Szukamy ekipy !

Status
Zamknięty.

hubert4444

New User
Czerwiec 14, 2008
Liczba reakcji
0
Witajcie !

Wraz z moim przyjacielem chcemy utworzy? mi?y do gry serwer OTS.
Posiadamy solidny sprz?t, zgran? administracj? i oferujemy wynagrodzenie adekwatne do wykonanej pracy.
Osoby, kt?re chcia?y by uczestniczy? w tworzeniu projektu, prosz? o sk?adanie publicznych poda? w temacie.
Poszukujemy mappera, skryptera oraz os?b zajmuj?cych si? sprawami w grze(administrator?w).
Jeste? zainteresowany ? Nie czekaj. Pisz !

Wersja klienta jest kwesti? wyboru. Ustalimy to po zebraniu ekipy.

Pozdrawiam !

ps moderatora prosz? o usuwanie z?o?liwego spamu, w temacie chcemy same podania i propozycje

Odp: Szukamy ekipy !

Witam, Zg?aszam si? na Stanowisko Mappera.
Imi?: Krzysiek
Do?wiadczenie: ?rednie, bo tak naprawd? dopiero si? ucz?. Ale ju? robi?em prac? dla takiego Otsa jak Premiera.mine.nu. Je?eli co? Ci si? nie podoba To m?w odrazu ! Lubi? krytyk?, staram si? potem poprawi? map? na lepsz?.
Prace: Przyk?adowe Prac? mog? poda? Na GG.
Kontakt GG :41999481

Co wi?cej powiem odrazu, ?e nie interesuj? mnie ?adne zyski z otsa, lecz pozycja na otsie. Na pocz?tek licz? na Pozycj? GM, ale "kiedy?" licz? na CM nie wy?ej. Mog? r?wnie? zaproponowa? moj? pomoc W Prowadzeniu Event?w Na Ots ( o ile jakie? planujesz ^^), Mam w tym spore do?wiadczenie. Mog? r?wnie? Ca?y Czas Reklamowa? Server W Wszelaki Spos?b. Jestem R?wnie? ambitny, pracowity oraz mo?na mi zaufa?. Pozdrawiam

Podanie na Administratora

Witam.
Na pocz?tek zanim napisz? swoje podanie, wypisz? rzeczy kt?re oczekuj? od serwera, je?eli cz??? z nich nie b?dzie spe?niona, nie b?d? mia? ochoty wsp??pracowa? z takim serwerem.

Co do administracji musi by?:
- ambitna
- cierpliwa
- ogarni?ta
- powa?na
- zgrana

Co do serwera musi by?:
- dopracowany
- grywalny
- 24/7
- stabilny

To s? najwa?niejsze punkty kt?re musi serwer spe?nia?, przejd?my do podania.

Nazywam si? B?a?ej, mam 17 lat, pochodz? z Bielska-Bia?ej.
Interesuj? si? informatyk?, ucz?szczam do technikum informatycznego, ucz? si? HTML/CSS/PHP itp.
Gram obecnie na rlu, gdy? jest to obecnie jedyne dobre miejsce do grania w Tibi?.
Ch?tnie zajm? si? sprawami gry je?eli chodzi o wykrywanie bug?w, ?apanie delikwent?w psuj?cych zabaw? (spamerzy, cheaterzy itd.)
Posiadam niema?e do?wiadczenie, by?em Gamemasterem na by?ym serwerze Helysia lecz by?o to ju? wiadome, ?e serwer d?ugo nie postoi i tak zako?czy?a si? moja robota. Lecz moje do?wiadczenie nie bierze si? tylko z Tibii, by?em administratorem oraz moderatorem forum wed?ug mnie najwi?kszego polskiego serwera GTA San Andreas, najbardziej grywalnego (300 + graczy) serwera Death Match. Wynios?em z tego ogromne do?wiadczenie w pilnowaniu porz?dku serwera. Wpadam na wiele fajnych pomys??w, chcia?em stworzy? w?asny serwer g??wnie po?wi?cony szerszeniom, niedawno te? wpad?em na pomys? stworzenia wyspy dinozaur?w, lecz wstrzyma?em swoje prace i by? mo?e ju? ich nie wznowie. Tak wi?c poszukuj? bardziej stabilnego serwera, my?l?, ?e ten b?dzie odpowiedni lecz wszystko si? oka?e w przysz?o?ci. Nie chc? od razu niczego krytykowa?, gdy? nic nie zosta?o przedstawione, ale wpad?em na ten temat i postanowi?em napisa? swoje podanie. Jestem odpowiedzialny, godny zaufania, sprawiedliwy, mi?y dla innych.
Ch?tnie pomog? te? na stronie jako jeden z redaktor?w oraz konserwatora strony (sprawy estetyki itp.)
Je?eli chodzi o wynagrodzenie, ustalcie to sami, gdy? obecnie nie mam ?adnego pomys?u.

Czego oczekuj?:
- odpowiedniej pozycji i wynagrodzenia;
- kontakt z innymi cz?onkami ekipy;

Je?eli jeste? mn? zainteresowany prosz? o kontakt na poni?szy numer GG.
35715835

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Witam!
Imi?: Maciej
Je?li chodzi o do?wiadczenie to mam wysokie. By?em ju?: Gm, Cm, God i tutorem tak wi?c mam wi?ksze do?wiadczenie jestem cierpliwy, umiem rozwi?za? wszystkie sprawy....Jak by co to te? ju? mia?em sw?j serwer i gra?o na nim 150 os?b. Bym tobie i twojemu koledze pomaga? w waszym ots nic z to bym nie chcia? tylko pozycj? Cm na waszym ots.
Moje gg: 40210830
Tak wi?c twoja decyzja:D
Pozdrawiam

Nie chc? by? jakim? trollem lub hejterem wi?c postaram zwr?ci? na co? uwag? naj?agodniej jak umiem.
Pozycja na serwerze to nie jest ?adne wynagrodzenie.
Sami mo?ecie si? przekona?, ?e to jedynie obowi?zki i ci?g?a walka z "noobami" itp. To nic mi?ego
wi?c nie wiem dlaczego m?wicie, ?e GM/CM wam wystarczy...
Zazwyczaj tacy, kt?rzy pisz? takie podania najzwyklej chc? po prostu mie? dobr? zabaw? z przywilejami admina...
CMa na pewno od razu nie dostaniecie, ka?dy zaczyna od GM lub nawet od Tutora lub ST.
Wynagrodzeniem chocia?by mog? by? jakie? punkty premium do item shopa lub zyski z item shopa cho? w?tpi?...

Ostatnia edycja:

Anto? 19 lat :) Chcia?bym zosta? mapperem. przyk?adowe prace podam na gg 8835417. Nie chce si? rozpisywa? bo to niepotrzebne.

pozdrawiam

@Carnage
No sorry ale ja chyba musz? by? hejterem i trollem ;d.
Wi?c wg. ciebie, nie nie czekaj jak to uj??... Chcesz by? GM dos?ownie za nic i jeszcze chcesz ?eby ci za to p?acili? We? rozbieg i pierdolnij ?bem o ?cian? to mo?e ci co? tam przeskoczy.
Nikt ci nie ka?e by? Administratorem, wi?c nie wiem po co ta wzmianka o noobach 0.o poza tym sk?d wiesz, ?e tacy b?d? na serwerze, nie pozna?e? graczy a ju? ich od noob?w ci?niesz?
Wyjd? i zamknij za sob? drzwi bo tylko idiota przyjmie kogo? takiego.

@Carnage
No sorry ale ja chyba musz? by? hejterem i trollem ;d.
Wi?c wg. ciebie, nie nie czekaj jak to uj??... Chcesz by? GM dos?ownie za nic i jeszcze chcesz ?eby ci za to p?acili? We? rozbieg i pierdolnij ?bem o ?cian? to mo?e ci co? tam przeskoczy.
Nikt ci nie ka?e by? Administratorem, wi?c nie wiem po co ta wzmianka o noobach 0.o poza tym sk?d wiesz, ?e tacy b?d? na serwerze, nie pozna?e? graczy a ju? ich od noob?w ci?niesz?
Wyjd? i zamknij za sob? drzwi bo tylko idiota przyjmie kogo? takiego.

Czy ja napisa?em co? o p?atnym wynagrodzeniu? Czy ja napisa?em, ?e chc? by? od razu GM?
Sam napisa?em, ?e wynagrodzenie powinni ustala? Ci g??wni z ekipy, ?e zazwyczaj zaczyna si? od Tutora oraz, ?e na ka?dym serwerze znajd? si? nooby, nie m?wi? o wszystkich.

PS. Prosz? jakiego? moderatora o ocenzurowanie tych przekle?stw lub usuni?cie tego postu lub nawet wszystkie te, kt?re nie s? podaniami.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry