• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Szukasz filmu?

Odp: Szukasz filmu?

Szukam filmu, mieszanki: komedii, horroru i erotyki. Mo?e si? co? znajdzie...

jakis fajny film - horror, fantasy, thriller, kryminal. Pomysly?

Szukam filmu z gatunku thriller psychologiczny. Co? typu Wyspa Tajemnic czy Numer 23 :)

juz nie szukam, jak sie okazalo - widzialam wszystkie sensowne, dobrze wykonane i dobrze zagrane filmy swiata.

my?l? ?e nawet najwi?ksi mi?o?nicy kina nie widzieli wszystkiego, pami?taj ?e s? jeszcze niszowe p??amatorskie wr?cz, ale wy?mienite filmy

Szukam dobrych horror?w do obejrzenia. Musz? by? straszne XD Za pomoc daj? reput, kt?ry ma bardzo du?o si?y XD

Przy??czam si? do pro?by wy?ej.
Poszukuj? naprawd? ciekawych horror?w przyk?adem mo?e by? np. Obecno??, film godny polecenia!

Lsnienie, sinister, sierociniec, mama, zbaw nas ode zlego, kroniki opetania, klatwa, ring, rytual, demony, shutter, egzorcyzmy emily rose i egzorcyzmy dorothy mills, silent hill, lustra, gothika, inkarnacja, przypadek 39, naznaczony, nienarodzony... lols, tyle tego widzialam, ze nie pamieam wszystkich tytulow, po glowie chodza mi jeszcze dwa - jeden o opetaniu i widzeniu zmarlych i przeszlych wydarzen, drugi o szpitalu psychiatrycznym, w ktorym grupa cwokow krecila film dokumentalny. Kolejnosc wymienionych filmow przypadkowa, ale to najlepsze horrory z tych wszystkich, ktore mialam przyjemnosc, badz nie, zobaczyc.

zbaw nas ode zlego lipa, bylem w kinie, to jest bardziej film sledczy niz horror phi :)

ten film lapie slabsze recenzje wlasnie przez takich jak ty. Wszyscy zapomnieli, co to dobry horror. Teraz wystraczy najebac efektow specjalnych i wcisnac malo znaczaca historie, ktora nie ma glebszego dna. Film jest swietny, swietny wlasnie przez to, ze wykracza poza obecnie przyjete normy, badz co badz chujowe normy.

haaaa, ale idac na horror mam nadzieje ze bede sie bac, chociaz troche, a po obejrzeniu trailera poznalem jedyna scene, ktora byla w stanie mnie zaskoczyc, film sledczy i tyle, egzorcyzm nudny, malo tajemniczosci, nuda :)

Okej, to inaczej. Probujesz powiedziec, ze ten film jest slaby czy ze tobie sie nie podobal?

Poza tym w kinie grozy sa dwa rodzaje strachu, jeden ciagly, ale subtelny, ktory odpowiada za mrowienie na karku i gesia skorke, drugi nagly ale silny, ktory sprawia, ze podskakujesz na krzesle, bo na ekranie wyskoczyla ohydna morda. Obecnie wszystko jest pchane w druga strone, bo tak latwiej i szybciej, dlatego malo ktory horror zdobyl tak przychylne recenzje jak chociazby lsnienie.

Poleci kto? film na wiecz?r przy dobrym gastro po zapaleniu sobie lub te? bez opcji numer dwa w kt?rym przebiega ciekawa akcja etc. Mo?e by? komedia cho? je?li kto? trafi?by z idealnym filmem przygodowym by?oby super.
Czekam, dzi?ki.

Do góry