- TibiaAuto [TA] problem z tibia auto Pomocy

Status
Zamknięty.

szczurek135

Active User
Listopad 1, 2010
Liczba reakcji
0
Uruchamiam posta? w??czam bota utawiam go na piratach weiponty sam robi?em stawiam posta? na piratach wszystko ?adnie pi?knie a? do czasu 3-4min i nie zaznacza mi potwork?w tylko chodzi w k??ko i nie bije ;/
nie wiem z k?d ten problem czy to wina BOTA ???
PROSZE SI? WYPOWIADA? JAKIE MACIE POMYS?Y CO DO TEGO TEMATU PROSZ? O POMOC

Odp: problem z tibia auto Pomocy

spr?buj reinstala a jak nie pomo?e to zmie? bota ale teraz s? dobre zabezpieczenia wi?c uwa?aj :)

Bije ci na pocz?tku piraty czy ani razu nie atakuje ich ? Chodzi mi o te pierwsze 3 minuty.
Je?eli od pocz?tku nie bije to co? ?le ostawi?e?. Je?eli na pocz?tku dzia?a a p??niej przestaje bi? to problemem jest co innego. Sprawd? czy wszystko dobrze ustawi?e?.

tak te pierwsze 3min wszystko jest wpo?o a potem przestaje mi bi? raczej dob?e wszystko ustawiam bo robie tak samo na innych potworkach i chodzi choc ostatnio mia?em podobn? rzecz na dragach ale wy??czy?em bota i w??czy?em i by?o ok a na tych piratach nic ;/ ok spr?buje na nowo ?ci?gn?? bota THX za pomys?y

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jestem prawie pewny ?e co? musia?e? ?le ustawi Sprawd? czy wszystko masz dobrze poustawiane, le?eli to nie pomo?e to ?ci?gnij raz jeszcze.

hej ?ci?g?em na nowo tibia auto z tej g??wnej strony jak na google wpiszecie tibia auto to te 1 i nie chce mi sie otworzy? tibia auto co jest ;/ wogule instalki nie ma tylko plik tibia auto ;/ mam wisdows 7

Musisz ?ci?gn?? plik phyton.dll. Poszukaj na forum gdzie? o tym pisze wi?cej.

mam phytona dll ;/ poprostu klikam dwarazy na ikonke z tibia auto i nic;/

Najnowsza TibiaAuto ze strony nie dzia?a. Nie zrobili instalki i brakuje kilku pliczk?w, dlatego nie ?miga.

Je?eli masz windows 7 to mo?e uruchom jako administrator.

to z takiej racji nie ma instali a mog? bym prosi? dobre tibia auto? prosze strony lub instali prosze czyste tibia auto

repucik dla sooby ktora da czyste tibia auto

Notka moderatorska:
??cz?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

tam jest tibia soft a nie ma na niej 8.62 ;/

tam jest tibia soft a nie ma na niej 8.62 ;/
Ok. Na przysz?o?? wyra?aj si? ja?niej, bo nie wiedzia?em, kt?r? wersj? podrzuci?. ?ap to. Le? jeste?, znalezienie tego to kwestia paru minut.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry