• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

- ElfBot Super szybka zbieraczka

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Super szybka zbieraczka

po prostu zmie? sobie 200 na mniejszy numer - to s? op??nienia pomi?dzy akcjami, daj sobie np. 10 milisekund ?eby nie zacina?o ci bota za bardzo

Mam 1 nawet i jest wraz za wolno juz dawno to rozkmini?em ;p
Mam tak? auto 1 collectitems "Backpack" 3031 3725 3595 3602 3585 3447 i jest za wolna chc? szybsz? jak jest taka mo?liwo?? :)

Ostatnia edycja:

No sory ale taki skrypt co mi poda? kolega wy?ej jest dost?pny wsz?dzie w sumie wiec za co mam Ci dzi?kowa? ;/

Musi by? jaki spos?b zbierania szybciej da si? przerobi? np. takiego anty pusha auto 100 listas "Anty Push" | if [$itemcount.3031 >= 2] {dropitemsxyzamount $posx $posy $posz 3031 2 | wait 300} | if [$itemcount.3035 >= 2] {dropitemsxyzamount $posx $posy $posz 3035 1 | wait 300} | if [$itemcount.283 >= 1] {dropitems 283 | wait 300} | if [$itemcount.284 >= 1] {dropitems 284 | wait 300} | if [$itemcount.285 >= 1] {dropitems 285 | wait 300}

?eby zbiera? do bp te itemki ?

nie ma szybszego na 100% ...
auto 1 pickupitems
1 oznacza czas w jakim to robi... z matmy nie trzeba byc orlem zeby wiedziec ze mniejszej liczby nie ma
po prostu nie i koniec.

Po 1 jeden to nie liczba po 2 chyba sb ?artujesz ?? nie ma ;] a po 3 ten Anty push jakos moze szybciej wywalac itemki z bp niz ta zbieraczka je zbierac... czyli mysi sie dac to zrobic

Kod:
auto 1 | moveitemonground $posx [$posy-1] $posz $posx $posy $posz | moveitemonground $posx [$posy+1] $posz $posx $posy $posz | moveitemonground [$posx+1] $posy $posz $posx $posy $posz | moveitemonground [$posx-1] $posy $posz $posx $posy $posz | moveitemonground [$posx-1] [$posy-1] $posz $posx $posy $posz | moveitemonground [$posx+1] [$posy-1] $posz $posx $posy $posz | moveitemonground [$posx-1] [$posy+1] $posz $posx $posy $posz | moveitemonground [$posx+1] [$posy+1] $posz $posx $posy $posz
zbiera wszystko wok?? pod Ciebie
Kod:
auto 1 pickupitems
zbiera zpod Ciebie, nic innego nie znajdziesz- to jest najlepszy i najszybszy skrypt (spr?buj chocia? tak chodzi? -,-)

Szybciej nie da rady, nawet jak usuniesz op??nienia to i tak masz pewnie co najmniej 10ms pingu(a w praktyce pewnie z 50 zale?nie jeszcze od ISP, hostingu i jego obci??enia)*.
Co z tego, ?e zrobisz 1000 akcji na sekund?, skoro przetworzone b?dzie tylko 20?
Po prostu szybciej ci raczej tego nie pozbiera. A jak widzia?e? u kogo? szybciej to prawdopodobnie ma lepszego neta od ciebie.
Tyle w tym temacie z mojej strony.

*musia? by? gra? na localho?cie, wtedy zale?a?o by to od komputera bardziej

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom