• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Styller Yurots - v0.6

Status
Zamknięty.
Odp: Styller Yurots - v0.6

Mapa mi si? podoba, silnik bez bug?w(ja nie znalaz?em) Og?lnie moja ocena to 10/10 Polecam wszystkim. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

piszesz ze jest zmieniona mapa a jest jaka byla zwykly yurotsx)x)x)x)

No, No wszystko jest pi?knie, na mapie wszystko poprawione bo co? si? jaki? bug mapy znalaz? ale si? poprawi?o i silniczek ?wietny, Ale chcia?em si? te? dowiedzie? Jaki dobry Acc jest do niego, poniewa? ju? 2 sprawdza?em i nie dzia?a?y :<

polozenie temple to 160 51 7 z tego co pamietam ale ja zielony w tym jestem dopiero co wczoraj zrobilem swoja pierwsza baze danych :p a moze mi ktos powie jak sie goda lub gma robi :)?

Tu sie nie da GM zrobic , nie czaje tego group_id wyprobowalem juz wszystkie numery i nic , i jeszcze dlaczego w zakladce groups GM i God maja taki sam acces (1). Bardzo prosze o powiedzenie jak zrobic gm bo juz nie mam pomyslow.

@Up
Wszystko si? da. Poszukaj w google.

Dzi?ki za ten silnik i mam pytanie jaki do niego Acc Maker ?? :S

A czemu tutaj nie ma npc kt?ry wozi na Fenock tam jest firewalker boots quest nie ma npc od softow ladowania i nie ma npc od aren a na ssie jest Halver??? odp plx fast
Bo mo?e ?ci?gnij ots-a i wpisz /commands to b?dziesz wiedzia?
pasy na goda to chyba 2/longer i jak zmieni? nick goda albo daje si? s tuta ??:rotfl:

otsik spoko daje 10/10 testa waln??em ale czemu niema gm tylko god ,god nie ma wszystkich komend bo pr?bowa?em i tylko kilka komend dzia?a /up /down /save a /b /a nie dzia?aj? jest du?o komend ale nie b?d? wymienia? wszystkich

ej prosze dajcie pasy na goda.
jak loguje na 1/1 to mi debug leci co zrobisz prosze o pomoc.
[11/01/2010 17:21:15] sqlite3_step(): SQLITE ERROR: columns id, world_id are not unique
[11/01/2010 17:21:21] Account Manager has logged in.
[11/01/2010 17:21:21] Account Manager has logged out.
I dostaje debuga ;/
co robic i dajcie pasy na godda
Notka moderatorska:
sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Fajne, Fajne Tylko sa jakies passy zeby sie lognac.?

calkiem spokosilniczek, troche mapke przerobie, pare questow dorobie i moze zaczne hostowac :D thx.

Silnik fajny a jakie pass do goda ? i jak je wogole w xml zmienic

A mo?e mi kto? powiedzie? jak zrobi? itemki??bo co np cc chce zrobic konedna /i 2160 to wyskakuje zebym nie dawal pasow nikomu

Hostowa?em go przez jaki? czas i powiem ?e ots godny polecenia bez dw?ch zda? ; )

wrzysko ok oprucz tego ze jak gdy chce tworzyc item lub cos innego mam napisane cos o hacku..

Dlaczego w tym ots nie dziala zrena??
Nie bylo npc dodalem...
A jesli chodzi o to cos o hacku to jest ze na passach goda jes np.2 a jak robisz item /i np.2222 (Niewiem co to xD) to ci wyskoczy chack
bo masz w passach 2

Silnik jest zbyt niestabilny, ale da si? go podrasowa?.
Na mapie znalaz?em parena?cie bug?w, lecz da sie to naprawic.

Gz men :P silnik naprawd? odjazd ;) stawiam 9,8/10 ;)
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry