- Liczba reakcji
- 4
Witam, jak w temacie i nie ma co rozpisywa? informacji bo wi?kszo?? podana w nag??wku. Je?eli chcesz wi?cej informacji, pytaj tutaj lub na gadu gadu.
Dodam kilka wa?nych rzeczy bez kt?rych si? nie obejdzie.
- Jestem samodzielnym mapperem i nie lubi? gdy kto? mi si? wpieprza w mapk?.
- Ma to by? osoba zaufana i do?? znana ?eby nie by?o ?e zrobi? map?, a ten powie sajonara.
- Po zrobieniu mapy i postawieniu dedykacji chc? wysok? pozycj? na ots.
- Mo?liwe ?e po stworzeniu mapy mo?e mnie troch? nie by?, wi?c ?eby nie by?o ?e przez przerw? strac? w?asno?ci mapy i rang?.
- Je?eli b?dzie sms shop, nie chc? ?adnej kasy z niego.
Aktualnie nie mam ?adnych prac, ale mam zamiar zrobi? aby wasza pewno?? co do mojego mapowania by?a jasna. Gdy wykonam, wrzuc? tutaj lub gdzie? w galerii. Tworzy?em ju? wcze?niej mapy, mia?y pojemno?? oko?o 10mb, by?y to trzy mapy w wersji 7,6, 8,40, 8,54.
Dodam kilka wa?nych rzeczy bez kt?rych si? nie obejdzie.
- Jestem samodzielnym mapperem i nie lubi? gdy kto? mi si? wpieprza w mapk?.
- Ma to by? osoba zaufana i do?? znana ?eby nie by?o ?e zrobi? map?, a ten powie sajonara.
- Po zrobieniu mapy i postawieniu dedykacji chc? wysok? pozycj? na ots.
- Mo?liwe ?e po stworzeniu mapy mo?e mnie troch? nie by?, wi?c ?eby nie by?o ?e przez przerw? strac? w?asno?ci mapy i rang?.
- Je?eli b?dzie sms shop, nie chc? ?adnej kasy z niego.
Aktualnie nie mam ?adnych prac, ale mam zamiar zrobi? aby wasza pewno?? co do mojego mapowania by?a jasna. Gdy wykonam, wrzuc? tutaj lub gdzie? w galerii. Tworzy?em ju? wcze?niej mapy, mia?y pojemno?? oko?o 10mb, by?y to trzy mapy w wersji 7,6, 8,40, 8,54.