• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- Waypoints [TA] Ghoul Land

Status
Zamknięty.

mati1349

New User
Marzec 10, 2010
Liczba reakcji
3
Info:
* Miejsce startu: Carlin Bank
* Level: 25+
* Exp/h: 10-15k exp/h ( je?li w miar? pusty exp )
* Profesja: Knight
* Gdzie: Ghoul land na zach?d od Carlin
* Leczenie: Exura ico
* Targeting: Tak
* Deposituje: Tak
* Wp?aca do banku: Tak
* Refill: Tak, kupuje 20 HP gdy b?dzie mie? poni?ej 3 HP
* Refill Soft?w: Nie
* Bezpieczny Skrypt: Tak
* Testowany: Tak
* 100% Afk?: Tak
* Loot/h 3-5k
scan: Ghoul Land+Bank+Refiller.xml - Jotti's skaner wirusw
Mapka
ImageShack? - Online Photo and Video Hosting
W??czone musz? by?
-Auto Attack!
-Auto Banker!
-Healing!
-Fluid Drinker!
-Auto Seller!
W razie problem?w prosz? pisa? pozdro:)

Odp: [TA] Ghoul Land

Ale to jak postawie to bedzie biegac do banku i wgl wszystko a tam jest cos silniejszego od ghoula ? oplacalo by sie knightem 36 lvl?

Powiem tak silniejsze potwory od ghoula to tam s? jedynie slime i fire devil (oczywi?cie tam gdzie chodzi posta? na moich wey, po za nimi mozna spodka? ds oraz stalkera) wi?c nie wiem. Kasa tam jest przednia je?li jeste? sam lub z g?ra dwoma osobami ale czasem zdarzaj? si? ( jak na przyk?ad pie** noob na moim serwie) kt?re stawiaj? tam bota na 100lvl+ .

oo fuck to nie dobrze a wlasnie mam prosbe mogl bys wzucic wpt na rotwormy venore + Bankier i zeby chodzi kupowac manasy leczenie ustawil bym sobie w swoim zakresie bedzie bardzo wdzieczny ;]

Ostatnia edycja:

Soroki ale nie do ko?ca ogarniam gdzie s? te roty . Pom?g?bym ci ale sam widzisz ogarniam carlin i okolice ale nie venore . Proponuje ci napisa? w odpowiednim dziale aby kto? kto zna te okolice zrobi? ci takie wtp.

ok spoko albo jak bys znalazl w dziale jakims to zapodaj tutaj ok dam reputa o ile moge ;]

Skrypt dochodzi do konca i staje na ostatnim way'u. Potem wchodzi i normalnie expi ale nie ropuje sie do g?ry (stoi zeby sie ropnac ale tego nie robi ;/ ) Prosze o szybk? pomoc

Skrypt dochodzi do konca i staje na ostatnim way'u. Potem wchodzi i normalnie expi ale nie ropuje sie do g?ry (stoi zeby sie ropnac ale tego nie robi ;/ ) Prosze o szybk? pomoc
Musisz w??czy? w "Show map" "Extended research map" i przej?? po wszystkich waypointach. P??niej to wy??czy? i b?dzie dzia?a?o.
#Topic:
Lepiej jednak by?oby gdyby? zmieni? z kupowania hp na mp bo bardziej jest to op?acalne (je?li chodzi o mnie to sam sobie to zmieni?, ale nie wiem czy wszyscy umiej?). Jaki? czas szuka?em tych waypoint?w, dzi?kuj? za nie. ;]
Obawiam si? jednak, ?e mo?e by? nag?y wysyp botter?w na Ghoul Landzie. ;p
Pozdrawiam i jeszcze raz dzi?kuj?, na pewno si? przyda.

Nie ma za co xD
Rozumiem ka?dy ma swoje upodobania ale ja wole hp bowiem po drodze do kolejnych "dziur"
mo?na napotka? raty i z nich lotn? food ;p . Ale masz racje nie ka?dy to potrafi wi?c przy chwili wolnego czasu postaram si? doda? alternatywny skrypt z mp :p Pozdro xD

Dzi?ki za te wainponty,w?a?nie stawiam :P33 knighta,KASA MUSII BY? :p

Dzi?ki za te wainponty,w?a?nie stawiam :P33 knighta,KASA MUSII BY? :p

Skrypt fajny, tylko mam 1 problem, gdy bot idzie sprzeda? viking helmety i napisze "trade" otwiera sie okno u npc z foodem co zrobi? by nie by?o tego problemu?

Tu superjaja pisze,?adnie idzie 38 lvl wbilem ale przestlaem grac jakies 3 tyg temu,bo hacka dostalem ;/

!!!!!!!!!Siema, mam pytanie, posiada ktos moze skrypta na bicie wybranego potwora z wybranej runy? Chodzi o bicie TYLKO Ghosta z runy Hmm!!!!!!!!!!!!!!!

biega miodnie :D znakomita praca :) robisz jakies wpt jeszcze?

Sor?wa za nie obecno?? . Na razie mam przerw? ale kto wie mo?e jeszcze jakie? wpt zrobi? :)

A to nie jest przypadkiem Ghost land ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry