-Inne Survival Arena | CUSTOM 10.10 | DEATHMATCH (START 20.12.13)

Status
Zamknięty.
Odp: Survival Arena | CUSTOM 10.10 | DEATHMATCH (START 20.12.13)

Wbijam,razem z ziomkiem =)) Jak co? to nick w grze : Kajin
Ch?tnie pomy?l? nad jakim? ma?ym OGARNI?TYM teamie ;)

Jestem bardzo ciekawy pomys??w ze smokami i innych nowych rzeczy :) .

Ostatnia edycja:

wibje tez hhehehe

Te? dzisiaj wejd? :) my?l? ?e setka graczy b?dzie :)

nick w grze: Rychu Be

---------- Tre?? dodana o 17:57 ----------

gdzie yt reklama?

Znalaz?em na youtube.com:

dobrawidze

Zajebiscie to wyglada... 2 h do startu.

Moze jakis team z vt ;d? coby sie samemu nie bic

@up
A co ci to da jak i tak przy wiekszej ilosci graczy moze cie wrzucic do roznych teamow jak bedzie sie szykowac wiecej gier?
Chyba, ze jest jakis system podobnie jak w lolach i innych grach, gdzie mozna dolaczac ekipa. Bo jesli nie ma to slabo. No ale zawsze moga cos dodac w update.

@top
Generalnie z 150-200 osob moze wbije patrzac po ilosci postaci. Moze przez te pol godziny jeszcze by cos doszlo, to z 250 max. Czyli jakies 10-15 gier bylo by rozgrywanych caly czas, wiec bedzie co robic ;P Gorzej, jak po jakims czasie spadla by liczba graczy, ale jak bedzie to sie zobaczy. W sumie reklama jest dosc dobra ;P

Ostatnia edycja:

:o client mi sie uruchomic nie chce zasysam drugi raz o nie ;\

zzz

Ostatnia edycja:

A mi client nie smiga ;d bo nie moze odczytac libEGL.dll ;\

B??d mieli?my z ziomkiem, jak jeszcze byli?my na arenie to nowych typ?w zrespi?o xd

Powiem tak. Wszeldem na jedna gre obaczyc co bedzie i od razu pare bugow i brakow przez co gra jest nie przyjemna...
Nie wiem kto wymyslil, zeby nikt nie wygrywal gry, jak sie przeciwnik wyloguje. Niby dobra, zeby nie nabijac pkt z kolegami(ale tez nie wiem jak jak randomwo dolaczam, to nie wiem czy bede z kolega czy z kim innym wiec... chujnia ogolnie).
Ludzi nie mozna znalezc godzine na mapie, jak juz znajde to czasem ktos bedzie mial farta, znajdzie dobrego itema dystansowego w skrzynkach i miazga.
Potem z dupy teleportuje wszystkich do jakiegos domku ze schodkami. Bez sens. Caly dzien sie mozna bic, jak ktos ogarnia to nie padnie. Z 6 osob w 2 padly a reszta sie wylogowala ze znudzenia. Wygranej oczywiscie nikt nie dostal, bo ktos sie wylogowal...
U npc masa brakow w itemach... Problem jest kazde id z generatora itemow w skrzynkach dodac do npc? Widocznie tak...
Muzyka tez srednio dziala. Wchodze na arene, zmienia sie, wchodze na dragona, zmienia sie. Niby ok? Wychodze z dragona, a tam caly czas muzyka z dragona, jak na arenie byla inna. Ale w sumie kij w to, to az tak nie przeszkadza. Najgorsze to, ze sie nie da wygrac, bo ktos wychodzi, albo nie da sie zabic, wiec tez wychodza... Heal chyba lekko za mocny jest.
Poza tym skille chujowo rozlozone, nie mozna sobie ustawic jak sie chce i napierdalasz nie wiadomo co.

Players: 239 / 600
W kazdym razie, tak jak dokladnie przewidywalem, tyle osob gra. Co z tego bedzie za tydzien czy dwa, to sie zobaczy. Jak beda grali ludzie a bledy poprawione, to moze bedzie spoko. Ale generalnie na razie to ekipa sie bawi na live zeby kase ciagnac z reklam, a serwer pusty i na helpie ludzie placza...

Hejt hejt...

@up Kiki, za du?o Ciebie na tym forum. Czy ty masz jakie? ?ycie prywatne? Po 2 lub wi?cej takich d?ugich post?w w ka?dym temacie dajesz chyba lel

@top W?a?nie wchodz? na serwer, ze screen?w zapowiada si? ca?kiem ciekawie.
Mam nadziej? ?e serwer nie upadnie po miesi?cu czy dw?ch przez to ?e nikt ju? tam gra? nie b?dzie.

Powiem tak. Wszeldem na jedna gre obaczyc co bedzie i od razu pare bugow i brakow przez co gra jest nie przyjemna...
Nie wiem kto wymyslil, zeby nikt nie wygrywal gry, jak sie przeciwnik wyloguje. Niby dobra, zeby nie nabijac pkt z kolegami(ale tez nie wiem jak jak randomwo dolaczam, to nie wiem czy bede z kolega czy z kim innym wiec... chujnia ogolnie).
Ludzi nie mozna znalezc godzine na mapie, jak juz znajde to czasem ktos bedzie mial farta, znajdzie dobrego itema dystansowego w skrzynkach i miazga.
Potem z dupy teleportuje wszystkich do jakiegos domku ze schodkami. Bez sens. Caly dzien sie mozna bic, jak ktos ogarnia to nie padnie. Z 6 osob w 2 padly a reszta sie wylogowala ze znudzenia. Wygranej oczywiscie nikt nie dostal, bo ktos sie wylogowal...
U npc masa brakow w itemach... Problem jest kazde id z generatora itemow w skrzynkach dodac do npc? Widocznie tak...
Muzyka tez srednio dziala. Wchodze na arene, zmienia sie, wchodze na dragona, zmienia sie. Niby ok? Wychodze z dragona, a tam caly czas muzyka z dragona, jak na arenie byla inna. Ale w sumie kij w to, to az tak nie przeszkadza. Najgorsze to, ze sie nie da wygrac, bo ktos wychodzi, albo nie da sie zabic, wiec tez wychodza... Heal chyba lekko za mocny jest.
Poza tym skille chujowo rozlozone, nie mozna sobie ustawic jak sie chce i napierdalasz nie wiadomo co.

Players: 239 / 600
W kazdym razie, tak jak dokladnie przewidywalem, tyle osob gra. Co z tego bedzie za tydzien czy dwa, to sie zobaczy. Jak beda grali ludzie a bledy poprawione, to moze bedzie spoko. Ale generalnie na razie to ekipa sie bawi na live zeby kase ciagnac z reklam, a serwer pusty i na helpie ludzie placza...

Hejt hejt...

Testowalismy serwer przy ok 20 graczach. Ci??ko jest przetestowa? 200 os?b, wi?c b??dy mog? si? pojawia?. Du?o gorsze problemy mia?o chocby Diablo 3 czy Simcity wi?c troche wyrozumialosci ;)

Przyjemnie si? gra, muzyka lekko z dupy, bugi z pojawianiem si? skrzynek na skrzynkach, podobno button Join Arena si? nie pokazywa? (wtf?)

Najlepsze:
dlaczego stracilem wszystkie itemy lacznie z runami i bagiem i mam skille na - ??

@up
Du?o gorsze problemy mia?o chocby Diablo 3 czy Simcity wi?c troche wyrozumialosci ;)
Por?wnuj serwery Diablo 3 lub SimCity z Tibi?. Gratuluj? kurwa.

Troch? bug?w jest(kt?rych jest coraz mniej), ale fajnie si? gra :)
hc3i.png

Tylko ten nie pope?nia b??d?w, kto nic nie robi.

Napol?on Bonaparte

Status
Zamknięty.
Back
Do góry