What's new

- Waypoints [TA] Elf Fortress

Status
Not open for further replies.

Unista

Active User
Reaction score
3
Odp: [TA] Elf Fortress

aha czyli mam miec wlaczona opcje auto bankier i chodzic z nia po expie tak?
I jak zrobic aby jak zapelni jeden bp gold to zeby otworzyl mi nastepny i tak dalej.

Last edited:

Antym0n

New User
Reaction score
0

U mnie Char wychodzi z Elfa na Snake Co chwile i Wraca na Ef'a nie wiem czy w Tym jest sens... Da sie jakos ustawic , zeby nie wychodzil na Snaki

88v

User
Reaction score
1

U mnie Char wychodzi z Elfa na Snake Co chwile i Wraca na Ef'a nie wiem czy w Tym jest sens... Da sie jakos ustawic , zeby nie wychodzil na Snaki
proste zrobi? samemu wpty. i reszt? rzeczy :)

Selenaa

Active User
Reaction score
6

Witam mam takie pytanie na tych wpt chodzi mi ladnie i wszystko jest ok ale kiedy jest juz w banku i chce i wplacic kase to zamieni ja na platynki i mam dalej w bp przy sobie i idzie spowrotem na exp niewiem jak to ustawic aby wplacal prosze o pomoc bedzie plus ;)

czitex95

New User
Reaction score
0

Wlasnie ja mam pytanie bo bot mi elegancko dziala ale gdy juz mam 0 capa nie idzie do depot jak mam to zrobic ?.
Prosze o odpowiedz

Zunia

New User
Reaction score
0

Mam takie pytanie, czy moja posta? na tych waypointach b?dzie chodzi?a na arcanisty?

Pexai

New User
Reaction score
1

Wszystko dzia?a :) Pieknie chodzi :D

fastek1910

New User
Reaction score
0

ja mam pro?b? czy m?g? by? zrobi? dla mnie ?e w??czam tylko i mi lata? bo jestem troch? ciemny w tibi auto. Chodzi mi ?eby jak ma 6k kasy leci do banku i depozytuje. Refil (nie wiem co sie bardziej oplaca Mana poty czy heathy)
Kiedy ma 5 holy orchid Depozytuje. da?o by rade? Albo opisz mi to lepiej xD
Stawiam piwko xD ;( ;)

czesio1681

Active User
Reaction score
2

Ej no ale skad mam wziasc program zeby wgrac ten 1 link?

Staken13

Advanced User
Reaction score
12

Witam, mam pytanie.
Mianowicie chodzi o to ?e posta? nie otwiera dziury shovelem, nie podchodzi do konca tych krzak?w przed wej?ciem aby je ?ci??. Prosz? o naprawienie Wpt. Oczywi?cie mam zaznaczon? opcje Research Map a Extanded reseach map mam odznaczone.

bialas1908

Advanced User
Reaction score
16

Witam, mam pytanie.
Mianowicie chodzi o to ?e posta? nie otwiera dziury shovelem, nie podchodzi do konca tych krzak?w przed wej?ciem aby je ?ci??. Prosz? o naprawienie Wpt. Oczywi?cie mam zaznaczon? opcje Research Map a Extanded reseach map mam odznaczone.

Te waypointy sa dobre. Najpierw musisz przejsc od banku przez dp na expa pochodzic po expie z W??CZON? FUNKCJ? EXTENDED RESEARCH MAP. Tylko przy kazdej dziurze musisz sie zatrzymac kliknac prawym i gown down one level > closed hole. Przed tym zabiegiem na chwile wylacz extended research map. Po wejsciu w dana dziure znowu wlacz. Kiedy juz wszystko zrobisz wylacz te opcje i pusc bota.

Jak beda niejasnosci to pisz bo pisalem w pospiechu i nie wiem czy da sie to odczytac xd

Staken13

Advanced User
Reaction score
12

@Uop ale te wpt normalnie chodz? na expa itp. tylko np. nie otwieraj? 2 dziur, nie podchodz? do krzak?w ?eby je ?cina?... a tak to wszystko ?adnie dzia?a ^^

bialas1908

Advanced User
Reaction score
16

No to o tym pisa?em... Je?eli nie otwiera dziur to musisz t? dziur? zaznaczy? w show map. A je?eli nie ?cina krzak?w to musisz z w??czon? funkcj? extended research map przej?? przez nie i w?asnor?cznie ?ci??. Na ko?cu pami?taj, ?eby wy??czy? extended research map i to drugie jak masz w??czone. Inaczej bot nie b?dzie podchodzi? do krzak?w. Ja mam te waypointy i 24/7 chodzi?em na nich i wszystko dzia?a. Odk?ada kase i depozytuje itemki. ;]

Voxel

New User
Reaction score
0

Dzi?ki tego w?a?nie szuka?em :)

yeezu

Advanced User
Reaction score
11

Jak usun?? elvish talisman i poison arrowy z loota? szkoda mi miejsca na talizmany, a strza?y swoje wa?? ;)

diabolinni

New User
Reaction score
0

jak zrobi? zeby otwiera? kazde cia?o i bra? lota?

przemek7

User
Reaction score
0

M?g?by? uaktualni? waypointa poniewa? na elf fortec pojawi?y sie nowe potworki typu : firestarter;)

Status
Not open for further replies.