Szukam 2 os?b kt?re zaanga?uj? si? w powstaj?cy projekt!

Status
Zamknięty.

Sensimila

New User
Sierpień 2, 2015
Liczba reakcji
0
Witajcie.

Kr?tki wst?p:
Wiem, ?e zaraz kto? napisze post, ?e w Tibie ju? nikt nie gra, i jeszcze na tak starym protokole nikt nie zagra. Wiem, ?e pewnie by?y dziesi?tki temat?w o projektach kt?re potrzebuj? ludzi, potem ludzie si? anga?owali i nic wko?cu z tego nie wychodzi?o gdzie og?lnym wynikiem by?a tylko strata czasu. Doskonale zdaj? sobie spraw?, ?e "Era Tibijczyk?w" ju? min??a, i teraz siedz? w tym starzy wyjadacze, albo ludzie, kt?rzy zatrzymali si? na "Paintowej Gierce". Niestety, ja mam do tej gry ogromny sentyment, a szczeg?lnie do starych protoko??w, wi?c wyszed?em z my?l? o starych graczach, by jako tako jeszcze pokaza?, ?e stare protoko?y tibii wcale nie musz? by? dla dzieci, a kiedy? liczy?y si? umiej?tno?ci a nie bot, dlatego w?a?nie powstaje nowy projekt "Od graczy dla graczy".
Info na temat powstaj?cego projektu:

- Mapa gry: Jest bazowana na najstarszej wersji YurOts (kt?ra ca?y czas jest rozbudowywana, 100% w?asnego wk?adu).
- Protok??: Cho? w temacie jest napisane 7.6, to tak naprawd? wersja b?dzie 7.72 (Dlaczego? G??wnie dlatego, ?e na nowszych komputerach wersja 7.6 strasznie si? zacina, a klient 7.72 ma funkcj? gry na DX9).
- Silnik: Oczywi?cie silnik b?dzie bazowany na podstawie SQL.
- Typ ?wiata: PVP-RPG (Mo?liwe, ?e ulegnie to zmianie i b?dzie PVP-Enforced z mno?nikiem 1x).
- Czary: Wszystkie czary b?d? w 100% odwzorowane do wersji 7.4 (Si?a, zu?ycie many, wymagany poziom magiczny a nie poziom).
- Runy: Tworzenie run b?dzie takie same jak na wersji 7.4, oraz b?dzie w 100% odwzorowana ich si?a. (2x wi?cej ?adunk?w ni? na RL. Dodam jeszcze, ?e w grze b?d? d?wignie, dzi?ki kt?rym b?dziemy mogli kupowa? ca?e plecaki run).
- Premmium Account: P?atny. Nie b?d? wymaga? nie wiadomo jaki? wyg?rowanych cen, ale niestety musz? co? zarobi?, by ten serwer utrzyma?. Wed?ug przyk?adu: SMS 3.66 - 10 dni premium, SMS 7.32 - 25 dni premium, SMS 10.98 - 50 Dni Premium. (Powiem jeszcze, ?e wszystkie czary Premium b?d? dla Facc. Pacc daje nam mo?liwo?? kupienia Domku, ubrania si? w nowe stroje, oraz podr??owania w niekt?re miejsca).
- Rookgaard: Nie.
- Taski: Tak
- Najazdy: Tak
- Du?o Quest?w: Anni, DHQ, POI, INQ (Wraz z statuetkami). Quest?w na obecn? chwile jest oko?o 40.
- Amunicja: Ko?czy si?.
- Przedmioty: Na naszym serwerze znajd? si? nowe przedmioty, oczywi?cie nie b?d? one bardzo wp?ywa?y na balans profesji, oraz b?d? dost?pne tylko i wy??cznie w grze, wychodz? z zasad?, ?e nie musisz p?aci? by wygra?.
- Training Monk: b?d? (Czas pozostawienia postaci na "Exit" wynosi 15minut, po czym posta? zostanie wylogowana).

Mno?niki:

Exp Stage:
o 1-20: 20x
o 21-40: 12x
o 41-80: 8x
o 81-125: 5x
o 126: 3x

Skills:
8x

Magic Level:
4x

Kogo potrzebujemy?
- 1x Mapper
- 1x Skrypter

Wymagania:
- Minimum 16+ lat.
- Znajomo?? angielskiego (poziom komunikatywny).
- Wysoka kultura osobista.
- Umiej?tno?? pracy w grupie.
- Szczero??, pracowito??, wytrwa?o??.
- Do?wiadczenie minimum 1 rok.

Typ podania:
- Imi?/Pseudonim:
- Pokaz pracy: (Tylko Mapper i tylko protok?? 7.6).
- Dlaczego Ty:
- Kontakt: GG/Skype/Facebook.

Wynagrodzenie:
- Pozycja na serwerze (YGM - Young Game Master).
- Pozycja na forum (Moderator).
- Pieni?dze (W zale?no?ci od rozwoju serwera/wk?adu pracy)

Kilka zdj?? z Map Edytora:

(MAPA NIE JEST JESZCZE W PE?NI SKO?CZONA, TAM GDZIE CZEGO? BRAKUJE LUB S? PUSTE TERENY NAPEWNO B?DZIE CO? WSTAWIANE)

5eLazhT.png

oQduHv4.jpg

XiovvIO.jpg

gtuC281.jpg

QppVqJj.jpg

EGSMbZf.jpg

Pozdrawiam.

Odp: Szukam 2 os?b kt?re zaanga?uj? si? w powstaj?cy projekt!

- Imi?/Pseudonim: Bartek / Ping Pong
- Specjalizacja: (Mapper/Skrypter) Skrypter, Koder, Czasami Mapper
- Pokaz pracy: (Tylko Mapper i tylko protok?? 7.6).
- Dlaczego Ty: Mam doswiadczenie i duzo wolnego czasu.
- Kontakt:
/GG: 1978630
/Skype: why19211
/Facebook: Moze jeszcze adres?

Tak trzymaj sam pracuje nad projektem 7.6 a co do hostingu je?eli b?dziesz robi? ots 100% non profit to da si? ogarn?? darmowy hosting ;) pisz pw jak by? by? zainteresowany.

Od?wie?am! Sto znakuf!

Og?lnie jak narazie serwer prezentuje si? ?wietnie. Wida? ?e umiesz stworzy? co? w stylu RPG i masz spor? wyobra?nie do tego. Zauwa?y?em r?wnie? ?e dbasz o szczeg??y co jest du?ym plusem. Sam nie do??cz? ale na pewno b?d? ?ledzi? prac? nad tym projektem :)

Witajcie!

Z dniem dzisiejszym mo?ecie do??czy? do grona sympatyk?w naszego Serwera! Nasz serwer otrzyma? domen? Nexus-Ots.com, czyli od dzi? ta nazwa nas reprezentuje i my?limy, ?e Was nie zawiedziemy. Jak narazie, b?dziemy tylko posiada? w?asn? stron? za po?rednictwem Facebooka, ale wkr?tce to si? zmieni.

Link:

https://www.facebook.com/Nexus-Otscom-1650438628573491/timeline/

Pozdrawiamy!

Imi?/Pseudonim: Mateusz
Specjalizacja: Programista (mog? bawi? si? te? lua)
Pokaz pracy: -.-
Dlaczego Ty: Mam du?e nawet powiedzia?bym ogromne do?wiadczenie a przekonasz si? o tym przyjmuj?c mnie i pracuj?c ze mn?.
Kontakt: GG: 52201349

Dosta?e? wiadomo?? na Gadu-Gadu. Nadal poszukuje mappera!

- Imi?/Pseudonim: Philip
- Specjalizacja: Mapper
- Pokaz pracy: ...
- Dlaczego Ty: Lata aktywno?ci ponad 4 lat temu. Zaczyna?em na mapach 7.5 ko?cz?c na 8.6 (wraz z paroma udanymi serwerami). Aktualnie mam troch? czasu i z sentymentu m?g?bym si? przyda? ;)
- Kontakt: GG - 6641128

U?ytkownik [MENTION=55270]Zega[/MENTION] do??czy? do naszego zespo?u! Jednak ca?y czas szukamy 1 skryptera! Zapraszamy!

Nadal szukamy Skryptera! Post?py pracy!

Mini mapa:

ToxfraZ.png

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry