Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najlepiej, p?j?? na te kt?re dadz? nam zysk.
Fail... Wi?kszej g?upoty, to od d?uugiego czasu nie s?ysza?em. Panie, czy? ty oszala??
Studia, u?ywaj?c pseudo metafory, maj? by? czym? na wz?r ameryka?skich szk??ek, w kt?rych wybierasz kierunki, kt?re Cie interesuj?. Bo teraz ka?esz humani?cie i?? na ekonomie...
Co z tego, ?e nawet jakim? cudem, modlitw?, czy inn? bzdur? je zda, skoro i tak b?dzie mato? i prace b?dzie odpierdala?. Bo nawet jak ow?, g??b znajdzie to b?dzie dzie? w dzie? przychodzi? i patrzy? w znienawidzone cyferki, hail.
Nawet w epoce prze?adowania jakiego? zawodu, je?eli kochasz to co robisz, sprawia Ci to przyjemno?? i nie masz problemu z wybraniem kobiety z mocnymi nogami, a ksi??ki (no mo?e przesadzi?em...) to i tak osi?gniesz sukces.
To tak, jak z "Billim" Gates. Wydawa?oby si?, ?e inne firmy ju? nie maj? prawa istnie?, a jak zamiesza?y w historii internetu, ma?e firemki, kt?re zniszczy?y microsoftowi marzenia, na temat tego, by internet by? tak? autostrad?, a na bramkach, w kt?rych dkomnuje si? p?atno?ci, stali ludzie z brudnymi ?apami microsoftu i pobierali kase...
Je?eli co? robisz z sercem, nie zwa?aj?c na to, ?e jaki? kretyn Sean, m?wi Ci, ?e na tym nie zarobisz, masz szanse na sukces. Przestroga tego z taka, humonisto... nie id? na ekonomie, daruj nam, daruj sobie... Nie s?uchaj Seana!!

U nas takich ma?o 
Ooo tak, kretyn si? odezwa?. Lubi? zbiera? li?cie i je rozwala? na czynniki pierwsze, sprawia mi to przyjemno??. Dobrze tak? prac? b?d? mia?, ale kto mnie przyjmie do rozrywania li?ci na kawa?ki? Lepiej i?? na stolarza, praca ci??ka ale zarobek lepszy ni? ci?cie listk?w na kawa?ki, w dodatku takiej pracy nie ma.
Pozatym jeb??em babola, mia?o by? humanistyczne a nie humanitarne ^.^
Pozatym, w tv m?wi? ?e na humanistyke itp. to ma?o jest zapotrzebowania. Lepiej ju? Matematyczno przyrodnicze studia.
Ja zamierzam i?? na informatyk? - to mnie interesuje. W przysz?o?ci chcia?bym za?o?y? sklep komputerowy lub naucza? w szkole. Tyle, nic wi?cej mi do szcz??cia nie trzeba.![]()
Przecie? to mo?na po??czy?. Je?li co? robisz z pasj? a do tego masz g?ow? do interesu to i pieni?dze mog? z tego pop?yn??. : )
Id?c na studia imo wi?kszo?? liczy na znalezienie dobrej, dobrze p?atnej pracy po ich uko?czeniu. Takich co id? studiowa? tylko dlatego, ?e lubi? zdobywa? nowa wiedz? jest raczej ma?o. ; )
)) oraz, jako co? co ma nas tylko przygotowa?, wydedukowa? w dziedzinie, w kt?rej chcemy by? kr?lami...