• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[SwordFish]Gallery.

[SwordFish]Gallery.

• S?abo.

Votes: 0 0,0%
  • Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• S?abo.

• Dobrze.

• Bardzo dobrze.

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.
Odp: [SwordFish]Gallery.

C?? , ka?demu sie nie dogodzi jak to m?wi?.... lecz mnie mapy si? bardzo podobaj? :)

10/10

Git majonez, wed?ug mnie mapy s? na do?? wysokim poziomie, podci?gnij si? troch? i b?dzie zajebi?cie.

Aktualnie zdj?? przez par? dni nie b?dzie, gdy? robi? rook'a, a nie chc? Wam dawa? urywk?w lub niedoko?czonych prac.

*up
Sorry S?ordzik, ale to by?o silniejsze od nas ;z

The Oracle.
rookr.png
Jedno z wybrze?y na rook'u.
rook1.png

Na razie wi?cej nie b?dzie.

No, ja pierdol?, nie mog? ;d

rook3.png

erpegje stajl <3.​

afff. i to bagno na dole jeszcze :p
rook2.png

;)

Ostatnia edycja:

Coraz to coraz ladniej ; p

Bez jaj, ?adne prace.
9/10

P.S Nie moglem przystapic do walki poniewaz tworzy?em serwer:
vixeria.ots.pl

Pozdrawiam

Naprawd? dobrze zrobiona mapa. Cudowne :)

Oracle - cudo
W ostatniej pracy za du?o tych paj?czyn, ale te? bardzo ?adnie. Bardzo ?adnie Ci idzie ;)

Wiesz co, SwordFish? Od ostatniego czasu kiedy widzia?em Twoje prace uros?e? i to bardzo. Wszystko dopracowane na cacy, gdyby nie pewien ma?y szkopu?. Wszystkiego jest za du?o (nie wiem, cholera, co teraz wszystkich polak?w wzi??o na wpierniczanie dwudziestu sprit?w na jeden square meter) - ca?y s?k mappingu polega na utworzeniu maksymalnego efektu, przy u?yciu minimalnej ilo?ci obiekt?w, ale to ju? moja skromna opinia.

Bordery s? zdecydowanie przekombinowane, a od k?pek trawy oczy bol?. Poza tymi rzeczami jest jednak fajnie, a mapy trzymaj? klimat. Oba zdj?cia z Rookgaardu s? ciekawe, ale ten pomys? z Oracle chyba zainspirowany paroma pracami na OtLandzie, czy? nie?

Podsumowuj?c, prace s? ?adne, ale (niestety) nie nadaj? si? do gry - za du?o tego wszystkiego.

Regards,
Sey~

Mi si? dosy? podoba ze wzgl?du na oryginalno?? ;)

Bardzo podoba mi si? natura w twoim wykonaniu, jest po prostu ?wietna. Masz pomys?y i potrafisz je wprowadzi? w ?ycie. Mapy nie s? monotonne i a? przyjemnie si? na nie patrzy. Jedyny minus to to, ?e k?pki trawy s? praktycznie na ka?dym sqm. Powodzenia w mapowaniu ?ycz? a za galeri? ?ap 9+/10.

29vnv4o.jpg

20 minut - FULL RAW.

@sey~
Gdzie Ty niby widzisz, ?e si? bawi? w doodad i autoborderze ?

Ostatnia edycja:

No, zdziwi?bym si?, gdyby kto? na Twoim poziomie bawi? si? jeszcze w autoborder albo Doodad ; )

Ta ostatnia praca jest... ?rednia. Niby nie ma jakich? b??d?w (poza piaskiemi dirtem wisz?cym w powietrzu), ale brakuje tutaj jakiej? g??wnej cz??ci na kt?rej oko mo?naby zawiesi?. Pomimo, ?e jest to pustynny klimat, nie za bardzo pasuj? mi tutaj kaktusy - s? wytrzyma?e i raczej padaj? gdy maj?za du?o wody, a tutaj wygl?da mi to na sporawe wybrze?e.

Na pla?y wydaje mi si? tego wszystkiego za du?o i zarazem za ma?o. Za du?o w sensie zbytniej r??norodno?ci tego wszystkiego co tam jest - ska?y, palmy, kaktusy, muszle, ?mieci, trawa, gniazda, ?wir... po prostu nieco przekombinowane. Za ma?o jest za? og?lnie sprit?w - pla?a po prostu wygl?da pusta. Przyda?oby si? wed?ug mnie troch? wi?cej piachu. Wywal wi?kszo?? ro?lin, to gniazdo, spor? cz??? kamieni i t? plamk? z bagna.
No i ostatnia rzecz do kt?rej si? przyczepi?: Wodne ska?y i syrena. Te wodospady opdadaj? - syrenka z reszt? te?. Widzia?bym j? bardziej na jakiej? lagunie (czyt. bardziej zamkni?tym bajorku) ni? na otwartych wodach.

Og?lnie jednak jest ca?kiem dobrze - bior? pod uwag? fakt, ?e zaj??o Ci to wszystko tylko 20 minut. Fajnie wkleci?e? w to wszystko ro?liny. Musz? to kiedy? sam wypr?bowa?. Poprawi? mo?na te par? niedoci?gni?? o kt?rych m?wi?em i b?dzie cacy.

Regards,
Sey~

2ly50td.jpg

Minuta z drobnymi :P

@down
to evon mia? w og?le tak? prac? XD ?

Ostatnia edycja:

Ostatnia praca mi si? nie podoba, jest ma?a i bardzo podobna do pracy evona, ten sam styl i te same elementy, jednak jego praca by?a lepsza.
Je?li chodzi o pustynie, to taka sobie, nie podobaj? mi si? wisz?ce w powietrzu bordery, no i nic ciekawego ona nie przedstawia.

332nevt.jpg

jh6a75.jpg

25qzp20.jpg

Temat: Pola Elizejskie.
Wygrane :D

2q9i0ea.jpg

Temat: Meczet
Wygrane.
Cholera ju? drugi ten sam klimat ;d

Ostatnia edycja:

Ten Meczet hmm to jest dopiero dzia?o!

Podobaj? mi si? twoje prace dlatego te? prosi?em ci? o komentarz w mojej drugiej pracy bo jeste? specjalist? a te prace to potwierdzaj?.

Ogl?daj?c t? prace wpad?em na pomys? by zrobi? co? wi?kszego ni? domek na jakiej? wyspie co do tej pory.

Czekamy na nast?pne! :)

Pola elizejskie s? kozackie, wszystko obrane w porz?dne detale i wy?mienity pomys?. Je?eli chodzi o meczet, to uwa?am go za jedn? z Twoich s?abszych prac, jako? nie podoba mi si? styl, kt?ry tutaj u?y?e?, ale detalizacja np. dachu jest wr?cz boska!

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry