Szukasz serwera pod OTSa?

Status
Zamknięty.

netmedia

User
Maj 12, 2011
Liczba reakcji
0
Witaj,
Poszukujesz stabilnego i mocnego serwera dedykowanego pod swojego OTSa a nie masz na niego kasy?

My Ci taki serwer mo?emy zaoferowa?:
- Serwery dedykowane (online 24/7),
- ??cza 1GB,
- Bardzo dobre parametry (4 rdzenie i wi?cej, 8-12gb ramu),
- Posiadamy kilka maszyn, kt?re znajduj? si? w serwerowniach w Niemczech i Francji,
- Pomoc w odpaleniu OTSa i strony www pod niego.

Co za to chcemy?
- tylko jedno, podzia? z zysk?w 50/50, nikt Ci nie zaoferuje takich warunk?w!

Warunki jakie musisz spe?nia?:
- do?wiadczenie w prowadzeniu OTSa

Jeste?my firm?, wi?c nie ma mowy o oszustwie!

Dane firmowe:
NETMEDIA Pawe? P?ochocki
ul. Ba?tycka 19
05-120 Legionowo
NIP: 536-175-39-01
REGON: 015819731

Pewnie si? dziwisz dlaczego tak? dobr? propozycj? wsp??pracy oferujemy. Dlatego, ?e nasza firma ma kilkana?cie serwis?w internetowych na serwerach dedykowanych, ale serwisy te zabieraj? ma?o ??cza oraz minimaln? ilo?? pami?ci i procesora na serwerze. Wi?c te serwery poprostu si? marnuj? i chcemy je w jaki? spos?b wykorzysta?.

ZAPRASZAMY DO WSP??PRACY

Kontakt:

http://www.oots.pl
gg: 2906008
e-mail: pawel@oots.pl

Odp: Szukasz serwera pod OTSa?

Mo?e podasz stron? tej twojej firmy? A i masz 1 post jeste? nowy i w?tpi? ?eby kto? ci zaufa? a poza tym dobra oferta :)

Nie mam strony firmowej, bo mi do tej pory nie by?a potrzebna. Ale na potrzeby us?ug dla otsa zostanie stworzona.

Wystarczy, ?e kto? wpisze w googlach NETMEDIA Pawe? P?ochocki i b?dzie wiedzia?, ?e to nie jest ?ciema. Firma istnieje od 2008 roku.

Mo?e podasz stron? tej twojej firmy? A i masz 1 post jeste? nowy i w?tpi? ?eby kto? ci zaufa? a poza tym dobra oferta :)

Nie mam strony firmowej, bo mi do tej pory nie by?a potrzebna. Ale na potrzeby us?ug dla otsa zostanie stworzona.
Wystarczy, ?e kto? wpisze w googlach NETMEDIA Pawe? P?ochocki i b?dzie wiedzia?, ?e to nie jest ?ciema. Firma istnieje od 2008 roku.

A y k?t pewnos,ze to ty ?
Jestes nowz,nikt ci nie zaufa,a po drugie kazda firma ma wlasna strone.

A y k?t pewnos,ze to ty ?
Jestes nowz,nikt ci nie zaufa,a po drugie kazda firma ma wlasna strone.

ka?dy kto b?dzie chcia? nawi?za? z moj? firm? wsp??prac? i b?dzie chcia? potwierdzenia to mog? podes?a? wszelkie skany rejestrowe firmy i mojej to?samo?ci,
strona nie by?a mi potrzebna poniewa? ja prowadz? r??ne serwisy internetowe (portale spo?eczno?ciowe, rozrywkowe, turystyczne i inne) wi?c nie jest mi potrzebna og?lna strona internetowa dotycz?ca mojej dzia?alno?ci

jak kto? si? obawia to prosz? pisa?, jestem powa?n? i doros?? osob? i nie mam zamiaru nikogo oszuka?

Pozdrawiam
Pawe?

Oferta dalej aktualna, dokupiony kolejny dedyk wiec s? kolejne miejsca na otsy!

Poni?ej kilka screen?w z parametrami moich serwer?w:

1. 8 rdzeni, 24gb ramu, 1gbit lacze

d608939e82e4.gif

2. 8 rdzeni, 12gb ramu, 1gbit lacze

e0a419fd41ac.gif

3. 4 rdzenie, 8gb ramu, 100mbit lacze

ddf889ffe6c8.gif

Jak wida? maszyny s? dobre!

Ze wzgl?du na du?? ilo?? zapyta? od os?b, kt?re nie mia?y do?wiadczenia z prowadzeniem w?asnego otsa, prosz? o zg?oszenia os?b maj?cych do?wiadczenie i chc?cych odpali? porz?dnego otsa!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry