego refferal linku, poniewa? to dzi?ki mnie dowiedzia?e? si? o tej stronie, wi?c w ramach podzi?ki m?g?by? mi te? pom?c :)).

2. Po za?o?eniu konta na tej stronie przyjdzie nam na maila wiadomo?? email, z kt?rej nale?y skopiowa? kod i wklei? go na stronie.

3. Je?li mail do nas nie doszed? to robimy konto jeszcze raz ( w?tpi? aby tak si? sta?o, lecz na wszelki wypadek napisa?em :))

4. Logujemy si? na stronie i klikamy
neobuxstepbystepguide-2.gif

5. Klikamy w dost?pne reklamy, ogl?damy je i dostajemy nasze pierwsze pieni??ki :)

6. Za ka?d? obejrzan? reklam? otrzymujemy 3 kupony, kt?re mo?emy wykorzysta? w loterii klikaj?c tutaj
arrow+AdPrize.jpg
warto bra? w tym udzia?, poniewa? mo?emy wygra? kwot? od 25 cent?w do 50 dolar?w.

7. Po uzbieraniu 60 cent?w klikamy na przycisk refferals
neobux-mainUI.png
(Tu numer 8) i wynajmujemy na okres 30 dni nasze 3 pierwsze refferale, kt?re powi?ksz? nasze zyski. Ka?dy refferal mo?e klikn?? 4 razy, co daje nam 2 centy dziennie.

8. Kiedy uzyskamy 2$ mo?emy je wyp?aci? na konto paypal, lub inwestowa? dalej w refferale, dzi?ki czemu powi?kszymy nasze zyski.

9. ???

10. PROFIT!

?ycz? wam du?ych zarobk?w i wielu refferali :) powodzenia

26. Rozmowy o stronach do zarabiania pieni?dzy, zdobywania nagr?d, mi?dzy innymi takich jak Lockerz.com s? surowo zabronione. Tyczy si? to nie tylko zak?adania temat?w, czy pisania post?w, ale r?wnie? rozm?w na ShoutBoxie, reklamie w tytule u?ytkownika (pod nickiem) oraz profilu, grupie spo?ecznej itd.

Przenosz? do kosza //Dziki~~

Odp: Strona zarobkowa w pe?ni wyp?acalna

Dzi?ki, ?e jeste? taki dobry i dla u?ytkownik?w tego forum specjalnie podzieli?e? si? swoj? arcy-genialn? metod? na zarabianie. Z?oty ch?opak z Ciebie.

@Topic
Jak nie macie lepszych sposob?w na marnowanie czasu ni? bycie wykorzystywanym przez usera wy?ej to zapraszam do klikania w ref linki.

Niema to jak robienie ludzi w ch**a...

Ta strona to jeden wielki pic na wode.

Niema to jak robienie ludzi w ch**a...

Ta strona to jeden wielki pic na wode.

Mo?esz udowodni?, ?e ta strona to pic na wode?? Ja od 4 miesi?cy nie chodz? do pracy w?a?nie dzi?ki tej stronie, a chc?c powi?kszy? swoje zyski zamieszczam tutaj tutorial co? w tym dziwnego?

Nie uwierz? w to ?e przez t? stron? przesta?e? chodzi? do pracy.. nie b?d? ?mieszny

Stron? testowa?em dlatego pisz? ?e to pic na wod? :)

Nie uwierz? w to ?e przez t? stron? przesta?e? chodzi? do pracy.. nie b?d? ?mieszny

Stron? testowa?em dlatego pisz? ?e to pic na wod? :)

Ze strony wyci?gam prawie 2 kafle, wi?c nic dziwnego, ?e nie pracuj?.

http://www.neobux.com/forum/?/6/ dowody p?atno?ci u?ytkownik?w z neobuxa.
Jak chcesz to zamieszcz? Ci moje z paypala

Zrobie konto, pozarabiam. Zobaczymy moze w przyszlosci nie bede musial chodzic do pracy

Zrobie konto, pozarabiam. Zobaczymy moze w przyszlosci nie bede musial chodzic do pracy

Uwierz mi jak b?dziesz codziennie klika?, i na bie??co kupowa? refferale to ci si? uda :)
Polecam ci r?wnie? przejrze? forum, aby zobaczy? r??nego rodzaje strategie przy zarz?dzaniu refferalami

narazie jestem na etapie dostawania po 0.001$ SEEMS LEGIT!

---Aktualizacja---

mam 0.015$ zajebista stronka chlopaki ide grac w so

Status
Zamknięty.
Back
Do góry