• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Szczecin Rock Festiwal!!!

Status
Zamknięty.

GutA

Advanced User
Liczba reakcji
20
Witam!
w dniach 23-24 czerwca odb?dzie si? Szczecin Rock festiwal!!!

Ja na 100% b?d?, z 15 qmplami, a mo?e wi?cej, i spr?bujemy wyczai? jaki? bilecik grupowy, bo bilety OD 1 OSOBY s? do?? drogie :>
Serdecznie Zapraszam!
GutA

Odp: Szczecin Rock Festiwal!!!

Na 50% b?d?, zale?y od moich ocen. G??wnie chcia?bym na Limp Bizkit, bo jak raz pojecha?em na ich koncert do Chorzowa, to go odwo?ali :'(
Jestem pewien, ?e to b?dzie niez?y show :)
BTW. A na Heineken Opener jedziesz? Tam to dopiero zespo?y b?d? (Duffy, Kings of Leon itd.)

Ostatnia edycja:

Na Come id? 27 czerwca do Siemianowickiego Centrum kultury... Na Happysad'zie ju? by?em ; < Hey i Myslovitz by? na Maj Music festival , gdzie r?wnie? si? pojawi?em... na reszt? nie mam ochoty... No i troszk? za daleko.. Szkoda. ; <

#Edit

Haha !
Wtedy b?d? nad morzem ! Z 40 km max ;x
Wi?c przyjad? na pewno ;d

Ostatnia edycja:

Yemah !

Ja id? z dziewczyn? i 3 kumplami. Fajnie si? wszystko zapowiada !
GutA , mo?e si? spotkamy ; ) ?

Na 50% b?d?, zale?y od moich ocen. G??wnie chcia?bym na Limp Bizkit, bo jak raz pojecha?em na ich koncert do Chorzowa, to go odwo?ali :'(
Jestem pewien, ?e to b?dzie niez?y show :)
BTW. A na Heineken Opener jedziesz? Tam to dopiero zespo?y b?d? (Duffy, Kings of Leon itd.)

My?l?, ?? si? pojawi?, bo zespo?y kusz?... :)

#up
hmm, kto wie, kto wie... towarzystwo mam zapewnione, oko?o 20 os?b, jakby co, b?dziemy na p?ycie : -jak nas rozpoznasz= wypatrz grup? wrzeszcz?cych 13-letnich fan?w rocka & hard(rocka oczywi?cie :] )

#news
Wypatrzy?em, ?e mia? by? Linkin Park!!! Lecz w ostatniej chwili zrezygnowa?, ale pro?by do niego dalej trwaj?, o zmianach b?d? informowa? na bie??co.

?YCZ? WSZYSTKIM UDANEGO FESTIVALU!!!

Status
Zamknięty.
Do góry