- TibiaAuto [TA] nie otwiera potwora!

Status
Zamknięty.

wicha

New User
Grudzień 6, 2010
Liczba reakcji
0
Witam serdecznie. Mam problem z TibiaAuto ustawi?em cave bota, bije, chodzi po waypointach i wszystko ok, jednak pojawia si? problem z otwieraniem potwor?w. Bot podnosi rzeczy z cia?a jak ja otworze cia?o potwora, natomiast sam bot tego nierobi. Screen z opcjami auto loota:
opcjee.png

Uploaded with ImageShack.us
Pozdrawiam!
Notka moderatorska:
Brak tag?w, przeczytaj ten temat zanim poprosisz o pomoc w tym dziale. //Archimonde

Odp: [TA] nie otwiera potwora!

Nie jestem pewien ale 1. Czy zrobi?e? FALLOW za potworem? Bo bot raczej nie podchodzi, musi sta? ko?o cia?a ?eby je otworzy? inaczej go jak by nie widzi i zaznacz Loot while killing Loot from floor.

Osobi?cie polecam ci ElfBota , kt?rego moge ci emm po?yczy? w celach edukacyjnych :P Napisz PW bot jest bez wirus?w tzn ma ale s? nie szkodliwe mam bota 2-3 miesi?ce ? Co? w tym stylu chyba i anty wirus nic nie wykrywa :)

Ustaw tylko Auto looter ,bez Corpse Looting....Ja tak mia?em ale zrobi?em tak i dzia?a.Wydaje mi si? ?e bot wtedy g?upieje.:p Jak s? w?. te dwie opcje.

Nie jestem pewien ale 1. Czy zrobi?e? FALLOW za potworem? Bo bot raczej nie podchodzi, musi sta? ko?o cia?a ?eby je otworzy? inaczej go jak by nie widzi i zaznacz Loot while killing Loot from floor.
Jest to twoje "FALLOW", kt?re jest "Follow"... Poza tym nie musi by? PRZY ciele by otworzy?. ;>

#topic
Pami?taj, ?e w opcji "Auto looter" musisz klikn?? "Enable...", gdy? inaczej nie b?dzie dzia?a?. Ja je?d?? bez auto lootera, tylko Corpse Looting w cavebocie, zaznaczam "Loot gp", "Loot custom" oraz "Loot while killing" i wszystko ?miga.

#down
Fakt, to 8.60, a nie 8.70, odzwyczai?em si?... ;d

Ostatnia edycja:

Co wy za g?upoty gadacie. Kumpel nie ma zaznaczonej opcji " Loot in bags" w module Cave Bota.Wtedy otwiera potwory i zbiera loota. Nie znacie si? to nie gadajcie...
Jakby? nie wiedzia? to prawy g?rny r?g w zak?adce "Corpse Looting"

wylacz atuo loter tylko a auto atack zaznacz

Status
Zamknięty.
Back
Do góry