-Tibia 8.60 SYMETRIAOTS.PL New Edit Evolution Server LOOK THIS !!!

Status
Zamknięty.
Odp: SYMETRIAOTS.PL New Edit Evolution Server LOOK THIS !!!

Witam Serwer SymetriaOTS.pl zapowiada sie dobrze ;] napewno na start wbije z ekipa ;] SymetriaOTS.pl tibia 8.60 start 20.00 WBIJAC

Dobrze a wi?c wypowiem sie na ten temat.
Dzieciak tego zjebanego serwera pinguje i reklamuje swojego ots na innych.
Obiecuje ci to jebany dzieciaku ze kupie kurwa dedyka a ten OTS bedzie mial dosa 24/7
Nie polecam gry na tym serwerze, GOD to dzieciak a reszta administracji -13 lat
Pozdrawiam Master1204, ten OTS D?ugo nie postoi.
// Kurwa dziwne ze ka?dy post pozytywny jest od max 2 post.
Naprawde nie wbijajcie OTS Dla kasy aby dzieciak mial frajde i na chlebek
Biedacki OTS z pizdy wyj?ty, Radze administratorowi sprawdzic czy ta pizda czasem nie robi Multi Kont

Po pierwsze mowisz o mnie nie stworzone rzeczy nie znamy sie to jest druga rzecz.. co do wieku to nie powinno cie to interesowac ;) PIngowac ja nie pinguje moze ktos z moich ludzi nie mam na to wplywu po 3 widac po tobie ile ty masz lat. "kupie kurwa dedyka a ten OTS bedzie mial dosa 24/7" Pierw trzeba umiec pingowac samym dedykiem nic nie zdzialasz koleszko ;) Cala administracja ma minimum 17 lat ale to tez nie twoja sprawa. A ots postoi dluzej niz tydzien jak kazdy z moich otsow i ogarnij slownictwo dzieciaczku:) aha i jak bys mial troche wiecej informacji to kazdy ots ktory mialem mial co najmniej 300 osob i stal conajmniej pare tygodni jak bym chcial doic kase z graczy tak jak to mowisz nie robil bym questow na itemy z sms shopa pomysl i poczytaj nastepnym razem reklamujacego newsa na stronie ;* CO do multi kont zrobilem event na dodawanie posta na tnecie za pkt ;) Tyle na twoj temat dorosnij i zrozum ze jak malo o kims wiesz to go nie komentuj i nie bluznij :)

Super si? zapowiada, exp stage bardzo mi si? podoba a mapa jest gitez !!! Sporo Quest?w i tp wi?c nie ma na co czeka? !!!!

Dzisiaj Godzina 20.00 SYMETRIAOTS.PL WBIJA? !!

Bardzo dobrze zapowiadaj?cy si? OTS! Widz? du?o questow i TP room! Wbij? na pewno! Im wi?cej ludzi tym wi?ksza zabawa! PzdR!

Stonecutter

Zapraszam wszystkich na ten OTS b?dzie du?o ludzi. S? questy, s? du?o TP room. Bardzo dobry OTS Jeszcze raz zapraszam i pozdrawiam :)

No nawet nawet dobry ots :) Wbije i zobacz? ;d
Ale po pierwsze trzeba zmieni? kodowanie acc :D na j?zyk polski ;d
Z ss wida? ?e mapka ?adna,a i mo?ecie doda? te? zombie event ?eby nie by?o nudno :d
Mog? pom?c przy serwie troszk? si? na tym znam.

M?j nick: Zabijaka Pogromca Robali

Z tego co widze to zapowiada si? naprawd? wy?mienity serwer :) W koncu bez VIP oraz PACC za sms :) Plusem jest to i? mo?na b?dzie gra? i rywalizowa? z innymi nawet bez posiadania przedmiot?w z sms shopa :) I to bardzo cieszy. Czekam na start . Wpadaj i Ty. Do zobaczenia w grze ! Du?ych leveli ?ycz? :)

OTS symetriaots.pl startuje dzisiaj i napewno wbije tam z kolegami i bedzie ORO ! ;D jak i swietna zabawa. Naprawde polecam ten ots !!
Musisz tam by? !
Pozdrawiam Malibu .!

wbije na server , moj nick Axemaster

zapraszam wszystkich na symetriaots.pl naprawde warto duzo questow dobry balans postaci nowe spele dobrze sie zapowiada wbijajcie all bedzie oro

m?j nick Oscypek

GOD ogarni?ty , serwer Zajebisty , c?? wi?cej m?wi? - WBIJA? o 20.00 ;))

GOD ogarni?ty , Serwer Zajebisty nic doda? nic uj?? - Zapraszam wszystkich o 20.00 :)

Server -Symetriaots.pl 8.60- zapowiada sie bardzo ciekawie, na screeanach widac interesujace questy, screeany i zapewne bedzie duzo warow, wiem ze swoich zrodel iz szykuja ciekawe updaty i eventy. Z niecierpliowscia czekam na start ! Wbijac z teamami, bedzie oro ! A Ty na co czekasz ? Wbij i Ty ! SYMETRIAOTS.PL 8.60 !

Serwer jeszcze nie wystartowa? a po ca?ym , dok?adnym opisie widac ?e serwer zapowiada si? bardzo ciekawie . : )
Widze du?o expowisk co nie przysparza problem?w ?e przy du?ej ilo?ci ludzi na serwerze nie b?dzie gdzie m?c poexpic .
No nic pozostaje Mi tylko czekac do 20 : 00 ; ]

Moja ocena jak najbardziej pozytywna ! ; )

Zapowiada Sie Fajny Serv : > Spoko exp stage .. zapowiada sie zajebiste oro !!
Czoug Here ; >

dobry serwer :p
mysle ze nie upadnie szybko
dobrze sie zapowiada
bedzie dobre oro :D
zaprszam
nick w grze : Melonek

serwer zapowiada sie calkiem ciekawie, napewno zagram tam :) Fajnie ze sa nowe czary, i system taskow oraz addonow.

Swietnie dopracowany ots. Jak najbardziej polecam :)

nick w gdzie : Chmurok

Zapowiada si? elegancko. Ale wszystko ?e tak powiem sprawdzi si? w 'praniu' tak?e czekam z niecierpliwo?ci? na start otsa.

nick w grze : Last

Wspaniale zapowiadaj?cy si? serwer. Gra?em na wielu OTS'ach ale ?aden nie przyku? mojej uwagi tak jak Symetriaots.pl. Ju? sie nie moge doczeka? startu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry