Szukam Silnika OTS

Status
Zamknięty.

xajer

Advanced User
Styczeń 16, 2009
Liczba reakcji
7
Witam !!

Szukam Silnika OTS pod tibie 8.1 chcia?bym ?eby ten silnik dzia?a? na takim komputerze (oczywi?cie chce gra? sam bez nikogo innego)
Szukam r?wnie? mapy Evolution 8.1 poprzerabianej.
Prosze o linki.

Procesor : 1,4 GhZ
Karta Graficzna : 128 albo 256MB
Ram : 256MB

Najlepiej mapa Evolution poprzerabiana.

Za dobry silnik REPUT

Odp: Szukam Silnika OTS

S?ABE !!!!!! :down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down::down:

pobierz se kopec ots ;]

Ja mam fajny silnik by aciek dosyc fajna mapka duzo expowisk jest. Daj gg to ci go przesle

Evo 8.1 By KoPeC najlepsza mapa - lodowa ja dodalem nove expowisko i bylo po 20 ludzi na servie ... :D:D:D

&UP
On m?wi? ?e chce sam gra? :P

W og?le temat powinien by? zamkni?ty wystarczy wej?? w dzia? download i tam wszystkie silniki s?.I po pierwsze radzi? bym ci pobra? Evo By Aciek podstawowe expowiska itd.Na tw?j komputer w sam raz.

Crashowanie nie zalezy od silnikow, no moze troche.
bardziej zalezy od xampp.
Crashe powodowane sa tym i zywsylane sa pakiety, w czym ot nie nadzaza, i wylacza sie 'apache.exe' co powoduje crash.

Mam pro?be czy m?b?by ktos wys?a? mi link dobrego silnika poda tibi? 8.1 i wyt?umaczyc mi jak za?ozy? w?asny ots je?li tak prosz? napisa? na m?j nr gg: 1661676 piszcie kiedy b?dziecie mieli czas

Wy?lijcie mi jakie? fajne silniki na tibie 8.1 na gg 1661676 to m?j nr z g?ry dzienx

Kurwa wszystkie wirusy pod 8.1 jak sciagm:curse:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry