- TibiaAuto [TA] cave bot pomocy !!!!!

Status
Zamknięty.

Groch007

New User
Październik 14, 2009
Liczba reakcji
0
Witam mam problem z ustawieniem cave bota w TA ;/ niby ustawiam bije potwory itd ale nie chodzi po cave;/ stoi w jednym miejscu i atakuje potwory jak do niego podejda;/ Pomozcie prosze.

Odp: Tibia auto cave bot pomocy !!!!!

W lewym dolnym rogu w cave bocie masz taki ma?y paseczek. Przewi? go i wybierz "Tibia client map", je?li nie to, wtedy "Tibia auto map".

I dalej stoi w miejscu ;/ moglby ktos mi wytlumaczy krok po kroku jak ustawic cave bota??? Prosze Was Bardzo :(

Chyba cos obcailem czy musze pierw obejsc cala jaskinie tam gdzie chce expic?

Tak. Musisz mie? odkryt? drog? po kt?rej chcesz, aby bot chodzi?.

Witam mam problem z ustawieniem cave bota w TA ;/ niby ustawiam bije potwory itd ale nie chodzi po cave;/ stoi w jednym miejscu i atakuje potwory jak do niego podejda;/ Pomozcie prosze.

Patrz Nizej

- Wejdz w auto attack

-Napisz Jakie Potworki Ma Bic

-w Monster Attacking masz pewne opcje do zaznaczenia,
zaznacz : Auto Follow Mode , Stick to Monsters , Suspend When can't attack for 30 sec , Backattack allien with runes , Force attack when Attacked

-i to wszystko teraz mozesz cieszyc sie botem xD (przynajmniej umnie dziala):D:D:D:D

Odp: [TA] cave bot pomocy !!!!!

Wiesz, masz to okienko auto atack, a na lewo od niego opcje ....... map. Wchodzisz tam, zaznaczasz res...... map (co? podobnego) i git. Wchodzisz w auto attack ustawiasz waypointy i jedziesz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry