szukam zespo?u i tester?w do ots, do?wiadczenie ++

Status
Zamknięty.

sobek_07

Advanced User
Grudzień 17, 2008
Liczba reakcji
12
Witam, w 2010 roku by?em w?a?cicielem relogia.net(8.54) w najlepszej formie serwera gra?o 400 - 500 graczy, jako, ?e ostatnio mam troch? wi?cej czasu, wpad?em na pomys? odkurzenia serwera oraz zmodernizowania go do dzisiejszych standard?w tj 8.60, szukam zgranego zespolu os?b(najlepiej pe?noletnich) nie szukam 13letnich reklamatorow, mapper?w, czy skrypter?w, cenie sobie pe?en profesjonalizm, serwer naturalnie b?dzie sta? na serwerze dedykowanym, p?ki co poszukuje 2 - 4 osoby do latania po mapie, w celu sprawdzenia bug?w oraz sugestii na temat dodania skrypt?w oraz zmian, poniewa? nie jestem na bie??co z otsami, nie b?d? tutaj sugerowa? si? jakimi? przyk?adami podania, zareklamuj si? jak najlepiej potrafisz, czekam w?asnie na Ciebie, Pozdrawiam Jakub:)

Odp: szukam zespo?u i tester?w do ots, do?wiadczenie ++

Siemanko, jesli sszukasz ludzi z doswiadczeniem - to wlasnie znalazles :) gram w tibie 8/9 lat (mialem roczna przerwe) ale od niedawna gram znowu, pmietam jeszcze czasy 7.6 i pierwszych otsow. Kilka razy mialem swoje mniejsze/wieksze projekty, bylem w supporcie mazurskiego (to bylo z 3 lata temu ;p), no niezlicze tych serwerow przez ktore sie przewinalem, dlatego gwarantuje, ze glowa pelna swiezych pomyslow na jakies urozmaicenia :D pewne skillsy w skryptach posiadam, wiec w tym zakresie moge pomoc, rowniez prowadzenie/modernizacja itd. forum jesli byloby to potrzebne. zadnego honorarium nie szukam, wystarczy miejsce w teamie i dobra zabawa mam nadzieje w prowadzeniu ogarnietego ots'a :p
a na koniec jeszcze bo jakos zapomnialem, co do wieku to w tym roku koncze 20
pozdroweczki, Mikolaj

@edit
nowe konto, bo zapomnialem passow do poprzedniego i nie pamietam emaila na ktorym zalozylem ;s

Ostatnia edycja:

Jakub, jeste? moi Imiennikiem wi?c tak, nie jestem osob? pe?noletni? ucz?szczam do 2 klasy gimnazjum (15 lat), z tibi? mam do czynienia od 2 klasy podstaw?wki (6lat), nie pami?tam dok?adnie czy gra?em na rl na 7.6, raczej nie, jednak z ots mia?em do czynienia gra?em na APO itd. Jako tester bra?em udzia? w r??nych serwerach, nigdy nie 7.6, by? mo?e w?a?nie teraz jest okazja zdobycia nowego do?wiadczenia i testowania ots 7.6, og?lne do?wiadczenie z strony testera, my?l? ?e mam, posiada?em 3x swoje serwery - wszystkich ju? nie ma, testuje serwer kolegi kt?ry ju? za nied?ugo b?dzie mia? start, w sumie testerem by?em na 20 OTS- z czego wszystkie ?adnie wystartowa?y bez bug?w, my?l? ?e si? nadaj?,
Pozdrawiam,
Kuba.

Jakub, jeste? moi Imiennikiem wi?c tak, nie jestem osob? pe?noletni? ucz?szczam do 2 klasy gimnazjum (15 lat), z tibi? mam do czynienia od 2 klasy podstaw?wki (6lat), nie pami?tam dok?adnie czy gra?em na rl na 7.6, raczej nie, jednak z ots mia?em do czynienia gra?em na APO itd. Jako tester bra?em udzia? w r??nych serwerach, nigdy nie 7.6, by? mo?e w?a?nie teraz jest okazja zdobycia nowego do?wiadczenia i testowania ots 7.6, og?lne do?wiadczenie z strony testera, my?l? ?e mam, posiada?em 3x swoje serwery - wszystkich ju? nie ma, testuje serwer kolegi kt?ry ju? za nied?ugo b?dzie mia? start, w sumie testerem by?em na 20 OTS- z czego wszystkie ?adnie wystartowa?y bez bug?w, my?l? ?e si? nadaj?,
Pozdrawiam,
Kuba.

a gdzie jest napisane, ?e serwer b?dzie 7.6?;)

ohhh, sorry przeoczy?em wersj?, prawdopodobnie pod twoim postem by?o co? z ots 7.6, zdarzy?o si? Sorki, w takim razie podanie dotyczy 8.6

Siema :lol:
Pisz? ten post, poniewa? r?wnie? mog? Ci pom?c w poszukiwaniu bug?w, mam te? sporo pomys??w, kt?re mo?na wnie?? na serwer. Lecz tak naprawd?, pisz? ten post poniewa? zajmuj? si? mapkami. Ch?tnie pomog? Ci przy mapkach, dodawanie exp?w, miast, quest?w, event?w, miejsca do war?w itp. Wystarczy napisa? do mnie na PW.

od?wie?am!

stoimy ju? na serwerze dedykowanym, dopinamy ostatnie guziki, brakuje supportu oraz tester?w...

kiedy start przewidujesz??

Siema.
Imi?: Micha?
Co? o mnie/ do?wiadczenie: Chodz? do technikum informatycznego :D Jestem g??wnie skrypterem, lecz nie potrafi? pisa? skomplikowanych skrypt?w jeszcze, lecz robienie swojego projektu zrobi?o ze mnie tak? jak by z?ot? r?czk?, wi?c m?g?bym si? przyda? w razie problem?w. W rl tibie grywa?em rzadko, du?o czasu sp?dzi?em na ots typu naruto i dragon ball.

Ps: Czekam na odpowied?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry