Szalony Pomys? Czy G?upota :?

Status
Zamknięty.

Imaginium

User
Grudzień 25, 2013
Liczba reakcji
1
Witam​
Zaczynaj?c ten temat my?la?em czy mi si? to uda i czy to napewno dobry pomys?.Dobra Do Rzeczy !
Szczeg??y
Silnik Shnowz Thyranic 3.1 --> Poniewa? ma databaste i exe itd ma kto? tfs lub co? z db i plikami prosz? o podrzucenie :)
Tibia 8.6 + Ip changer
Mapa Moja !
#Plan
Chodzi mi po g?owie WAR lecz nie zwyczajny taki po prostu inny
Czemu:?
min 1 lvl --> max 10lvl + reborny.
czaszki za fragi + miejsca zamieniaj?ce w zwierz?ta
spells combosy --> np 10 arrows na 1 sec wali po 20 x 10 --> Mam
% Zamiast Hp i Many
Skrypty WAR NAJWA?NIEJSZE !
1 LVL BIEGA JAK 300

Teraz Pytanie Jak To Zrobi? :? Wszystkie Skrypty O Takim Albo Troch? Innym znaczeniu prosz? do mnie priv lub w tym temacie daje rep++
Wi?cej Umieszcz? Nied?ugo Na Mojej Stronie --> http://imaginium.pl.tl/Newsy.htm
To Tyle Prosz? O Skrypty I Z G?ry Dzi?kuj? !
:lol: Nie mog? si? doczeka? tego co zrobi? Wkr?tce ! :curse: .
Nara :smile:

Odp: Szalony Pomys? Czy G?upota :?

Teraz Pytanie Jak To Zrobi? :? Wszystkie Skrypty O Takim Albo Troch? Innym znaczeniu prosz? do mnie priv lub w tym temacie daje rep++

Ja ju? nie wiem czy to Ty robisz czy kto? za Cb? Je?li Ty chcesz, ?eby kto? za Cb zrobi? to si? nie op??ca. Dlatego, ?e Ty robi?c co? takiego musisz mie? poj?cie jak to dzia?a si? roi i wgl. Jak co? Ci si? zjebie to b?dziesz pisa? jak to naprawi?? Musisz sam ogarnia?. Oczywi?cie o pomoc mo?na prosi?, bo sam prosz?.

Tak robi? to sam ale skrypt?w nie mam dlatego pisze jak zrobi? skrypty oto mi chodzi?o bo og??em wiem jak to zrobi? po??czy? w 1 :)

W google wpisz War system i zmiana hp i mp na % to tutaj na forum masz gdzie?.

Wyjeb po?ow? tych kolor?w, bo si? czyta? nie da.
PS. Powiniene? otrzyma? odznaczenie za najbardziej chujow? stron? roku. Nigdy w ?yciu, ?adna strona nie sprawi?a, ?e m?j CPU si? zawiesi?.
Gratuluj?, jeste? ekspertem od optymalizacji.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry