Powiem tak. Wszeldem na jedna gre obaczyc co bedzie i od razu pare bugow i brakow przez co gra jest nie przyjemna...
Nie wiem kto wymyslil, zeby nikt nie wygrywal gry, jak sie przeciwnik wyloguje. Niby dobra, zeby nie nabijac pkt z kolegami(ale tez nie wiem jak jak randomwo dolaczam, to nie wiem czy bede z kolega czy z kim innym wiec... chujnia ogolnie).
Ludzi nie mozna znalezc godzine na mapie, jak juz znajde to czasem ktos bedzie mial farta, znajdzie dobrego itema dystansowego w skrzynkach i miazga.
Potem z dupy teleportuje wszystkich do jakiegos domku ze schodkami. Bez sens. Caly dzien sie mozna bic, jak ktos ogarnia to nie padnie. Z 6 osob w 2 padly a reszta sie wylogowala ze znudzenia. Wygranej oczywiscie nikt nie dostal, bo ktos sie wylogowal...
U npc masa brakow w itemach... Problem jest kazde id z generatora itemow w skrzynkach dodac do npc? Widocznie tak...
Muzyka tez srednio dziala. Wchodze na arene, zmienia sie, wchodze na dragona, zmienia sie. Niby ok? Wychodze z dragona, a tam caly czas muzyka z dragona, jak na arenie byla inna. Ale w sumie kij w to, to az tak nie przeszkadza. Najgorsze to, ze sie nie da wygrac, bo ktos wychodzi, albo nie da sie zabic, wiec tez wychodza... Heal chyba lekko za mocny jest.
Poza tym skille chujowo rozlozone, nie mozna sobie ustawic jak sie chce i napierdalasz nie wiadomo co.
Players: 239 / 600
W kazdym razie, tak jak dokladnie przewidywalem, tyle osob gra. Co z tego bedzie za tydzien czy dwa, to sie zobaczy. Jak beda grali ludzie a bledy poprawione, to moze bedzie spoko. Ale generalnie na razie to ekipa sie bawi na live zeby kase ciagnac z reklam, a serwer pusty i na helpie ludzie placza...
Hejt hejt...