- Liczba reakcji
- 1
Witam Serdecznie
Kr?tko o opisie projektu:
- A wi?c chcia?bym stworzy? OTS z Rl map? (jestem mapperem), od podstaw. Nie chodzi mi tu o jakiego? byle jakiego gotowca z neta wrzuconego na dedyka i odpalonego
dla zarobku. Nasz OpenTibiaServer mia?by by? czym? wyj?tkowym: pvp i exp mia?by by nie?? za sob? przyjemno?? i zach?ca? do gry w?a?nie u nas.
Chcia?bym, aby nasz serwer by? zdominowany przez ciekawe skrypty oraz nowoczesne pomys?y ca?ej ekipy.
*Mapa: Edit Real Map
*Rate: exp/skill/loot do ustalenia - chocia? chcia?bym mie? sta?y exp lub minimalnie zmienny
*Autorskie questy
*Dobrze zbalansowane profesje
*Dodanie kilku nowych uproszcze? dla graczy w podstaci nowych czar?w
*Sms shop - ma by? zabalansowany dla ka?dego i nie b?dzie tam broni z atakiem po 120
Co do zarobk?w:
- ka?dy z nas otrzymuje po 25% z miesi?cznego dochodu (ekipa b?dzie mierzy?a 4 osoby - 2 mapper?w / 2 skrypter?w)
Czego oczekuj?:
- znajomo?? skryptowania na serwerze pod 8.60 Tibie
- wiek niema znaczenia - grunt to znajomo?? i ch?tna pomoc
- kultura osobista
- przebywanie na TS3
- wnoszenie zmian do projektu
Co oferujemy:
- bardzo dobrze zbudowan? map?
- kultur? oraz szacunek
- TS3
- mi?? atmosfer? bez ?adnych spin
- podzia? dotacji / wgl?d do paypala itp.
STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198019311119/
GG: 5962188 <---- pisa? nawet jak off !
Zach?cam do pomocy bo naprawd? warto - mamy wiele ciekawych pomys??w, kt?re bez was skrypter?w nie wejd? w ?ycie
naszego serwera.
Chcia?bym r?wnie? podkre?li?, ?e nie chce wystartowa? z marszu - chc? dopracowa? serwer dobrze go rozreklamowa? (mam na to du?o pomys??w i znajomo?ci) i
wtedy ruszy? z koptya. Ma to by? co? czego szukaj? prawdziwi mi?o?nicy starszej Tibii i retro PVP.
Kr?tko o opisie projektu:
- A wi?c chcia?bym stworzy? OTS z Rl map? (jestem mapperem), od podstaw. Nie chodzi mi tu o jakiego? byle jakiego gotowca z neta wrzuconego na dedyka i odpalonego
dla zarobku. Nasz OpenTibiaServer mia?by by? czym? wyj?tkowym: pvp i exp mia?by by nie?? za sob? przyjemno?? i zach?ca? do gry w?a?nie u nas.
Chcia?bym, aby nasz serwer by? zdominowany przez ciekawe skrypty oraz nowoczesne pomys?y ca?ej ekipy.
*Mapa: Edit Real Map
*Rate: exp/skill/loot do ustalenia - chocia? chcia?bym mie? sta?y exp lub minimalnie zmienny
*Autorskie questy
*Dobrze zbalansowane profesje
*Dodanie kilku nowych uproszcze? dla graczy w podstaci nowych czar?w
*Sms shop - ma by? zabalansowany dla ka?dego i nie b?dzie tam broni z atakiem po 120

Co do zarobk?w:
- ka?dy z nas otrzymuje po 25% z miesi?cznego dochodu (ekipa b?dzie mierzy?a 4 osoby - 2 mapper?w / 2 skrypter?w)
Czego oczekuj?:
- znajomo?? skryptowania na serwerze pod 8.60 Tibie
- wiek niema znaczenia - grunt to znajomo?? i ch?tna pomoc
- kultura osobista
- przebywanie na TS3
- wnoszenie zmian do projektu
Co oferujemy:
- bardzo dobrze zbudowan? map?
- kultur? oraz szacunek
- TS3
- mi?? atmosfer? bez ?adnych spin
- podzia? dotacji / wgl?d do paypala itp.
Dzienny czas po?wi?cony na pomoc w tworzeniu serwera:
Dlaczego chcesz pracowa? w?a?nie z nami?:
Kr?tko o sobie:
Kontakt GG/STEAM/SKYPE/FB:
STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198019311119/
GG: 5962188 <---- pisa? nawet jak off !
Zach?cam do pomocy bo naprawd? warto - mamy wiele ciekawych pomys??w, kt?re bez was skrypter?w nie wejd? w ?ycie
naszego serwera.
Chcia?bym r?wnie? podkre?li?, ?e nie chce wystartowa? z marszu - chc? dopracowa? serwer dobrze go rozreklamowa? (mam na to du?o pomys??w i znajomo?ci) i
wtedy ruszy? z koptya. Ma to by? co? czego szukaj? prawdziwi mi?o?nicy starszej Tibii i retro PVP.
Jeszcze raz zach?cam i pozdrawiam Serdecznie!

---------- Tre?? dodana o 15:28 ----------
Skrypter: 1/2
---------- Tre?? dodana o 15:28 ----------
Skrypter: 1/2