Szukam Ekipy.

Status
Zamknięty.

Arrow

New User
Marzec 23, 2009
Liczba reakcji
0
Mam zamiar niedlugo otworzyc serwer pvp-enfo lecz potrzebuje ekipy w tym temacie prosze zglaszac chetne propozycje.

Info: Do supportu potrzebuje:
2x CM, banowanie za boty wymagane (czas, dobra znajomosc tibii).
Skrypter: Srednio-zaawansowany (Lecz doswiadczony).
Mapper: Pomocnik.
Oraz HTML'owiec.

Prosze o pisanie w tym temacie na zachete pare ssow, Lecz radze dobrze rozwazyc propozycje poniewaz jest to ots na dluzsza mete, mam zamiar go hostowac dlugi czas. Oraz poswiecam duzo czasu na aktualizacje. SS:
OTS planuje otworzyc i postawic na dedyku gdy bedzie skonczony w 90% teraz stan oceniam na 70% wiec nie jest duzo do roboty, wystarczy chciec.

3515mxf.jpg

Notka moderatorska:
Z?y dzia?, przenosz?

Odp: Szukam Ekipy.

Ja m?g?bym zosta? CM-em
Dobrze radz? sobie z prac? cm-a.

Moje GG 8500892

Ostatnia edycja:

Moge zostac CM ;] moje gg 7537327
Pzdro Arkam Shadow

ok wi?c ja jestem mapperem
w tibie gram od 6 lat
du?o pomaga?em w servach a w?asciwie to mia?em du?o w?asnych serwer?w
chcesz ss napisz na gg 6648485

Jako, ?e wypowiedzi koleg?w powy?ej typu :

"Ja mog? zosta? CM-em" - ukazuj?, ?e nie s? pe?noletni nie poleca? bym im takiego zadania. Zazwyczaj takie "przyznanie" CMa ko?czy si? potem banowaniem porz?dnych graczy, spamem na Admin Sayu, oraz og?lnym z?ym wp?ywem na atmosfer? OTS.

Jednak ja ch?tnie bym podo?a? zadaniu. Czasu ostatnio mam troszk? wi?cej, wi?c ch?tnie m?g?bym poszpera? i pot?pi? troszk? bot?w - ostatnio jest ich coraz wi?cej, ale co lepsze, nawet si? tym chwal? :S.

HTML te? znam doskonal?, oraz kilka o wiele trudniejszych j?zyk?w.

A wi?c, je?eli by? chcia? mnie przyj??, to odezwij si? tu na PW, lub od razu na gg : 4866122.

Pozdrawiam i ?ycz? wielkich sukces?w.

Siemasz!:)

Z wielk? ch?ci? m?g?bym zosta? CM'em na Twoim ots:) Posiadam, co najwa?niejsze-czas, a tak?e ochot? na pe?nienie w/w funkcji. W tibi? gram od jaki? 4-5 lat, a na ots'ach od 3, wi?c mam poj?cie o wi?kszo?ci rzeczy w tej grze. Kojarz? Ci? z enfo, tak?e jak by? by? zainteresowany mo?esz napisa? na gg: 10571035, a na pewno si? dogadamy.

Pozdrawiam

ja moge zostac CMem i mapperem duzo gram w tibie mapperem jestem od 3-4 lat pozdro GG: 11285964

Status
Zamknięty.
Back
Do góry