- Liczba reakcji
- 12
Witam, w 2010 roku by?em w?a?cicielem relogia.net(8.54) w najlepszej formie serwera gra?o 400 - 500 graczy, jako, ?e ostatnio mam troch? wi?cej czasu, wpad?em na pomys? odkurzenia serwera oraz zmodernizowania go do dzisiejszych standard?w tj 8.60, szukam zgranego zespolu os?b(najlepiej pe?noletnich) nie szukam 13letnich reklamatorow, mapper?w, czy skrypter?w, cenie sobie pe?en profesjonalizm, serwer naturalnie b?dzie sta? na serwerze dedykowanym, p?ki co poszukuje 2 - 4 osoby do latania po mapie, w celu sprawdzenia bug?w oraz sugestii na temat dodania skrypt?w oraz zmian, poniewa? nie jestem na bie??co z otsami, nie b?d? tutaj sugerowa? si? jakimi? przyk?adami podania, zareklamuj si? jak najlepiej potrafisz, czekam w?asnie na Ciebie, Pozdrawiam Jakub

pewne skillsy w skryptach posiadam, wiec w tym zakresie moge pomoc, rowniez prowadzenie/modernizacja itd. forum jesli byloby to potrzebne. zadnego honorarium nie szukam, wystarczy miejsce w teamie i dobra zabawa mam nadzieje w prowadzeniu ogarnietego ots'a