-Tibia 7.60 Sytera OTS 7.6 startuje 23 kwietnia! Masa event?w, quest?w, konkurs?w i atrakcji czeka na was!

Status
Zamknięty.

Aranael

New User
Kwiecień 5, 2015
Liczba reakcji
0
Start: 23 kwietnia (niedziela) o godz. 12:00!

??czno??
• Klient: prywatny, edytowany 7.6
• Status: Online
iE6lL72.jpg

• IP: syteraots.pl
• Port: 7171
• Forum: syteraots.xaa.pl

O serwerze
Przerobiona, nieco dopracowana mapka Mazurskiego OTS, zawieraj?ca wiele zmienionych i dodanych lokacji. Na naszym OTS'ie b?dziesz m?g? sprawdzi? swoj? m?sko??, pokonuj?c wiele przera?aj?cych potwor?w oraz wykonuj?c niebezpieczne questy i misj?. Projekt powstaje z inicjatywy czw?rki ambitnych graczy, kt?rzy pragn? stworzy? serwer, dla ka?dego prawdziwego tibijczyka, starej ekipy, a tak?e nowych graczy. Systemy, kt?re oferujemy s? bardzo rzadko spotykane, pod tym w?a?nie protoko?em. Nie przekonali?my Ci?? Wejd? i zobacz sam!

Screeny
hZwMM5W.jpg

Uw9CIAk.jpg

aXoRB09.jpg

0NevVSG.jpg

OmZFo2h.jpg

4H9FvTv.jpg

Pozosta?e informacje
• Exp: Stage
• Vip Access
• Task System
• War System (PASS 1/1)
• SMS Shop
• Darmowy PACC!
• Licytacje domk?w
• Bardzo du?o rozbudowanych quest?w
• Exp Areny
• Zbalansowane profesje
• Kary za fragi:
* 1 frag - White Skull
* 4 fragi - Red Skull
* 8 frag?w - Ban 3dni
• Fragi mo?na usuwa? za drobn? op?at? w grze u NPC
• Mo?liwo?? usuni?cia Red Skulla w grze u NPC

Co jeszcze?
W planach mamy wprowadzenie wiele r??nych urozmaice?, nowych quest?w. Chcemy wam zaoferowa? r?wnie? cz?ste konkursy, turnieje PVP, najazdy oraz eventy. Ponadto to, co pojawi si? na serwerze w du?ej mierze zale?y te? od was, bo zdanie naszych graczy bardzo si? dla nas liczy i je?li kto? z was b?dzie mia? fajne pomys?y, to ch?tnie je wprowadzimy w serwer. :)

Odp: Sytera OTS 7.6 startuje 23 kwietnia! Masa event?w, quest?w, konkurs?w i atrakcji czeka na was!

Wydaje mi si? ?e b?dzie to fajny serwerek nawet,chocia? w?tpi? ?eby by?o sta?e 100+ os?b ;c
Pogram to mo?e recenzj? napisze ;3

Odp: Sytera OTS 7.6 startuje 23 kwietnia! Masa event?w, quest?w, konkurs?w i atrakcji czeka na was!

Nie b?dzie dobry serwer, poniewa?:
1. Strona z neta nie mowiac o tym, ze mozna bylo dac 80zl i kupi? w?asn?, ?adna. :)
2. Forum szalu nie robi wgrane + zrobione tylko dzia?y
3. Co do silnika edit: mazurski
4. mapa sza?u nie robi bo nic si? na niej nie znajduje ino edit: City, Quest room, exp room a tak btw to mazurski :)

Zapowiada si? bardzo ciekawie! :)
@up
Co Ty by? chcia?? Przecie? forum ma by? czyste i czytelne, a jak dla mnie jest.
Acc jest dopracowany, jak nie masz poj?cia ile czasu poch?on??o grafika, by dopracowa? rzeczy to nie pisz, ?e z neta i nic wi?cej.
Tak, to mazurski, ale w lepszej edycji, z free pacc'em.
Ja bardzo ch?tnie wejd?!! :)

My?lisz, ze majac silnik Mazurski vinox si? nie zabezpieczy?? XD
Acc jest dopracowany ? Po prostu www.google.pl i masz acc ten :)
W lepszej edycji pod jakim wzgl?dem zobaczy?e? temple edytowane, quest room, exp room nie mowiac o tym ze kwadrat na kwadracie XDDD
Po 1. Nie znasz si? na acc makerach to si? nie wypowiadaj zobacz sobi? ten acc maker i pozniej pogadamy. ;) + Ten napis ?a?osny jest, chyba robiony w paincie XD + nie dzia?a zak?adka SMS SHOP XD

O czym Ty m?wisz? Nasz ziomek kilka dni siedzi nad acc makerem, ?eby jako? ta strona wygl?da?a, a Ty mi pisa? b?dziesz, ?e z neta wzi?ta i nic wi?cej? Nie masz poj?cia ile si? nawkurwia? przy tym.
Nigdzie nie napisa?em, ?e nie jest to silnik mazurski, a nawet sam o tym otsie wspomnia?em, bo k?ama? nie zamierzam, ?e wszystko od 0 robione. :)

By?y ju? w tym silniku komendy na crashowanie czy usuwanie wszystkich plik?w. Niestety, ale zosta?y ju? usuni?te dzi?ki przyjacielowi, a Vinox wielce si? zasmuci?, gdy si? okaza?o, ?e jego komenda na crash ju? nie dzia?a. Poza tym on ju? ma tak wyr?bane w sw?j serwer i ten silnik, ?e od kilku miesi?cy si? nawet na serwer w?asny nie zalogowa?, nie m?wi?c o sprawdzaniu czegokolwiek.
W lepszej edycji chocia?by pewnie pod samym wzgl?dem ekipy, kt?ra nie ma zamiaru mie? serwera i graczy gdzie? tak, jak robi? to Vinox w ci?gu ostatnich kilku lat.
Ta czcionka by?a specjalnie wybrana do tego banera...
Co Ci niby w SMS SHOP nie dzia?a skoro mi wszystko normalnie si? w??cza bez ?adnych problem?w?

Nie chcemy z tego robi? nie wiadomo co. Zale?y nam na tym, aby gra?y z nami osoby, kt?re maj? do?? olewania graczy i serwera przez Vinoxa, kt?rym nie chce si? wiecznie robi? tego samego, a kt?rzy te? oczekuj? zmian i nowo?ci lub kt?rzy t?skni? za klimatem 7.6, ale nie ma nic wartego uwagi. :)

[EDIT]
Chwila, chwila... Czy to nie Ty jeste? tym ziomkiem, z kt?rym Vegeta nie chcia? wsp??pracowa? i kt?ry wymy?la?, ?e ma tysi?ce pieni?dzy, a za map? Mazurskiego mo?e mu zap?aci? 10 tys. z?? A no tak, czyli to jest powodem Twojego hejtu, mimo ?e nic o tym serwerze nie wiesz. :)

Mapa wci?? jest aktualizowana, a o to fragment nowego miasta. :)

otwMriI.jpg

u6TBVoa.jpg

Ostatnia edycja:

Panie "askara76".. Obra?asz innych, a sp?jrz prosz? na sw?j acc maker, do tego beznadziejnego OTS'a.
Powiem tyle, troch? pokory i bez hipokryzji. Og?lnie to zachowanie typowego polaczka "nie widzia?em, ale hejtuje od razu" :)
Znam Em Peg'a i wiem, ?e od kilku dni zmienia rzeczy w tym acc makerze. Tak jak pisa? wy?ej kole?, mi r?wnie? SMS Shop dzia?a, wi?c nie wiem o co Ci chodzi.
Sam problem z tworzeniem kont, gdy? account nie znajduj? si? w dacie w tym silniku. No, ale tak... Nic nie zmieni? :)
Pozdrawiam ziom..

Komenda na crash usuni?ta? O jak przykro, ze nie macie source. :)
Tw?j ziomu? siedzi niby pare dni nad acc makerem? Dammon acc maker czy jako? tak to jest, wi?c mi tutaj bajki nie wciskaj ze nie z neta.
I jakie 10 ty? z? czy ciebie nie powali?o do reszty ?

Nigdzie nie napisa?em, ?e to nie jest acc maker z neta, tylko ?e ziomek siedzi nad nim kilka dni. Czytanie ze zrozumieniem si? k?ania.
Nie wiesz jakie 10 tys. z?? Pozw?l, ?e Ci przypomn?. :)

6d3n55y.jpg

O i jeszcze taki screen, w razie gdyby? chcia? usun?? sw?j numer gg z profilu.

V7AGKLM.jpg

Sko?cz z b?lem dupy, ?e nie chcia? wsp??pracowa? z Tob? i nie hejtuj wszystkiego, co tworzy razem z nami.

I przy okazji screen z nowego miasta, ko?o NPC, kt?ry wysy?a nas na solo room Gold Ring, gdzie nie trzeba wykonywa? absolutnie nieop?acalnych misji na ten przedmiot.

jW09vRB.jpg

Serdecznie zapraszamy do gry!

Ostatnia edycja:

Po 1. Nie mam ?adnych b?l dupy po prostu nie umiecie zrobi? w?asnego serwera? My?lisz, ze mapa to wszystko? Nawet nie potrafisz zmieni? nazwy przedmiot?w.

A co do tego GG nigdy nie pisa?em do vegety, a ciekawe za jak? mape mia?bym da? 10 tys z? za tak? kwot? bym mia? 20 map u dobrego mapper'a jak? chce. ;)

---------- Tre?? dodana o 06:04 ----------

Ps. Przepraszam nie doczyta?em jest tam napisane, ze niby mazurka. My?lisz, ze bym chcia? kupi? mape za 10 ty?, kt?ra jest z neta? XD

Masz b?l dupy i to wida?. Z?y, ?e nie chcia? wsp??pracowa? z Tob?? No, z tymi nazwami przedmiot?w to ?adnie wymy?li?e?. Id? gdzie indziej wylewaj swoje ?ale. Nie podoba Ci si?, masz b?l dupy, to zachowaj to dla siebie i na nasz serwer nie wbijaj, ale nie psuj zabawy innym graczom. :)

No jasne, ca?kiem przypadkowo pisa? do niego ten sam numer GG, kt?ry Ty masz podany w profilu. Je?li by? nie chcia? to po co sk?ada?e? mu tak? ofert? na GG? Ja pieprz?, ale Ty jeste? ?a?osny. Sko?cz ju?, bo nic tylko wymy?lasz i si? o?mieszasz.

Dobra go?ciu powiem Ci jedno nie p?acz! Jest to forum takie jak MPCforum tylko, ze to forum jest o Tibi a tamto wielotematyczne, wi?c tam masz dzia?y np ts3 i publikacje serwer?w ts3 i je?eli komu? si? nie podoba to chyba pisz? swoja opinie a moja opinia jest taka:
1. Najlepiej pobra? z neta acc maker daimmon acc maker 7.6-8.0 czy jako? tak, usun?? pare linijek bo wywala b??d np statystyki to jest max 2 minuty roboty
2. Najlepiej pobra? z neta silnik ,,mazurski ots" a tak?e zmieni? temple, exp room, quest room xDDDDD. A nawet nie macie swoich pomys?ow na nazwy xDDDDD
3. 10 ty? na jak?s mape mazurski gdzie jest na necie prosz? nie osmieszaj si? go?ciu. Za 10 ty? to ja bym mia? ca?y silnik APO :D

4. Ale ju? nie p?acz wi?cej bo to Ci nic nie pomo?e.

---------- Tre?? dodana o 11:04 ----------

POLECAM WASZ? DOPRACOWANA STRONE ZDJ?CIE >>> http://screenshot.sh/mFwfm9xxyyHfx

Ja natomiast nie wiem po co te fiku?ne grafiki skoro to jest tibia 7.6 a wygl?da jak 8.6 po to ludzie graj? na 7.6 by mie? klasyczny styl, kt?rego tutaj nie ma. To nie trzyma si? kupy xD a co do accmaker to chujowy tak samo jak z tej Nivorii oba s? z neta jak ka?de to po co ta spina? xD wytrzyjcie mleko spod nosa dzieciaki i r?bcie co macie robi? bo spina? to si? mo?ecie na kiblu ma?e pryszczate bambary?y xD

Nivoria.pl to jest podpi?ta grafika to nie jest moj serwer... Ja robi? sw?j od 0 mapa, acc maker pisa?em, ze tylko kolesiowi domene podpi??em....

Ale Ty jestes spierdolonym na leb dzieciakiem askara.. Masz prawo miec swoja opinie, a ja mam prawo miec ja w dupie, ale nie narzucaj jej komus innemu i nie wymyslaj rzeczy, ktore sa irracjonalne. Nie chcial z Toba wspolpracowac, to bol dupki czujesz. Tak, tak. Cale APO, to dlaczego pisales do niego o mapke Mazurskiego za 10 tysiecy? Masz przeciez screen'a, gdzie piszesz o to, a sie wypierasz i wypierasz. Wez juz skoncz, bo mi sie nie chce czytac Twojego pierdolenia bez sensu. Pochwal sie jak Twoj ots z 5 graczami wypalil.

Poza tym z tego, co widze u Ciebie ciezko z czytaniem ze zrozumieniem. Ale czego ja po Tobie oczekuje..

Ostatnia edycja:

No to skoro masz mie? moj? opinie w dupie to po co placzesz? XDDD. Kto niby z mn? nie chcia? pracowa?? Po 1. nigdy nie mia?em OTS'a Jedynie reklamowa?em ots'a. Ale teraz robi? co? na grubsz? skale ;)

[MENTION=440378]askara76[/MENTION]
Co? ty tu narobi?..
Wyrazi? swoj zdanie co do ots a wy odrazu ci?gniecie temat zamiast powiedzie?..
@Up dzi?kuj? za opini? i tyle?

Dzi?kuje DragonBoru za zako?czenie tego tematu, poniewa? wyrazi?em swoj? opinie lecz osob? zak?adaj?cym temat si? nie spodoba?a, wi?c zacz?li t? nie potrzebn? konwersacje.

On nie wyrazi? swojej opinii. Zarzuci?, ?e nic nie zrobili?my, a do tego ma b?l dupki, ?e Vegeta nie chcia? z nim wsp??pracowa?. Masz screen'y, a dalej zgrywasz idiot?. Masakra, kto takich ludzi p?odzi...

Jprdl ty jeste? nadal taki g?upi? Ty ci?gle o tym Vegeta, nawet o nim nic nie wspomnialem a ty ci?gle jedno i to samo.

---------- Tre?? dodana o 06:04 ----------

Wiesz co go?ciu ? Ja to nawet w tym momencie mog? Ci pom?c z ACC Makerem, FORUM, TS3, SKRYPTAMI C++. Bo nie jestem osob?, kt?ra nic nie robi tylko chc? zawsze pom?c :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry