Szybki Exp!!

Status
Zamknięty.

OxiOsi

New User
Październik 16, 2010
Liczba reakcji
0
Siemka wszystkim.
Zwracam sie do was z prosb? o pomoc w jak najlepszym wykorzystaniu pacca gyz mam zamair zakupic i wykorzystac go na 12 palka z 15mlvl i skilami 90/80. podstawowe equ jak:
softy
plate legs
beleted cape
dragon shield
dark helmet
bp royal spear.
Otoz chodzi mi zeby jak najszybciej wbijac lvl na tej postaci!!
Prosze o podanie lvlami jak jest taka mozliwosc miejscowek w grze gdzie bym szybko awansowal z lvl i byl jakis profit!!

Odp: Szybki Exp!!

amazon camp pojdzie szybko exp, dwafy roty

Z tymi skilami to spokojnie cyclopy z ~ 15 level na guardy a z 30 idz na ofa a tam wbijesz 50 migiem

Niewidka i OF od samego pocz?tku. Tam zosta? i tylko zbieraj kas? na eq i poty do banku o czasu do czasu.

Ja poradzi?bym Ci do 15lvl na cyckach i next na Facc-Tombe, tam mn?stwo ghouli, cryptow, mymmy, beho a z tymi skillami dasz sobie na lajcie tam rade:)

Siemka wszystkim.
Zwracam sie do was z prosb? o pomoc w jak najlepszym wykorzystaniu pacca gyz mam zamair zakupic i wykorzystac go na 12 palka z 15mlvl i skilami 90/80. podstawowe equ jak:
softy
plate legs
beleted cape
dragon shield
dark helmet
bp royal spear.
Otoz chodzi mi zeby jak najszybciej wbijac lvl na tej postaci!!
Prosze o podanie lvlami jak jest taka mozliwosc miejscowek w grze gdzie bym szybko awansowal z lvl i byl jakis profit!!

Albo mam problemy z czytaniem, albo z jego wypowiedzi wynika, ?e szuka miejsc?wek na paccu. Czytanie ca?ego postu ot jest to, chyba ?e przeczytali?cie i waszym zdaniem lepiej marnowa? pacca na of ni? na jakie? miejsc?wce pacc.

Na pocz?tku lecisz na cyclopolis, tam biega pe?no cyclop?w dwarf?w i takie tam. Z takimi skilami na 25~ lecisz na dragony. Potem od 50 powinienes sam ju? wiedzie? gdzie expic. Moze jakies hunty hyder, frost?w, dl-i, mar.
Na wy?szym lvl zale?y wszystko od ilo?ci twojej got?wki. Masz kase lecisz wastowac, nie masz kasy kulasz mobki na kas?.

Stary takie skille , softy niezle mo?esz i?? na loozie na cyclopy ( shmity , drony , zwykle) potem jak sie ju? niezle wyexpisz i bd mia? kase , poty hmm gdzie? tak na 50 to na pohu tam mo?e zdobedziesz leprze eq i wgl a ten swiat to pvp czy non pvp??? a moze hardcore pvp? ;d bo to od tego zalezy i wgl.

Stary takie skille , softy niezle mo?esz i?? na loozie na cyclopy ( shmity , drony , zwykle) potem jak sie ju? niezle wyexpisz i bd mia? kase , poty hmm gdzie? tak na 50 to na pohu tam mo?e zdobedziesz leprze eq i wgl a ten swiat to pvp czy non pvp??? a moze hardcore pvp? ;d bo to od tego zalezy i wgl.
LOL, nawet po wypowiedzi go?cia nad tob? udzielasz nie do ko?ca dobrej odpowiedzi - za to s? punkty karne. Srry, ?e sugerowa?em FACC, ale nie doczyta?em i zmyli?y mnie wypowiedzi poprzednik?w. ^^ Na PACC to najpro?ciej na Cyclopolis z niewidk? dobi? 80 i wbija? do party (jak b?dziesz ostro?ny, bo skilla ju? masz) na hydry, behemoty, dragony i inne. Kas? mo?esz trzepa? na ma?pach. Na solo to od 50 (po cyklopach): dragi darashia, hero. 70 - +100 Wyrmy w Kromi, dl'e, hellspawny, frosty. Ale to b?dzie du?e waste i radz? uwa?a? i bi? ostro?nie, najlepiej w dw?jk?.

HAMACHI OTS ! WELCOME ! OrionEVO
Evo Wyro v3a by Maly Wizak
Hamachi LOGG:
OrionEVO
Hamachi Haslo:
tibia
ACC MAKER in TIBI 111111/tibia
Tibia version 8.1
IP:5.215.67.2
Free VIP (quest)
friendly administration