• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Szukam OTS

Status
Zamknięty.

KaskoAdi

New User
Wrzesień 2, 2015
Liczba reakcji
0
Witam Was, nazywam si?, Adrian Kasko.
Dwa lata temu, lekarze wykryli u mnie bialaczke, nie lecze juz jej, moje dni zostaly juz policzone, zostalo mi gdzies ok. 7mies.
Od paru lat marzylem by stworzyc swoj wlasny ots, ale malo co sie na tym znalem, skrypty nic, jedynie troche potrafilem robic mapy. Ale to tez bylo slabe.
Mam do Was prosbe, pomoglibyscie mi w tym? Prosze Was, przed Wami cale zycie... Przede mna juz nie. Pisalem na innym forum, niestety nikt sie nie zglosil, a administratorzy uznali to jako prowokacje i usuneli moj post, jak i zbanowali konto. Prosze Was, chyba kazdy z Was o czyms marzy, prawda? Ja o tym, ale nie mam duzo pieniedzy, by wykupic wszystko od ludzi. Prosze, o nie wiele. Chyba macie dobre serca, dla spelniajacych swoje marzenia.

---------- Tre?? dodana o 21:24 ----------

Wiem ze na pierwszy rzut oka, moze wydac sie to smieszne, ale nie przykulem do tego wiekszej wagi, dlatego tak miernie rozpisane, no znajac zycie, i tutaj usuniecie

Odp: Szukam OTS

Tu b?dzie podobnie.
Moim zdaniem osoba staj?ca przed faktem ?wiadomej bliskiej ?mierci nie my?la?a by o takich idiotyzmach jak OTS...

Zawsze chcialem miec, wrecz marzylem wlasnie o tym, chcialem zawsze miec swoj serwer, moze sie uda. Prosze Was.

Czy wiesz ?e sam datapack to nie wszystko? Masz na czym odpali? serwer?

Wiem, i wlasnie nie chce datapacku... Chce sam zlozyc swoj, za Wasza pomoca. Mam na czym, hosteam, zgodzil sie utrzymac moj server, w 100% za darmo, tylko napisali bym pierw zdobyl datapack, pytalem sie czy oni mi pomoga, ale niestety nie dadza rady :/

---------- Tre?? dodana o 22:47 ----------

Przepraszam, zle zrozumialem, "datapack" ;/ wiem

Masz wiele datapack'?w w dziale download, kt?re s? praktycznie gotowe do odpalenia i zagra ci na nich kilka os?b.
Pami?taj ?e wi?kszo?? os?b oferuj?ca darmowy hosting chce jedynie wy?udzi? od Ciebie unikalny datapack, kt?rego nie ma w necie.

25 z? i skonfiguruje ci datapack :)

Sooh, dzieki Ci wielkie. Ja wiem o tym, ale zawsze chcialem swoj w ilus tam procentach.

---------- Tre?? dodana o 14:08 ----------

Dzieki Wam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry