• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Szcz?scie czy niedoci?gniecia CipSoftu?

Status
Zamknięty.

Krisseek

User
Grudzień 17, 2008
Liczba reakcji
2
Juz kilka razy podczas banowania postaci w tibi przez Cipsoft uniknolem bana a w tym samym czasie bocilem sobie nic nie swiadomy na Tibi Auto . I tak sobie mysle czy to przez Ip moze mam jakies niewykrywalne bo mieszkam na wsi czy to moze poprostu szczescie? :P
Notka moderatorska:
Przeniesione

Odp: Szcz?scie czy Niedoci?gniecia CIpsoftu?

IP nie ma tutaj nic wsp?lnego bo bany zwykle nie lec? na IP tylko na konto. Po prostu szcz??cie. Ja w ostatniej fali ban?w dosta?em jednego i to na mainie :( A kaszmejkerzy kt?rzy bocili 24/7, mia?em ich 6- ?aden nie dosta?. Ale po kij mi teraz oni skoro maina nie ma ;x

No racja to ja na twoim miejscu zajal bym sie cashmejkerem z najwyzszym lvl :) pieniazki masz zmien profe

Mi si? wydaje, ?e ta ich maszynka nie dzia?a ca?y czas, po prostu w??czaj? co jaki? czas i gdy jaka? posta? wysy?a pakiety to zostaje zbanowana.
Wed?ug mnie to szcz??cie, bo nie ma jaki? legalnych sposob?w zapobiegni?ciu bana.

A ja zauwa?y?em, ?e boci?em rok na TA na pacc, potem mia?em przerw?, pacc si? sko?czy?. Pare razy postawi?em bota na OFF. Teraz zagl?daj?c do tibii okaza?o si? ?e moja zosta?a skasowana hahahahaha xD :d
mi si? nasuwa teoria, ?e ten programik nie tyczy si? os?b, na kt?rych Cipsoft zarabia :)

Mozna nie dostac bana tylko trzeba bocic z umiarem a nie jak niekt?rzy baca 24/7;]

24/7 dzia?a tylko przez nieca?e dwa dni, a potem si? stamina ko?czy i s? 4 dni przerwy :/

?adnej maszyny nie ma, po prostu patrz? na Raporty graczy, wtedy sprawdz? szybko kogo? i Black List

?adnej maszyny nie ma, po prostu patrz? na Raporty graczy, wtedy sprawdz? szybko kogo? i Black List

Jest :] przeciez nie banuja tylko tych na ktorych zostal zlozony raport... a co jak ktos na rapoty na kogos kto wogule nie botuje? tylko ktos dal raport na zlosc zeby kogos wkur*ic ?? przeciez nie banowali by za boty ludzi ktorzy nigdy bota nie wlaczali

#UP
Wtedy mo?esz dosta? bana za z?y raport.

#TOPIC
Te? boci?em na TA i bana nie dosta?em,
ale nie boci?em tak jak niekt?rzy.
  • Nie boci?em 24/7
  • Nie boci?em ca?y czas w tym samym miejscu
  • Nie u?ywa?em non-stop tych samych wpt.

Odp: Szcz?scie czy niedoci?gniecia CipSoftu?

Gdy by? neobot to nie by?o tutaj mowie o jakimkolwiek Delete. bo neobot robi? wszystko tak jakby? gra? recznie ...teraz tylko czeka? az wyjdzie nowy bot ze strony producenta Elf Bota/neobota...bo wiadome ze go?? zna sie na rzeczy i umie dopracowa? bota na ostatni guzik. ;]

ps.jest ten redbot ale kij go wie czy on jest nie wykrywalny... trzeba poczeka? z 2 mass bany jak nie dostan? delete to mozna wtedy bocic:D bo dosz?y mnie s?uchy ze ten redbot jest zrobiony przez ekipe elfbota ale co? mi sie w to nie chce wierzyc :< trzeba tylko narazie CZEKA?.Bo te zasrane Acta spowodowa?y ze nie ma neobota ;/ i musz? cala serwerownie przenie?? do innego Kraju...trzeba czekac ! :D

Ostatnia edycja:
Odp: Szcz?scie czy niedoci?gniecia CipSoftu?

wy ma?o wiecie o tym, ja boci?em 24/7 przez p?? roku na tym samym WPT, ca?y czas w jednym miejscu, nigdy nikomu nie odpisa?em, i do tej pory biegam t? postaci?.. M?wi? wam, to s? raporty od graczy, gdyby jeszcze GM byli, to by si? sypa?o wiele ban?w, bo nie ka?dy raport sk?ada

Notka moderatorska:
Zamykam temat, bo autor dosta? ju? wystarczaj?co du?o odp.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry