• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Styller Yourots

Status
Zamknięty.
Odp: Styller Yourots

da?by kto? linka do edytora bo tamten link wygas? ^^

Po co da?e? AntyVira kur** teraz jak kto? u mnie w chacie to zobaczy to mnie zapie** nie da si? w??czy? ?adnej gry m.in Counter Strike 1.6 nie da si? zainstalowa? antywirusa ani wej?? w Dodaj lub usu? programy i si? wy?wietla ca?y czas Virus Alert!
Application can't be started!
The file hpzipm12.exe is damaged.
Do you want to activate your antivirus software now?

Nigdy nie umia?em si? pos?ugiwa? na silnikach 8.60 ale teraz ju? troch? jarz? o co chodzi. Dzi?ki wielki za silnik jest bardzo fajny niema tp na expy dzi?ki czemu b?dzie si? lepiej gra?o w stylu rl tibi Dzi?ki 10/10 reput leci.

Witam !

No OTS zapowiada si? fajnie tylko mo?e mi kto? wyt?umaczy? dlaczego wyskakuje taki b??d ?

Zapytanie SQL :
DROP TRIGGER IF EXISTS 'oncreate_players' :
MySQL zwr?ci? komunikat :
#1046 - Nie wybrano ?adnej bazy danych

Importuj? plik :
forgottenserver.sql

i mi pisze co? takiego. Co mam zrobi? ? Pom??cie !

Bardzo dobry silnik mia?em go w testach i spisa? si? naprawd? nie?le.
Bardzo polecam.Za silnik daj? 10/10 ;)

Pozdro

Ok. Problem rozwi?zany , jak by kto? mia? podobny prosz? pisa? na priv. Pomog? ;)

Silnik jest naprawd? niez?y !! 0 b??d?w czy tym podobnych debug?w. Avast nic nie wykrywa ! Mog?a by by? mapa troche lepsza i dlatego daj? 9/10

Bardzo dobra mapa gra?em troch? na niej zaraz go zgram i przetestuje bo ju? powoli dobij? mnie te ots z 100x exp.

Dzi?ki za wstawk?, pobiore go aby zobaczy? jednego skrypta bo mnie co? nie dzia?a :>
A co do silnika to nawet fajny ale i tak uwa?am ?e yourots to syf bo sporo ramu zajmuje i nie jest zbyt stabilny ( jak z?apie jaki? wi?kszy b??d to laguje strasznie. )
Pozdrawiam

Pierwszy raz Zobaczymy Czy sie uda :) jak cos dzis startuje !!! JEEE

Status
Zamknięty.
Back
Do góry