Szukam dobrego servera WoW !

Status
Zamknięty.

Frost_Dragon

Advanced User
Lipiec 12, 2008
Liczba reakcji
19
Witam
Szukam dobrego servera WoW, a m?wi?c dobrego mam na my?li takiego kt?ry spe?ni moje wymagania:
- 400+ os?b
- Sezon aren 6/7
- Dost?pne Emblem of Triumph i Emblem of Conquest tak jak na Globalu.
- ToC 5 Heroic
- Niskie latency (ponizej 100)
- Obecno?? polak?w 30%+
- Raid?wki takie jak Naxxramas, Onyxia, Obsidian Sanctum, Eye of Eternity (opcjonalnie ulduar oraz icc).

Pozdrawiam, ka?dy kto mi pomo?e dostanie Reputa.

Odp: Szukam dobrego servera WoW !

Cho? na Sunwell, ok. 2k os?b online, ma?e lagi, sami polacy, reszty nie wiem, bo mam za ma?y lvl ;p

Horda czy Alliance?
Wola? bym gra? w Alliance ale dawno nie gra?em w Hordzie wi?c moge spr?bowa?.

Tak sunwell rox!
Sunwell.pl
Troch? bug?w, ma?e lagi, ale og?lnie atmosfera mo?e by?! : ]

@OFF
Devlord keki/ally?

Zapiszcie sobie moje nicki:
Ally: Gabashe
Horda: Siwoszka

@Down
No co ty tu tak nie ma. : D

Graj! Pomog? ci troszk? na pocz?tku jak bd mia? czas.

Ostatnia edycja:

Nie no, na sunwellu nie b?d? gra? bo 2k os?b to przesada. Wola? bym server z 1k graczy max by mi sie nie wpierdzielali wsz?dzie jak jakie? mr?wki.
Ju? na nexusie mia?em problem z graczami przy 1k bo nie da?o sie prawie zrobi? q na elite bo zawsze si? kto? wpierdzieli? przedemn?.
@up
Mam ju? na Blood Worldzie Shama Gear Score 4774, DK Hateful, Maga Deadly/Furious na sezonie 6 a na sunwellu nie da si? zrobi? transferu zewn?trznego a expi? nast?pnego chara mi sie nie chce.

Ostatnia edycja:

@Od?wierzam !

REFRESH?!REFRESH?!REFRESH?!REFRESH?!

Co prawda na sunwellu gra sporo os?b (w tym tak?e ja), ale sunwell ma Quest Exp rate x3, wykupujesz podw?jny exp i masz 6x wi?cej expa z quest?w ni? na globalu, wi?c na prawd? szybko wbijesz upragniony 80 lvl. Gor?co polecam ten serwer, mi?a atmosfera, mili ludzie. Je?li chodzi o mnie- gram w Ally.

@Rifresz !
Gram teraz na Blood Worldzie, i wola? bym aby te moje 3 uber chary si? nie zmarnowa?y dla tego szukam serva z transferami.

HG - HellGround co prawda gram na apocalips bo lubi? wy?szy exp rate. Ale na HG gra du?o moich kumpli i jako? nie narzekaj?. Chyba exp 3, ludzi gra tak 300-500, brak lag?w, bugi jak na ka?dym. :) Polecam.

@edit
A no to przepraszam bardzo :D
co do ilo?ci online, pomy?ka. Poniewa? kiedy? kumpel m?wi?, ?e gra teraz 300 os?b i my?la?em, ?e tyle ca?y czas gra ;D

Ostatnia edycja:

HellGround to po pierwsze 2.4.3 wi?c nie spe?nia moich warunk?w.
A po 2 to :
Status HellGround: [Online]
Graczy Online: 2140 / 2500
Skopiowa?em to ze strony g??wnej a ty mi m?wisz ?e 300-500 os?b ? LoooL

@Nabi
Po pierwsze, tam jest 1300 os?b online max, po 2 dc s? 2-3 razy dziennie a za takie co? to wielkie dzi?ki -,-

@reefreeshh
refresh

REFRESH

Obecnie gram na BloodWorld&Rivendare i mam tam 3x80 wi?c wola? bym by server mia? dost?pne transfery zewn?trzne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry