Witam, nudz? si? i postanowi?em, ?e wykonam Layout + napisze skrypty php//mysql jak kto? b?dzie chcia?, tutaj niema barier skrypt mo?e by? ?atwy b?d? prosto z kosmosu. Oczywi?cie je?eli wybior? kogo?, komu to zrobi? to podam witryny, kt?re by?y wykonane komercyjnie.
Pod jakim wzgl?dem wybior? osob?//projekt? Tutaj od razu dam wz?r podania:
Chodzi oto, ?e mog? to zrobi? pod warunkiem i? bede robi? wszystko w czasie rzeczywistym na serwerze nie interesuj? mnie czy jest to sam server do web lub strona gotowego ots'a, czego wymagam:
1. Dost?p do Bazy Danych (mo?e by? inna baza danych na inne has?o, lecz jej struktura musi by? taka sama jak tej, kt?rej u?ywasz)
2. Dost?p do np. folderu twojastrone.pl\Strona\ lub poprostu do FTP Gdzie strona si? znajduj?.
Je?eli nie spe?niasz tych dw?ch rzeczy nawet nie pisz....
Oczywi?cie mog? wyt?umaczy? jak zrobi? jeden folder na ftp na has?o dla mnie, lub jak zrobi? taka baz? danych.
Pod jakim wzgl?dem wybior? osob?//projekt? Tutaj od razu dam wz?r podania:
Kod:
Czy posiadasz server dost?pny 24/7 na stron? lub accmaker? - [Tak/Nie]
*Je?eli tak podaj link : www.
Jak? masz/macie wizj? na przysz?o?? dla swojego servera/projektu :
Chodzi oto, ?e mog? to zrobi? pod warunkiem i? bede robi? wszystko w czasie rzeczywistym na serwerze nie interesuj? mnie czy jest to sam server do web lub strona gotowego ots'a, czego wymagam:
1. Dost?p do Bazy Danych (mo?e by? inna baza danych na inne has?o, lecz jej struktura musi by? taka sama jak tej, kt?rej u?ywasz)
2. Dost?p do np. folderu twojastrone.pl\Strona\ lub poprostu do FTP Gdzie strona si? znajduj?.
Je?eli nie spe?niasz tych dw?ch rzeczy nawet nie pisz....
Oczywi?cie mog? wyt?umaczy? jak zrobi? jeden folder na ftp na has?o dla mnie, lub jak zrobi? taka baz? danych.
rzejrzysty,?adny i czytelny layout jak co? to priv .