Stworz? map? dla ots RPG, dedykowany i dla kogo? zaufanego. - Samodzielny mapper.

Status
Zamknięty.

McraeLaskowski

Active User
Marzec 12, 2010
Liczba reakcji
4
Witam, jak w temacie i nie ma co rozpisywa? informacji bo wi?kszo?? podana w nag??wku. Je?eli chcesz wi?cej informacji, pytaj tutaj lub na gadu gadu.

Dodam kilka wa?nych rzeczy bez kt?rych si? nie obejdzie.

- Jestem samodzielnym mapperem i nie lubi? gdy kto? mi si? wpieprza w mapk?.
- Ma to by? osoba zaufana i do?? znana ?eby nie by?o ?e zrobi? map?, a ten powie sajonara.
- Po zrobieniu mapy i postawieniu dedykacji chc? wysok? pozycj? na ots.
- Mo?liwe ?e po stworzeniu mapy mo?e mnie troch? nie by?, wi?c ?eby nie by?o ?e przez przerw? strac? w?asno?ci mapy i rang?.
- Je?eli b?dzie sms shop, nie chc? ?adnej kasy z niego.

nowyobrazbitmapowywindod.png

nowyobrazbitmapowywindoa.png

Aktualnie nie mam ?adnych prac, ale mam zamiar zrobi? aby wasza pewno?? co do mojego mapowania by?a jasna. Gdy wykonam, wrzuc? tutaj lub gdzie? w galerii. Tworzy?em ju? wcze?niej mapy, mia?y pojemno?? oko?o 10mb, by?y to trzy mapy w wersji 7,6, 8,40, 8,54.

Odp: Stworz? map? dla ots RPG, dedykowany i dla kogo? zaufanego. - Samodzielny mapper

Odp: Stworz? map? dla ots RPG, dedykowany i dla kogo? zaufanego. - Samodzielny mapper

Wrzuc najpierw jakies prace bo tak to nikt na twoje ogloszenie nie odpowie. beda prace wtedy zobaczymy czy masz "talent"

W takim razie ja mia?bym dla Ciebie prac?, lecz jest taki ma?y szczeg??.Musia?by? robi? mapk? pod konkretne opisy gdy? serwer ma ju? gotow? histori? i bardzo nam zale?y aby w?a?nie pod ni? by?a mapa.W razie zainteresowania odpisz do mnie na PW lub w temacie tutaj.

Evo te? czy only rpg?

Witaj
MolValia RPG
RL MAP _ OKEN,ZAO,PYRE,GENIA,YALAHAR i pracuje nad nowym miastem !
poszukujemy takiego kogo? jak ty !
mappowali by?my razem ! chcia? bym stworzy? nowe miasto !
Pracujemy nad serverem! Za nied?ugo wystartuje test server ...

Wszystkie skrypty s? gotowe jak i questy oraz npc... Mapa ma 91mb
32 komendy dla garczy... np. !bless
Frag runa
100% dzia?aj?ce questy jak INQ, DHQ, OAK, POI i wiele wi?cej...
??cznie 77 Quest?w
674 npc z rl
402 potwory
982 domk?w

System addon?w taki sam jak na tibii globalnej
Npc kt?ry kupuje takie itemy jak: spider silk yarn, chunk of crude iron, steel Draconian, warrior sweat, Sulpher magic, enchanted chicken wing, royal steel, hell steel, fighting spirit, blue piece of cloth, green piece of cloth, red piece of cloth
*Si?a zakl?? dla poszczeg?lnych profesji jest wyr?wnana
*Rajdy boss?w takich jak Ghazbaran, Demodras...
*System bless?w (u NPC lub komend?)
*Drugi addon demonhunter mo?e by? zdobyty dopiero po uko?czeniu INQ
*Arena w Svargrond dzia?a w 100%
*Yalahar wraz z expowiskami (rozmieszczenie NPC i potwor?w takie jak na tibii globalnej)

gg: 300860

Wynagrodzenie : GOD !

Cze?? mam takie pytanie czy nadal poszukujesz pracy? Ot?? czy chcialbys zrobic
"wlasna" mape do funotsa fighteriaots.pl to jest moj 2 ots 1 to demonaots.pl i potrzebuje mappera bo ta mapa ktora jest niezbyt mi sie podoba. Chcialbym zeby to byla wlasna mapa z teleportami moze byc na evolutionie czy bylbys chetny?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry