Sword czy Axe ??

Status
Zamknięty.

adrian9787

User
Styczeń 23, 2010
Liczba reakcji
0
Witam
Od jakiegos czasu gram knightem i moje pytanko jest takie:
Skilowac Axe czy Sworda ?
Nie mam zbyt duzo kasy
Chcem aby moja bron byla tania
Miala duzo ATK i srednio defa
G?ownie chodzi mi o bronie tanie i bonie jednoreczne

Odp: Sword czy Axe ??

Je?li chodzi o bronie jednor?czne to polecam Ci skillowanie axe gdy? na 130 poziomie jest Solar Axe i jest on jednym z najlepszych broni w grze i przy tym jednor?czny.Jesli chodzi o ilo?? to my?l? ?e na 30 poziomie powiniene? mie? ju? skille 60/60 to b?dzie ci si? ?atwo expi? a co za tym idzie szybciej zdob?dziesz upragniony loot i zarobisz pieni?dze.

Pozdrawiam!

Axe s? o wiele dro?sze od sword?w.

Je?eli chodzi o atak to z axa wpadaj? troch? lepsze hity, lecz s?abiej si? bronisz.
Ze sworda hity wpadaj? dobre i bronisz si? bardzo dobrze, a club to bieda.Ani dobrze si? nim nie bronisz, ani dobrze nie atakujesz.

Polecam sworda, sam z niego bij? i wiem, ?e naprawd? si? op?aca.

Je?li chodzi o bronie jednor?czne to polecam Ci skillowanie axe gdy? na 130 poziomie jest Solar Axe i jest on jednym z najlepszych broni w grze i przy tym jednor?czny.Jesli chodzi o ilo?? to my?l? ?e na 30 poziomie powiniene? mie? ju? skille 60/60 to b?dzie ci si? ?atwo expi? a co za tym idzie szybciej zdob?dziesz upragniony loot i zarobisz pieni?dze.
Pozdrawiam!
Czytanie ze zrozumieniem kolego, napisa? ?e nie ma pieni?dzy.

@Topic
Je?li twoje ?rodki s? ograniczone polecam ci zainwestowanie w sword. Jest to tania inwestycja, do 20 poziomu powiniene? mie? spokojnie skille 60/60 wi?c b?dziesz m?g? expi? z profitem.

Regards,
Persona Grata.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry