Super Puchar !!

Status
Zamknięty.

Wassupp

Active User
Lipiec 9, 2010
Liczba reakcji
6
Jak myslicie kto wygra Super Puchar Polski ktory zostanie rozegrany 1.08 tego roku pomiedzy Lech Poznan a Jagiellonia Bia?ystok.

Odrazu moj wybor to Jagiellonia Bia?ystok.Po pierwsze bo jestem kibicem tego klubu.Po drugie dobrze sobie radzila w sezonie chociaz zajela 10 miejsce,poniewaz miala -10 pkt..Gdyby nie te punktu Jaga byla by 5..
Po 3 gdyby LEch mial wygrac to by to zrobil w Pucharze Polski czego nie zrobil... ;>

Odp: Super Puchar !!

Ej, masz rozum? potrafisz my?le?? wi?c u?yj tej swojej m?drej g?owy do rzeczy kt?re zaciekawi? u?ytkownik?w i b?d? bardzo interesuj?ce. Ten temat co wybra?e? jest pozorny i bez interesowny. [ Prosz? o zamkni?cie tematu i przeniesienia do Dzia?u " Kosz " ]

My?l? ?e ten " Super Puchar " Wygra - Lech Pozna? - poniewa?, swoj? inteligencj? i poszanowaniem do gry mog? zaj?? bardzo daleko. Podobaj? mi si? ich strategie gry, kt?re ukazuj? na meczach, ich znajomo?? i zgodno?? pozwalaj? na bardziej rozszerzon? gr? wsp??czesn?.
Powinni wygra? ten " Super Puchar? ", z tego czego s?yn?, czyli dobrej pi?ki i dobrych poda?.

Odp: Super Puchar !!

Ej, masz rozum? potrafisz my?le?? wi?c u?yj tej swojej m?drej g?owy do rzeczy kt?re zaciekawi? u?ytkownik?w i b?d? bardzo interesuj?ce. Ten temat co wybra?e? jest pozorny i bez interesowny. [ Prosz? o zamkni?cie tematu i przeniesienia do Dzia?u " Kosz " ]
My?l? ?e ten " Super Puchar " Wygra - Lech Pozna? - poniewa?, swoj? inteligencj? i poszanowaniem do gry mog? zaj?? bardzo daleko. Podobaj? mi si? ich strategie gry, kt?re ukazuj? na meczach, ich znajomo?? i zgodno?? pozwalaj? na bardziej rozszerzon? gr? wsp??czesn?.
Powinni wygra? ten " Super Puchar? ", z tego czego s?yn?, czyli dobrej pi?ki i dobrych poda?.

A ty wes sie ogarnij nie znasz sie na sporcie widac to;] .Zdziwiony Super Puchar? Zalosny jestes ;>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry