-Inne Szukam trunka tfs 0.4 pod tibie 8.6 pod virtual studio

Status
Zamknięty.

scottfield

Active User
Czerwiec 23, 2010
Liczba reakcji
0
Witam poszukuje trunka tfsa 0.4 pod tibie 8.6 skonfigurowanego pod kompilacje w visual studio.

Odp: Szukam trunka tfs 0.4 pod tibie 8.6 pod virtual studio

~~ReFrEsH~~

Ka?dy trunk wygl?da tak samo(chodzi mi o konkretn? wersje) i to jest tylko i wy??cznie kwestia bibliotek. ?ci?gnij sobie biblioteki te, kt?re s? includowane w dev'ie i zaincluduj je do visual studio bo raczej chodzi Ci o to. Bo z tego co wiem to nie ma takiego ?rodowiska jak virtual studio, a visual jest to produkt firmy Microsoft. Og?lnie bardzo du?y kombajn, je?li nie jeste? programistom to wykorzystaj zwyk?ego dev'a bo nie obci??y Ci tak ramu i procka.

A i nie zak?adaj dw?ch temat?w o tym samym.

Pozwol? sobie zarzuci? link na inn? stron?: http://files.tibia.tv/TRUNKI/
Tutaj masz trunki tfs 0.4, s? gotowe do kompilacji, je?li chodzi o Tibie 8.60 to trunk.r3884

Ka?dy trunk wygl?da tak samo(chodzi mi o konkretn? wersje) i to jest tylko i wy??cznie kwestia bibliotek. ?ci?gnij sobie biblioteki te, kt?re s? includowane w dev'ie i zaincluduj je do visual studio bo raczej chodzi Ci o to. Bo z tego co wiem to nie ma takiego ?rodowiska jak virtual studio, a visual jest to produkt firmy Microsoft. Og?lnie bardzo du?y kombajn, je?li nie jeste? programistom to wykorzystaj zwyk?ego dev'a bo nie obci??y Ci tak ramu i procka.

A i nie zak?adaj dw?ch temat?w o tym samym.

Po 1 to nie sa 2 tematy o tym samym a po 2 do kompilacji w visual studio nie nadaje sie zwykle source ktore mozesz skompilowac w dev czy code blocks. Aby skompilowac w visual studio sa potrzebne pliki "msvc". Niektore trunki posiadaja te pliki w source sa one w folderze o nazwie "vc10".

@UP Owszem sa tam trunki tfsa 0.4 gotowe do kompilacji ale nie pod visual studio a przynajmniej nie te co mi sa potrzebne. Ten trunk ktory mi podales jako przyklas jest to trunk gotowy do kompilacji na dev c++ czy innym ide tego typu dla przykladu z ten listy trunkow ktora podales pliki msvc posiada trunk np. r4505. Proponuje zapoznac sie z tym trunkiem i zauwazyc ze source ktorym mozna skompilowac w dev c++ nie nadaja sie do kompilacji w visual studio.

Ostatnia edycja:

Problem rozwiazany prosze o zamkniecie

Status
Zamknięty.
Back
Do góry