[Szukam] Pomys?odawca

Status
Zamknięty.

AnimaXxX

Advanced User
Marzec 25, 2011
Liczba reakcji
27
Witam,
szukam kogo? jak by to uj??, co ma du?o pomys??w, swoj? wizj? na server i troch? oleju w g?owie. Chodzi o pomys?odawce (ew. dodatkowo wsp??w?a?ciciela, je?eli b?dzie si? osoba nadawa?a). Nie musz?, chyba du?o opisywa?. Chodzi o pomys? na typ servera, exp, map? oraz skrypty. Bo, c?? je?eli chodzi o wykonanie, to nie ma problemu - gorzej z pomys?em.
Zg?asza? si? prosz? w nast?puj?cy spos?b:
Imi?:
GG:
Mikrofon: [ czy posiadasz ]
Czego oczekujesz:
Dlaczego Ty:
Pozdrawiam,
Animax.

Odp: [Szukam] Pomys?odawca

Imi?: Kuba
Do?wiadczenie: By?em pomyslodawca na 4 serwerach;] na gg podam nazwy : D
GG: 26191541
Mikrofon: [ czy posiadasz ] nie
Czego oczekujesz:pozycji na serwerze :)
Dlaczego Ty: Poniewa? znam sie na tym i mam bardzo bujna wyobraznie a na otsy to mam bardzo duzo pomyslow np
na mape
na potworki
na questy
i na bronie ; ]
Jest tego wiecej wiec pisz : D

Imi?: Diego
Do?wiadczenie: 5 ots?w za sob? robionych przez m?j team oraz mnie :P
GG:5069899
Mikrofon: [ czy posiadasz ] pewnie
Czego oczekujesz: 0 lag?w, mi?? atmosfere? niee Team do Pk :D oraz co tam mo?na chcie? dobry host i tyle
Dlaczego Ty:bo mi si? nudzi i nie mam co robi?.

Ostatnia edycja:

Imi?: Tomasz
Do?wiadczenie: Mam nawalone w bani jak to niekt?rzy ujeli , bardzo du?o pomys??w. Pr?bowa?em spe?ni? swoj? wizje servera RPG , lecz stwierdzi?em ?e sam tego nie zrobie. I z minuty na minute mia?em kolejne pomys?y a? mi sie bardzo ci??ko zrobi?o co do zrealizowania Wi?c puki co sobie darowa?em. Nawet mia?em dylemat kt?ry pomys? realizowa?. Poprostu moja wyobra?nia szaleje ju? teraz mam w g?owie z 10 pomys??w na server. Pom?g? bym ci go zrealizowa? r?wnie? przez robienie profesjonalnych map Full rpg.
GG: 12052035
Mikrofon: [ czy posiadasz ] : Sory jeszcze nie dawno si? popsu? ;/
Czego oczekujesz: Oczekuje by? wsp??w?a?cicielem takiego serva, w kt?rym pracowa? bym nad map? , pomys?ami , troche tez mog?bym moby i grafiki.
Dlaczego Ty: jak ju? uje?em wy?ej mam pe?no pomys??w i do?wiadczenie robienia map itp. mog?bym zosta? wsp??w?a?cicielem , i co? my?l? ?e to jest czego szukasz. Realizuje wszystko na szybko i poprawnie. Gdy zrealizowanie pomys?u jest za ci??kie to pr?buje go upro?ci?. My?l? ?e gdyby?my si? przy?o?yli do tego to napewno by wystartowa? w kr?tkim czasie. A wysz?a by jaka? zupe?nie inna gra

sory jak zrobi?em jakie? b??dy. Ale pisa?em bardzo szybko bez sprawdzania. Bo sie troche spieszy?em

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry