• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Super Evolution v2 Teleporty Bez Bug?w [SQL]

Status
Zamknięty.
Odp: Super Evolution v2 Teleporty Bez Bug?w [SQL]

No, No silnik do?? spoko ale mapka mi nie przypad?a do gustu :D to tylko moje prywatne zdanie :P za silnik 8/10 a mapka... dam ju? 5/10 jak ju? ma sie czym r??ni? od evo to jest bug xD ale NICE:cool:

Our partners and their custom servers:

Doda?e? a? 3 domki! Nie no, wymiatasz ;p Inni wymi?kaj? przy Tobie xD A tak og?lnie to serv 7/10 =)

dobra mapka, b?d? hostowa? tego OTSa.

Jak kto? ch?tny to zapraszam, przez max. 5dni trzeba ?aczy? sie jeszcze przez hamachi, pozniej przenosze OTSa na dedyka wiec problemu nie bedzie:

1.Pobieramy hamachi
2. ??czymy sie do sieci ots:
nazwa- compaq-ots
haslo- ots
3.Po pod??czeniu sie do sieci wchodzimy na t? stron?
4.Towrzymy konto korzystajac z opcji Join Tibia po prawej stronie, logujemy sie, robimy postac.
5.W?aczamy ipchangera, ustawiamy ip:5.183.103.150 oraz wersje klienta 8.4
6.Wlaczamy klienta tibi 8.4 dajemy Changer IP
7.Logujemy sie na OTS

(uwaga! narazie niema sms shop ze wzgledu ze czekam na dedyka, wiec napiszcie do gracza Kawon lub do GoD Przemo a dostaniesz pacca na 7dni za free)

Ustawienia serwa na strone, stronka chodzi tylko po podlaczeniu sie do hamachi :D:D:D

lol Japier**** czemu dajecie same keyloggery albo te kture nie dzialaja

zamiast sobie pomagac to wy Hu** pomagacie:mad:

lol Kur** zamiast sobie pomagac to wy Hu** pomagacie

dajecie same keyloggery albo te kure nie dzialaja:mad:

dobra mapka, b?d? hostowa? tego OTSa.
Jak kto? ch?tny to zapraszam, przez max. 5dni trzeba ?aczy? sie jeszcze przez hamachi, pozniej przenosze OTSa na dedyka wiec problemu nie bedzie:
1.Pobieramy hamachi
2. ??czymy sie do sieci ots:
nazwa- compaq-ots
haslo- ots
3.Po pod??czeniu sie do sieci wchodzimy na t? stron?
4.Towrzymy konto korzystajac z opcji Join Tibia po prawej stronie, logujemy sie, robimy postac.
5.W?aczamy ipchangera, ustawiamy ip:5.183.103.150 oraz wersje klienta 8.4
6.Wlaczamy klienta tibi 8.4 dajemy Changer IP
7.Logujemy sie na OTS
(uwaga! narazie niema sms shop ze wzgledu ze czekam na dedyka, wiec napiszcie do gracza Kawon lub do GoD Przemo a dostaniesz pacca na 7dni za free)
Ustawienia serwa na strone, stronka chodzi tylko po podlaczeniu sie do hamachi :D:D:D

mam pytanie do Ciebie odno?nie silnika. jak wy??czy? to ?e jak Cie potwor atakuje to pokazuje obrazenia na srodku ekranu?? pliska pomoz ;)

Siemka, mo?ecie mi powiedzie? jak zainportowa? baze danych? Jestem kompletnie zielony je?li chodzi o OTSy wi?c by? bym wdzi?czny za dok?adniejszy opis.

Z g?ry dzi?ki.

Prosze o szybk? odpowied?!!!!!!!! daje reputacje!!!!!!!!!!1111

Ostatnia edycja:

:confused:Siema jestem nowy w tych ots i jak orpalam silnik to wyskakuje ikonka i pisze w niej nacisni dowlly przycisk ...... a w 1 ikonce w silniku !ERROR SQL cos tam...! ktos mi pomoze . Poszukuje OTS Z real mapa 100% na tibie 8.40 no ale z tym errorem nie dam rady prosze o pomoc! moje gg 992903:confused:

Silnik 100/10 super mapka klimat...

PS
jak wykonywa? te nowe questy jak sie ustawi? itd...

Ehm... Co do Wirus?w umnie Norton Secuty Internet nic nie znalaz?. Co do Mapy ;) Dam Edita ....

Pozdrawiam
Cuukier:rolleyes:

mam problem, chodzi o to, ?e zaznaczy?am ?eby amunicja i runy sie nie konczyly, ale to mi nie dziala, tzn. koncza sie

:confused:Siema jestem nowy w tych ots i jak orpalam silnik to wyskakuje ikonka i pisze w niej nacisni dowlly przycisk ...... a w 1 ikonce w silniku !ERROR SQL cos tam...! ktos mi pomoze . Poszukuje OTS Z real mapa 100% na tibie 8.40 no ale z tym errorem nie dam rady prosze o pomoc! moje gg 992903:confused:

Moze najpierw poradnik przeczytaj i config skonfiguruj i baz? danych importuj to ci zapewne odpali , to nie xml tylko sql

Tak trudno przeczyta? ludziom poradnik...

Wujek Google.pl Te? nie boli

LoL Jak Go Odpalic ?? Mam All Zrobione pisze Server Online i nic ani tibia sie niwalacza sam wlaczam nic a jaki ip changer trzeba plx help !!:o

A ja wszedlem w pierwszy teleport i odrazu crasha dostalem. :X Za drugim razem juz tak nie bylo. Pozatym ots nawet fajny ale raczej nie bede tego silnika uzywal. 7/10

Dla mnie to jest kupa nie kt?re npc s? nie przet?umaczone zal wielce przet?umaczy? itp 2/10:cool:

Brawo pierwszy silnik kt?ry nie posiada trojana. Kaspersky mi go nie usun?? :):)

@edit
Skan z Kaspersky nic nie wykry?
Skanowanie pliku: C:\Documents and Settings\Mateusz\Pulpit\Super Evolution v2
Skanowanie antywirusowe: zako?czono 2009-03-25 09:52:48 (zdarze?: 2, obiekt?w: 1150, czas: 00:00:09)
2009-03-25 09:52:39 Zadanie zosta?o uruchomione
2009-03-25 09:52:48 Zadanie zosta?o zako?czone

Ostatnia edycja:

Mo?e kto? da? inny link do download bo ja nie mam premium na spedshare.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom